Celal Aydın 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Şase sağlam olsunDeğişen olmasın Sel gibi doğal afete maruz kalmasınAlt kısımda yürüyen aksamda hasar olmasınİsterse heryeri boyalı olsun20 bin ağır hasar kaydı olsunYine de alırımÇünkü ben biniciyim3-5 aşağı satar, bindiğime sayarım. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Şimdi, Sani Gerşon yazdı: Sökmeden nasıl olacak? Sibop şaseye bakıyor? Stepneyi ters takmışsın sök düzelt.. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bugünden yumurta geliyor markete. Yumurtlanma tarihi yarın oluyor. Börek geliyor. Yarın açılmış. Gıdadedektifi diye bi hesap var. Instagram'da mutlaka göz at Şimdi, Serkan Toker yazdı: Stepneyi ters takmışsın sök düzelt.. Olur, vidasını nasıl takacağım bu durumda? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 3,5 fazla eder ona bir şey denmez de motora, mekanige bakmadan boyaya bakmak saçma. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Gıdadedektifi diye bi hesap var. Instagram'da mutlaka göz at Olur, vidasını nasıl takacağım bu durumda? Bir foto rica etsem .. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Bir foto rica etsem .. [emoji3]Arabaya gidince Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Şimdi, Sani Gerşon yazdı: Arabaya gidince Araba ne ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Şimdi, Sani Gerşon yazdı: 4x4 cip. Biliin mi Kamyonet forumu iki blok ileride my friend.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Qashqainin stepne de ters ve o kadar kullanışlı ki. İçi ne kadar abur cubur eşya varsa alıyor. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Qashqainin stepne de ters ve o kadar kullanışlı ki. İçi ne kadar abur cubur eşya varsa alıyor. Kerem abi sagolsin, mini stepne benimki. Icine anca teyp kumandasi sigiyor [emoji14] Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Devlet bu işlere el atarsa ki yavaş yavaş başladı,hem satıcıya hem satana karşı koruyucu önlemler alınırsa kimse bakmaz boyasına vs,yazarsın aracın sıkıntılarını künyesine şeffaf olursun alacak kişi herşeyini bilir dürüstlük zorlada olsa aşılanır bu işlerde.... Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 2 saat önce, Buğra Höngül yazdı: Galericeler zamanında iyi fiyat kırardı ordan gelmiş olabilir ucuza almak için çıkardılar şimdi kendileride pişman. Bakımları zamanında yapıldı mı diye değil boya var mı diye araç soruluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Tercih konusunda, komple boyalı tercih ediyorum, kavşaklarda frene basmam .... dileyen gaza basabilir 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Boyar sözü nereden geliyor diyordum bende, doğru tahmin etmişim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 46 dakika önce, Erdem Bozkurt yazdı: Devlet bu işlere el atarsa ki yavaş yavaş başladı,hem satıcıya hem satana karşı koruyucu önlemler alınırsa kimse bakmaz boyasına vs,yazarsın aracın sıkıntılarını künyesine şeffaf olursun alacak kişi herşeyini bilir dürüstlük zorlada olsa aşılanır bu işlerde.... devletin dediği iş olacak gibi değil garanti versin diyorlar da ben al satcı da değilim fakat onların gözünden bakmak lazım biraz da bende isterim aldığım arabanın garantisi olsun ama kendi aracımızın bile aniden arızaları oluyor fan çalışmaz yağ pompası kitlenir vs vs. motor yersin adam buna nasıl garanti verebilir ki ancak yaptığı bakımların kaydı vs ve ekspertiz raporu sunulabilir belki mekanik olarak nerede bozulacağı belli olmaz Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 2 saat önce, Serkan Toker yazdı: Ayrıldı zaten programdan abuk subuk masa sandalye şeklinde arabalar yapıp ekmeğinin peşinde artık.. Program zıvanadan çıktığı için ayrıldı biliyoruz. Yanlışımız mı var? Ben iyi bilirdim kendisini yahu. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 2 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Program zıvanadan çıktığı için ayrıldı biliyoruz. Yanlışımız mı var? Ben iyi bilirdim kendisini yahu. Detay bilmiyorum ama yutupta videoları var, yatak şeklinde araba falan yapmış.. Aslında yetenekli ve teknik bilgisi muazzam ama şöhret yıpratmış olabilir.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Boyar sözü nereden geliyor diyordum bende, doğru tahmin etmişim fiesta dediğin, beyaz şeritli maranello kırmızısı olur, ... 2 dak yalnız kalsam şu überle.... 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 Amerikan konsepti uymamış diye okuduk. Son dakika ufak tefek dokunuşlar falan. İzliyorum da tat vermiyor Ant. Edd ile bişeyler öğreniyorduk. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2018 Paylaş 1 Kasım 2018 amerikalı , california sıcağında kovboy botu ile geziyor, sevmedim Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Son 2 aracımı komple boyalı, değişensiz ufak tefek kazalı olanından aldım. Bundan bir önceki aracı ucuz alıp ucuz sattım. 1 sene boyunca keyfini sürdüm. Şu an kullandığım aracı oh ne güzel renk değişimi yaparım diyerek aldım. Komple boyalıydı ve boyası mükemmel değildi. İstediğim renge düşünmeden değiştirdim. Tampon boyanmış diye aracı almaktan vazgeçen arkadaşım var. Diyecek bir şey yok. Piyasada boyasız boş 1.2 Passat, 2 tane 2.0 Selective Mondeo alabiliyor. Piyasayı boya takıntısı, hasar kaydı takıntısı, marka takıntısı, elalem ne der takıntısı ve zarar etme korkusu yönetiyor. Fiyat performansta en fazla yararı olan araç alınmalı bence. Boyaymış, hasarmış, küçük tıklatma ile değişenmiş bunlar olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 aynen çok büyük kazası olmadık dan sonra ne gerek var boyalı olsa ne olur olmasa ne olur. bu arada ed de harbi ustanın dibi hee adam her şeyden anlıyor Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqainin stepne de ters ve o kadar kullanışlı ki. İçi ne kadar abur cubur eşya varsa alıyor. o ters olayı iyimiş abi mantıklı yapmışlar keske tüm suv ve hb lerde aynı olsa 9 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Amerikan konsepti uymamış diye okuduk. Son dakika ufak tefek dokunuşlar falan. İzliyorum da tat vermiyor Ant. Edd ile bişeyler öğreniyorduk. edd gitti yerine başka biri var yeni bölümlerde ama edd çok daha iyiydi bence de . Sök tak kaynak tamir baya işimize yarıyordu edd 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Gercekten gunes yanigindan veya cizikten dolayi boyatanda temizlik boyasi var diyor, aracta bir kariş macun cekilerek anca toparlanan pert aracta temizlik boyasi atiodi diyor. bence guven kaybimiz var konuda. Yoksa boya takintisi degil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts