Mertol Kip 11 Mart Paylaş 11 Mart Teslimatı hızlandırması için satıcıyı darlamaya devam ettim 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağrı Alaf yazdı: Arka ve yan camlara film çektirdim. Camların arasındaki mat siyah yerleri parlak yapsan bir bütünlük sağlar sanki? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Mart Paylaş 12 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Camların arasındaki mat siyah yerleri parlak yapsan bir bütünlük sağlar sanki? Güzel tavsiye. Ürünü buldum. Siparişi geçelim hemen. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mart Paylaş 12 Mart Para harcayasim yok ama camlara krom yapasim da var napsam ? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Mart Paylaş 12 Mart Metin Akbal yazdı: camlara krom yapasim da var napsam ? varken yap gardas ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mart Paylaş 12 Mart Alpay Sumer yazdı: varken yap gardas ? Sıkılmayacak bir araba aldın yahu uğraş uğraş dur lego gibi CC takılır, teyp takılır, far sensörü takılır falan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Mart Paylaş 12 Mart Mertol Kip yazdı: Teslimatı hızlandırması için satıcıyı darlamaya devam ettim Çocuğu nasıl darladıysam her sabah tekmil veriyor asdhgjkahga 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Mart Paylaş 12 Mart Metin Akbal yazdı: Sıkılmayacak bir araba aldın yahu uğraş uğraş dur lego gibi CC takılır, teyp takılır, far sensörü takılır falan. yok daha cok fayans ve parke ile ugrasacagim bir süre ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Her sabah arka stop lambasını tokatlıyordum. Dayak manyağı oldu. Havalar ısınınca tokatlanmadan çalışmaya başladı. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Mart Paylaş 12 Mart Michelin 205*55*16 91V Primacy4+ yazlık lastik almıştık lastikler geldi yazlık jantlara takılmayı bekliyor. (13.867,37 TL 4Adet) 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her sabah arka stop lambasını tokatlıyordum. Dayak manyağı oldu. Havalar ısınınca tokatlanmadan çalışmaya başladı. Bi tokat kaç saat götürüyordu? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mart Paylaş 12 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Bi tokat kaç saat götürüyordu? Tokatina bağlıdır. Tokatçı filmi aklıma geldi. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Mart Paylaş 13 Mart Jantları 18” CX-3 jantları değiştirdim. Lastikleri de sıfır Continental UC7 93W Extra Load’lar ile değiştirdik. 16 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her sabah arka stop lambasını tokatlıyordum. Dayak manyağı oldu. Havalar ısınınca tokatlanmadan çalışmaya başladı. Kiss or slap de bakalım değişme olacak mı. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mart Paylaş 13 Mart Metin Akbal yazdı: Kiss or slap de bakalım değişme olacak mı. Öpücüğü seçerse? Düşünsene İstanbul trafiğinde Tansu abi arabadan inip stobu öpüyor.. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Bi tokat kaç saat götürüyordu? tokatlamam kısa ama etkili 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Teslimatı hızlandırması için satıcıyı darlamaya devam ettim Durmak yok darlamaya devam. (Stellantis kadar iş modeli bozuk ve basit bir lojistik işini çözemeyen başka şirket var mıdır acaba. 1 Haftadır arabayı 40 km öteye nakledemediler.) 1 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Durmak yok darlamaya devam. Galiba işe yaradı. Saat 17:00 a kadar teslim edeceğiz diyorlar. (15 gündür hep 2-3 gün sonraya tarih veriyorlardı. ) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Galiba işe yaradı. Saat 17:00 a kadar teslim edeceğiz diyorlar. Ay hadi inşallah.. heyecan yapmaya başladım ben Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Ben hala inanmıyorum ama elemana carlayınca arabanın TIR ın üzerinden fotoğrafını göndertti Mehmet Ozyurek yazdı: Ay hadi inşallah.. heyecan yapmaya başladım ben 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts