Ayhan Asil 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Fatih Uzun yazdı: Ayhan ben yağ da 0w 20 tercih ettim,aracın çalışması sesi değişti tavsiye ederim,bağırma sesi azaldı gibi geldi bana sen de deneyimleyebilirsin,ekstradan 1 yıl ücretsiz Toyota nın verdiği yol yardımını uzattım.Yapılan işlemler,yağ,yağ filtresi,polen filtresi,enjektör temizleme kalanı işçilik. Abi yağ konusu opsiyonel mi, yani size soruyorlar mı Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Oğuzkan Işık yazdı: Bak çok gizli fotoğraflarımı çekiyorsun Güle güle kullan. Araç içindeki kokuda bir fark oldu mu ? Dua et çatalı atmadım Sağolasın eline sağlık. Hala hissediliyor koku bugün 4.gün Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Dua et çatalı atmadım Sağolasın eline sağlık. Hala hissediliyor koku bugün 4.gün Ne kadar ayıp 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Erdoğan Temur yazdı: @Oğuzkan Işık @Alptuğ Özcan Aşağıdaki yıkama makinesini aldım. Koltuk yıkama için hangi şampuanı önerirsiniz. Koltuklar bej. https://www.sharkninja.com.tr/products/shark-stainstriker-tasinabilir-hali-ve-koltuk-temizleme-makinesi-px200eut?srsltid=AfmBOopxk_1fhmL4YqdVa20bBzAVNG7tgsx1V14sh7uMdW12kTrSnGk3 Hayırlı olsun. Kullandınız mı? Tavsiye eder misiniz? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun. Kullandınız mı? Tavsiye eder misiniz? kullandım. evde halı yıkamacının çıkaramadığı yada çıkartmadığı leke vardı temizledi. koltuklarıda temizled. kendi losyonları bitti. çekişi güzel, küçük yer kaplamıyor. görevini fazlası ile yerine getiriyor. bir ay daha tatile devam sonra arabanın koltuklarını temizleyeceğim. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ayhan Asil yazdı: Abi yağ konusu opsiyonel mi, yani size soruyorlar mı Sen birşey söylemezsen servis Petrol ofisinin 5-30 yağını koyuyor,katoloğunda 3 farklı yağ koyulabileceği yazıyor,ben 0w20 tercih ettim 600tl fark oluyor 5-30 a göre. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Yağ bakımı yapıldı, temizleyici hem yakıt hem yağ için kullanıldı. Ayrıca ne olduğunu anlamadığım saçma arızayı da hallettiler 3 günün sonunda ve teslim aldım. Akşama yıkarım birde, tamam olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Dua et çatalı atmadım Sağolasın eline sağlık. Hala hissediliyor koku bugün 4.gün Ustalığın şanındandır. 350ye mi yıkadı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Perşembe 19:39 Paylaş Perşembe 19:39 Alptuğ Özcan yazdı: cumartesi günü 3saatte aracın koltuklarını tertemiz yaptı Benim de yıllardır aklımda, hanım halı yıkama aldı müsait zamanda bende dalacagim koltuklara:) Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Cuma 07:24 Paylaş Cuma 07:24 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Benim de yıllardır aklımda, hanım halı yıkama aldı müsait zamanda bende dalacagim koltuklara:) Çıkan kir şaşırtıyor insanı 6 ayda bir yapmak lazım aslında Cuma 07:24 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
Yücel Metin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim aracımın yağ değişim vakti gelmişti, Yetkili Serviste yağ bakımı yapıldı. 7 bin TL 2021 Megane 4 blue Dci Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, genel kontrol 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yücel Metin yazdı: Benim aracımın yağ değişim vakti gelmişti, Yetkili Serviste yağ bakımı yapıldı. 7 bin TL 2021 Megane 4 blue Dci Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, genel kontrol Epey Uygun Ford 15bin civarı. Evren Erakçora yazdı: Epey Uygun Ford 15bin civarı. Gerçi fren hidrolik değişimi var Ford da Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Epey Uygun Ford 15bin civarı. Gerçi fren hidrolik değişimi var Ford da Ford neden böyle yüksek? Vag grubu bile daha uygun. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aracı genel kapsamlı bir bakım için bıraktım ve kaçtım. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Koray Demir yazdı: Ford neden böyle yüksek? Vag grubu bile daha uygun. Fren hidrolik ve polen var onu unutmuşum Yorum bağlantısı
Recommended Posts