Erman Uzun 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Koctasta var bu tip bir ürün bende alıp deneyeyim sese faydası olur umarım Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 1 Haziran Paylaş 1 Haziran (düzenlendi) Yağ değişimini yaptım. Filtre olarak Bosch grubunu kullandım. Yağlar her zamanki gibi Mobilden devam. Hava filtresi K&N filtre kullanıyorum. 1 hafta önceden çıkarıp temizliğini yapmıştım. Polen filtresi değişimi sırasında saygıdeğer Ford mühendislerinin bayağı bir kulaklarını çınlattık, herzamanki gibi. 1 Haziran tarihinde Zeki Yelboğa tarafından düzenlendi *Yazı ekleme 5 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 17 saat önce Paylaş 17 saat önce 6bin km de aracımın ön tarafından 70-80 km hızlarda ıslık sesine benxer bir ses geliyordu,servise götürdüm garantiden ön balataları değiştirdiler. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bagaja kloset koydum, (birkaç parça da musluk batarya gaga falan filan) 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mertol Kip yazdı: Bagaja kloset koydum, ( ben böyle arabanın anca içine … Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben böyle arabanın anca içine … Yoo sahibinin kim olduğu ile yüzleşsin dedim. Para verdik ona, taşısın. Kuga ile çimento falan da taşımıştım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts