İçeriğe Yönlendir

Start&Stop'lu Arabaya Motor Durdurma Cezası

Emrah Altun

Recommended Posts

Emrah Altun

Arkadaşlar şöyle bir haber okudum

Alıntı

"Ankara’nın Pursaklar ilçesinde ilginç bir ceza sistemi uygulandı. Seyit Koca isimli vatandaş aracında tasarruf amacı ile bulunan Start-Stop özelliğinden dolayı kırmızı ışıkta trafik cezası yedi."

Kaynak: Ankara’da yok artık dedirten trafik cezası

1-151.jpg

Böyle bir kanun maddesi olması çok saçma. Teknolojik gelişmelere paralel olarak bazı güncellemeler yapılması şart ama benim takıldığım beklerken motoru kapatsan ne zararı var ki? Ayrıca bu aralar size de öyle geliyor mu ama ceza yazmak için kaşının üstünde gözün var moduna girdi Emniyet.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Ayrıca bu aralar size de öyle geliyor mu ama ceza yazmak için kaşının üstünde gözün var moduna girdi Emniyet.

Sene sonu düzelir geçen sene de aynı şekilde cam filmini bahane ederek hunharca ceza yazdılardı.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Konuşmuştuk başka bir konuda.. 

Demekki bir facebook haberi :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
1 dakika önce, Osman Furkan Sumer yazdı:

forumdaki deli de benim sanirim.. ilk zehri ben verdim 😁😁

forumdan birisi için demedim olayın başlangıcına sebep olan kişi için dedim:)

yüzbinlerce start stoplu araç varken neden birisine yazıldı bunun altında sebep aramıştım ben:)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Demiştim böyle bir şey olmaz diye :)

Yorum bağlantısı
Bekir Memur

Bir tane tam olarak neyden yazıldığı bilinmeyen evrak

Diğer yanda sitesine ziyaretçi çekmek için taklalar atan haber siteleri.

Karıncanın önüne şeker atmak gibi birşey.

Yorum bağlantısı
Sefa Şerif

Devlet para alacak yer arıyor fakir fukaradan. Zengin ve varlıklı olandan ise bir bardak su ver yeter diyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)
3 saat önce, Emrah Altun yazdı:

Arkadaşlar şöyle bir haber okudum

1-151.jpg

Böyle bir kanun maddesi olması çok saçma. Teknolojik gelişmelere paralel olarak bazı güncellemeler yapılması şart ama benim takıldığım beklerken motoru kapatsan ne zararı var ki? Ayrıca bu aralar size de öyle geliyor mu ama ceza yazmak için kaşının üstünde gözün var moduna girdi Emniyet.

Bizim ülkede inanırım arkadaş , hayret etmedim o cezayı yazan memur start stop un ne olduğunu bilmiyordur kesin, teknoloji ile beraber eğitim de verilmeli bence.

Ceza konusuna gelince evet ay sonu geliyor ceza kotaları var ve doldurmaları gerek eee cari açık da var nereden kapatacaklar  :) 

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Medya ve haber siteleri seviyor böyle şeyleri. Bazıları da devlete kızacak bahane arayınca gerçek mi değil mi pek araştırmadan elden ele dolaşıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Devlet otoritesine karşı güven sarsmak amacıyla ortaya atılan, birilerinin sazan gibi atladığı haberlerden.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

O zaman naapıyoruz.
Konuyu kapatıyoruz ve siliyoruz .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...