İlkay Başaran Perşembe 06:32 Paylaş Perşembe 06:32 Servet Aydın yazdı: Acilen tavan ışılkarı da revize edilmeli araçların Evet 1500 watt sanki ne salak durum ya kör ediyor insanı. Hiç mi aklına gelmedi kimsenin Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Perşembe 12:57 Paylaş Perşembe 12:57 Özellikle şehirlerarası yollarda otobüs, kamyon ve tır şoförleri, farların yanında sis lambalarını da açıp seyahat ediyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Bunların yanında birde tır ve kamyonların bazılarının önü, yanı ve arkası led cennetine dönmüş durumda. Alev topu gibi yol alıyorlar. Bunlara da kimse birşey demiyor. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 16:08 Paylaş Perşembe 16:08 İlkay Başaran yazdı: Evet 1500 watt sanki ne salak durum ya kör ediyor insanı. Hiç mi aklına gelmedi kimsenin çocuğun testinde bile gözümü aldı 4 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:45 Paylaş Dün saat 07:45 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çocuğun testinde bile gözümü aldı bence sen sarı renk gece sürüş gözlüklerinden almalısın. parlak ışık rahatsız edici ama bu derece klinik birşey değil. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 08:24 Paylaş Dün saat 08:24 Doğan Arşiray yazdı: bence sen sarı renk gece sürüş gözlüklerinden almalısın. parlak ışık rahatsız edici ama bu derece klinik birşey değil. var. Bazen kullanıyorum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 08:33 Paylaş Dün saat 08:33 birde aliexpress de satılan çok açık renkli polarize gözlükler var onlar da işine yarar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 17:52 Yazar Paylaş Dün saat 17:52 Bir yerden denk gelmişti. Sarı gözlükten ben de almıştım. Açıkçası bu kadar olumlu bir etki beklemiyordum. Gece yolculuklarında kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts