Gürkan Başbağcı 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Ben 2013te fiestayı alırken direkt aldım geçtim, çok da iyi çıktı. 2017de satarken expere girdi orda öğrendim. 4 sene misler gibi de kullandım. Ama şimdi ben de araç bakarken boya değişen hasar kaydına bakıyorum. Bunlar yoksa araba alınır diyorum. Neden bende bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 boya varsa perttir aga, hele stepne kullanıldıysa ohooooo oooo fabrikadan pert olarak çıkmış say, doğuştan pert mındar Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Araba mı satılıyor burda, boya, değişen, hasar kaydı var mı....😃😉 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Senede 1 kere ben de çıkartır havasına bakarım. Daha hiç temizlemedim [emoji4]Oooo ben onu ekrandan takip ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 bu kadar boya takıntısı da neymiş diyen şu başlıkta ki yorum yapanların % 90 ı da ilk boyaya bakar o ayrı konu 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 19 yaşında bir Civic alacam galerici illa ekspertize sok diyor ustaya gitme. Güvenmiyorum ben onlara dedim, İzmir’de ustaellerde şasesine motoruna falan baktırdım aldım. Banane dışındaki boyanın kalınlığından, bana uzman görüşü lazım. Ha araba 2 yaşında olur onun boyasına da bir baktırırım.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özyer 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 aracın değerini düşürdüğü için mutlaka dikkat ediliyor boya değişen durumu, ama aracın yaşı 10 u geçmişse bence çokta umursamamk lazım,araba düzgünse alınır. Ben aracımda kapı alt kısmında çizgi şeklinde paslanmayı servise gösterdim, aracın kapısına değişim için onay çıktı dedi servis, ben o çizgi için kapıyı serviste değişsem kime ne anlatacam? Arabanın kapısı değişikmi değişik, kisme bakmıyor ki neden değiştiğine,hemen iniyor fiyat, değişmedim öyle duruyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Boya da tabi ki işçilik kalitesi de önemli. İlk aldığım Focus 2’nin kaput boyalıydı. Sıkıntı değil dedim aldım. Bir süre sonra aracın yağını kontrol ettim kaputu bıraktım kapanmadı. Elimle bir bastırdım, ucu çat gitti. Meğer adam astar macun yerine alçı çekmiş 😀 Oradan su aldı paslanmaya başladı. Gittim adam gibi boyacıya bir de ben boyattım. Boya takıntım yok alırken de satarken de. Boyasızı varken boyalısını da almam, boyaya da bakarım o ayrı. Yarın bir gün alış veriş yaparız hoca dün böyle dedin şimdi ne ayak olmasın😀 Sırf boyasız olsun diye yamuk yumuk arabaya da binemem. Dolu hasarından sonra göçükçülere yaptırdık ama içime sinmedi. Kış geçşin boyatacam. Bundan dolayı benim arabayı almayacak adam da kaderine küssün ne yapayım 🙂 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 değişeni yok. yağı bile değiştirmemiş zamanında. 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Bıldır yedikleri hurmalarbu yıl tırmalıyor. zamanında araçlardan fiyat kırmak için koz olarak kullandıkları boya şşmdi başlarına bela. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Gram boyasız diye ilan verenlerin çoğu aracının bakımını doğru düzgün yaptırmıyor bile. Bir çok örneğini gördüm sanayide. Boyasız olunca gerisi önemli değil. Ne konulan yağdan haberi var, ne motordan ne yürüyenden. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Al sana hondanın yaya güvenliği sistemi. Araç boyasız ama artık 20-25 bin tl hasar kayıtlı olcak. Satarken durumu anlat anlatabilirsen. Adam 10 km hızla köpeğe çarpmış, araçta herhangi bir hasar yok ama bu yaya güvenliği sistemi devreye girmiş ve sonuç ortada. En küçük bir dokunmaya aynı durum meydana gelecekse bu araçla insan dolaşmaya korkar. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Açıkçası ben biraz hak veriyorum. Bende boya takıntısı yok. Ama bozuk boya takıntısı var. Ben arabayı aldığımda sağ ve solunda 6 parçada boya vardı. 10 gün sonra bir kaza yapınca da sağ ve sol komple boyandı. İlk başlarda her şey güzel ama gel gelelim işler zamanla değişmeye başladı. 1. Eski sahibinden kalma olan macunlu kapı kazındı tekrar macun yapıldı. Şimdi o macun yeri hafif çatlamaya başladı. 2. Yeni boyanan yerlerin verniği 2. yılda atmaya ve dökülmeye başladı. Şimdi tekrar boyanması gerekiyor. 3. Boyama işlemi sırasında kaportacı işini düzgün yapmadığı için bir çok trim parçada kendim düzeltme yapmam gerekti. 4. Tekrar boyama esnasında bu trim parçalar tekrar sökülmesi gerekecek. 5. Sıfır aldığım astarlı orjinal Arka tamponu boyattım. Adam onu boyarken bile boya akıtması yapmış. Bazı yerlerde belli oluyor. Ayrıca çamurluk tarafına gelen yerlerden boyada hafif döküntüler var. Rötuş gerekiyor. Ayrıca çok kolay çiziliyor yeni boya. Şimdi ne yapılacak. Sağ ve Sol komple boyanacak, Gerekirse kaput ve bagajı da boyatmayı düşünüyorum. Sonra da boya koruma veya Seramik. Toplam Maliyet nerdeseye 5000 TL. Peki bu araba orjinal boyasıyla olmuş olsaydı ne olacaktı? Kaza yapmadıkça hiçbir şey. Adamlar fabrikada mükemmel boya atmışlar. He bir boyacı derse ki ben öyle bir boya atacağım ki Ford fabrikası gelip madalya takacak alsın boyasın benim arabayı. 3 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Açıkçası ben biraz hak veriyorum. Bende boya takıntısı yok. Ama bozuk boya takıntısı var. Ben arabayı aldığımda sağ ve solunda 6 parçada boya vardı. 10 gün sonra bir kaza yapınca da sağ ve sol komple boyandı. İlk başlarda her şey güzel ama gel gelelim işler zamanla değişmeye başladı. 1. Eski sahibinden kalma olan macunlu kapı kazındı tekrar macun yapıldı. Şimdi o macun yeri hafif çatlamaya başladı. 2. Yeni boyanan yerlerin verniği 2. yılda atmaya ve dökülmeye başladı. Şimdi tekrar boyanması gerekiyor. 3. Boyama işlemi sırasında kaportacı işini düzgün yapmadığı için bir çok trim parçada kendim düzeltme yapmam gerekti. 4. Tekrar boyama esnasında bu trim parçalar tekrar sökülmesi gerekecek. 5. Sıfır aldığım astarlı orjinal Arka tamponu boyattım. Adam onu boyarken bile boya akıtması yapmış. Bazı yerlerde belli oluyor. Ayrıca çamurluk tarafına gelen yerlerden boyada hafif döküntüler var. Rötuş gerekiyor. Ayrıca çok kolay çiziliyor yeni boya. Şimdi ne yapılacak. Sağ ve Sol komple boyanacak, Gerekirse kaput ve bagajı da boyatmayı düşünüyorum. Sonra da boya koruma veya Seramik. Toplam Maliyet nerdeseye 5000 TL. Peki bu araba orjinal boyasıyla olmuş olsaydı ne olacaktı? Kaza yapmadıkça hiçbir şey. Adamlar fabrikada mükemmel boya atmışlar. He bir boyacı derse ki ben öyle bir boya atacağım ki Ford fabrikası gelip madalya takacak alsın boyasın benim arabayı. Benimde bakış açımı özetlemişsiniz.Renk tutturamıyorlar boya akıtıyorlae siyah trimlere boya taşırıyorlar rezil bir görüntü oluyor.Bunlara ek olarak ciddi kazalı arabalarda satılmaya çalışılınca bizdeki takıntı had safhaya çıkıyor yoksa ne güzel boyansın temiz temiz binsin millet. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Harun Kocaçalışkan yazdı: He bir boyacı derse ki ben öyle bir boya atacağım ki Ford fabrikası gelip madalya takacak alsın boyasın benim arabayı. Hakan usta ile görüştünüz mü Maslak'ta? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Sani Gerşon yazdı: Hakan usta ile görüştünüz mü Maslak'ta? Hayır görüşeyim bi. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Eskiden insanlar arabanın yürüyenine bakardı. Çalışıp gidiyorsa sorun yok. Boyalı olsa ne olacak? Dışı da temiz ise alırdı. Şimdi ise arabalarda o kadar çok detay var ki öncesinden yaptığı kaza çok önemli hale geldi. Olur olmaz yerden sorunlar çıkabiliyor öncesi kazalı arabalarda. Araca herhangi bir sorun teşkil etmeyen boyalı durumlarda da güvenemiyor kimse. Bence bu konuda haklı insanlar. Boyaya bakma haricinde kaza durumu anlaşılır mı bilmiyorum. Ayrıca yurtdışında yaşayan kuzenim de arabaların durumunun fiyatını etkilediğini söyledi. Tamir görmüş arabalar daha ucuz oluyormuş. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Mert Gulkokan yazdı: Japonyada araba satışı daha komik. Karşılıklı güven üzerine kurulu. Millet eksper falan hak getire. Sahibi diyor araç şöyle böyle. Sen parayı teslim ediyorsun oda evrakları veriyor. Sonra bir ara gidip üzerine alıyorsun aracı. Merak eden varsa Japonyada yaşan İzmitli Türk vatandaşın çektiği videoyu atayım Japonic Faruk'tan bahsediyorsunuz. Aslında biraz daha detaylı, evet karşılıklı güven var ama, aracı aldıktan sonra muayene yaptırıyorsunuz. Muayenede adamın size söylediğinden daha ağır bir hata(lar) çıkarsa kanuni haklarınız var. Ama anahtarı üstünde unuttunuz diyelim, anahtarı alıp arabayı kaçıran daha olmadı 😲 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Harun Kocaçalışkan yazdı: He bir boyacı derse ki ben öyle bir boya atacağım ki Ford fabrikası gelip madalya takacak alsın boyasın benim arabayı parça başı XXXX TL. sonra fabrikaya götür ölçtür orjinal der. Galericilere yapılıyor özel işlemler var. panel başı 5 iş günü sürüyor. randevu süresi her ay değişir, şu ara mkaul 15-20 gün aralğınıda. komple işlem için 30 gün gerekli. aracı getir 30 gün sonra teslim. Sani Gerşon yazdı: Hakan usta ile görüştünüz mü Maslak'ta? O kaportacı? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Çağlar Bayur yazdı: O kaportacı? Tanıdığı boyacıya yönlendirir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Sani Gerşon yazdı: Tanıdığı boyacıya yönlendirir? kaçtı o boyacı bir bulsam... fabrikasyon boya işi bende dosyasız nakit... 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Sıfırlama maçunu olmadan boyuyordur. Herhalde abi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Çağlar Bayur yazdı: parça başı XXXX TL. Burayı biraz açsak ya 🙂 Alt ve üst sınırlar arasında epey bi fark var. Komple boyatana tamponlar bedava gibi kampanya var mı mesela? Yorum bağlantısı
Recommended Posts