Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 44 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Akışmetrenin fişini çektik diyelim.. Veri alamazsa bildiğini okur. çok yakar. ama bilgisayar yine doğru okur. Yürümez araç Yürür Yürümese de çalışıyorsa yakıyordur. yakıyorsa doğru ölçüyordur. 1 Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Bu akşamki rapor, sabah çekmeyi unutmuşum Start itibari ile süre 1.05h Uzun süre 5.45h Uzun tüketim 9.5km/h Start itibari ile süre 9.1km/h Start mesafe 22km Uzun mesafe 128 km Uzun Ort hız 22km/h Start ort hız 20 km/h Yağ sıcaklığı 92c Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Cemil bey.Şu an bu cihaz var sizde öyle ölçüm yapıyorsunuz ama bu güzergahta daha önce ki tuketimleriniz nasıldı. Yani aradaki farkı nasıl yorumluyorsunuz Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Bir saat önce, Akan Belen yazdı: Cemil bey. Şu an bu cihaz var sizde öyle ölçüm yapıyorsunuz ama bu güzergahta daha önce ki tuketimleriniz nasıldı. Yani aradaki farkı nasıl yorumluyorsunuz Akan Bey, Şimdiki kullanım tarzım cihaz için önerilen şekilde. Önceki değerlerle arada minimum 0.6 litre fark var. Yine de depoyu bitirmeye yakın zamandaki farkı bende merak ediyorum. Biraz zaman lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 burda sıkıntı var ama. cihazı söküp o tarzda kullanmayı deneyin iki değeri karşılaştırın. 2 Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 13 Aralık 2017 Yazar Paylaş 13 Aralık 2017 11 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: burda sıkıntı var ama. cihazı söküp o tarzda kullanmayı deneyin iki değeri karşılaştırın. Evet bu yorumu bende yapmıştım. Sadece şu var ki normalde 6.viteste yokuş çıkarken 1500 devirde stop etmesi lazım. Çıkmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Cemil Bey dediğiniz gibi ben bu cihazın manuel vites araçlarda daha etkili olacağını düşünüyorum. Düşük devirde yüksek vites yapmaya müsaade ediyor. Otomatikte öyle bir şansımız olduğu için işin tasarruf kısmı biraz eksik kalabiliyor diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 8 dakika önce, Cem Dilmen yazdı: Cemil Bey dediğiniz gibi ben bu cihazın manuel vites araçlarda daha etkili olacağını düşünüyorum. Düşük devirde yüksek vites yapmaya müsaade ediyor. Otomatikte öyle bir şansımız olduğu için işin tasarruf kısmı biraz eksik kalabiliyor diye düşünüyorum... İnsignia dizel otomatik miydi hocam sendeki. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: İnsignia dizel otomatik miydi hocam sendeki. Evet abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Bir saat önce, Cem Dilmen yazdı: Evet abi Güzel bana tam örneksin o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 9 saat önce, Cemil Çınar yazdı: Evet bu yorumu bende yapmıştım. Sadece şu var ki normalde 6.viteste yokuş çıkarken 1500 devirde stop etmesi lazım. Çıkmaya devam ediyor. Tarikatlarla şeyhlerle ilgisi yok di mi bunun ? Yatır felan? Emin misiniz? 1 1 Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 13 Aralık 2017 Yazar Paylaş 13 Aralık 2017 59 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Tarikatlarla şeyhlerle ilgisi yok di mi bunun ? Yatır felan? Emin misiniz? Varsa da, benlm haberim yok :-). Biraz havalı bence... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Az yakma duası: Allahümme adü ila anak sevf tenfük akala el gaz e alla li vaane edhab fi tariki utani devasat kalilene la tadfe elfaramila vevakıf fi eleldva. Menaenli min aldhahab bairete velsamah liderbatü elriyah vera zahr. Amin. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 47 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Allahümme adü ila anak sevf tenfük akala el gaz e alla li vaane edhab fi tariki utani devasat kalilene la tadfe elfaramila vevakıf fi eleldva. Menaenli min aldhahab bairete velsamah liderbatü elriyah vera zahr. Amin. Bu nedir? Meali? Google a yazınca sakıncalı şeyler çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 6 dakika önce, Koray Demir yazdı: Bu nedir? Meali? Google a yazınca sakıncalı şeyler çıkıyor. ne çıkıyor? ben çeviremiyorum ki? Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 4 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: ne çıkıyor? ben çeviremiyorum ki? İlk link olarak eski adü rektörü soruşturma kapsamında fetöden gözaltına alındı diyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Yok hocam fetö mü yazmış duayı !!!! hahaha Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Yok hocam fetö mü yazmış duayı !!!! hahaha Bu Arapça metin sakıncalı duruyor silelim ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Az yakma duası: Allahümme adü ila anak sevf tenfük akala el gaz e alla li vaane edhab fi tariki utani devasat kalilene la tadfe elfaramila vevakıf fi eleldva. Menaenli min aldhahab bairete velsamah liderbatü elriyah vera zahr. Amin. Ben çözdüm ama gülmekten yazamıyorum 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 cihazın üstüne yazıcıdan çıkarıp yapıştırmalı mıdır? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ben çözdüm ama gülmekten yazamıyorum Abi meali nedir? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Allahım,Ekonomi ile alakasız ürünler üretip milleti gaza getiriyorlar, utanıyorum devasa firmaların, kaliteli tasarımlarına vakıf olmalarına rağmen itimat etmeyenlerden.Millet az yakmak için basireti bağlanmış şekilde literatüre aykırı işler yapıyor. Allah akıl fikir versinAmin 5 2 Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 15 Aralık 2017 Yazar Paylaş 15 Aralık 2017 Uzun süre yakıt 9.4lt kısa yakıt 7.2lt mesafe 20km uzun süre mesafe 344km depo yarı oldu geçen ay 680km bu hesapla bu ay 688km 750 km bile desek attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmez gözüküyor. Bence benim kullandığım güzergah bu cihaza uygun değil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts