Servet Aydın 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Hem mazda mındar hemde piskılet mındar iğrenç öğğkkk kedi ciğer kaka Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Metin Uzunoğlu yazdı: Kiralık egea 1,4 aracım yolda geximip beni tedirgin ediyordu. Sabah lastik havalarına baktım üçü 34, sol ön 18 psi hepsini 29 yapınca sorun gitti. Hocam fabrikasyon verisi 29 muymuş. Bende egea varken 35-36 olması lazım etikette o yazıyordu sanki. emin değilim ama. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Ümit Türk yazdı: Hocam fabrikasyon verisi 29 muymuş. Bende egea varken 35-36 olması lazım etikette o yazıyordu sanki. emin değilim ama. Evet etikette 34 yazıyor. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz 5 gündür sitenin otoparkında marş görmeden yatıyor. 18'ine kadar da yatacak. 4 gündür sağdan direksiyonlu minik bir mazda kullanıyorum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Alptuğ Özcan yazdı: 5 gündür sitenin otoparkında marş görmeden yatıyor. 18'ine kadar da yatacak. 4 gündür sağdan direksiyonlu minik bir mazda kullanıyorum Hangi site? Burdaki mi ? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Hangi site? Burdaki mi ? Tam da oradaki site😁 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Alptuğ Özcan yazdı: 5 gündür sitenin otoparkında marş görmeden yatıyor. 18'ine kadar da yatacak. 350 teklifi gelmedi hayret 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ümit Türk yazdı: 350 teklifi gelmedi hayret Akşam çekiciyle gidecem ne 350si ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ümit Türk yazdı: 350 teklifi gelmedi hayret Sitede güncelleme çalışmaları varmış Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Akşam çekiciyle gidecem ne 350si ? Bu yazdıkların ileride aleyhinde delil olarak kullanılacaktır Screenshot Ümit Türk yazdı: 350 teklifi gelmedi hayret Bedava almak varken niye 350 versin ki 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ Çarşamba 14:40 Paylaş Çarşamba 14:40 Benim ve abimin arabanın farları çok kötüydü. Vernikler atmıştı. Zımpara ve kloroform ile camları sıfıra yakın hale getirdik Yorum bağlantısı
Recommended Posts