Resul Karagöz 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Öncelikle herkese Selamun Aleyküm. Aranıza bugün katıldım değerli abilerim,üstadlarım ve kardeşlerim. Son 3 Gündür Fusionu araştırmaktayım bir tane buldum 1.6 Lux otomatik nasıldır önerir misiniz ? Bagaj olayı tam işim gereği (müzisyenim) yeterli ve fazla bile. Herhangi bir kronik sorunu var mı şanzıman kitlenme problemi okudum ama sanırım 1.4 tdciler için geçerli. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Gariban Jipi'dir kendisi ihtiyaca cevap verir. Masrafsız bindirir, dizel birazcık gürültülü çalışır o kadar Yorum bağlantısı
Resul Karagöz 22 Ekim 2018 Yazar Paylaş 22 Ekim 2018 9 dakika önce, Ayhan Asil yazdı: Gariban Jipi'dir kendisi ihtiyaca cevap verir. Masrafsız bindirir, dizel birazcık gürültülü çalışır o kadar Ayhan abi yorumun için teşekkür ederim. 1.6 Lux Benzin & Lpg Tam Otomatik her hangi bir problem duydunuzmu 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Karadüzen şanzıman büyüklermiz sorunsuz derlerdi hep konusu açılınca Yorum bağlantısı
Resul Karagöz 22 Ekim 2018 Yazar Paylaş 22 Ekim 2018 teşekkür ederim ilginiz için ama maalesef aracı kaçırdım satılmış Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 4 saat önce, Resul Karagöz yazdı: Ayhan abi yorumun için teşekkür ederim. 1.6 Lux Benzin & Lpg Tam Otomatik her hangi bir problem duydunuzmu Kronik herhangi bir problem duymadım kardeşim, bence alınır, binilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Merhabalar @Resul Karagöz Bey; Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarımızla... Yorum bağlantısı
Recommended Posts