İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
Çağrı Alaf yazdı:

Bir çeki demirinin maliyeti 20 bini geçiyor. Hocam sorması ayıp ne çekiliyor, karavan ya da trailer gibi bir şey mi? 

Mehmet Yeter yazdı:

Hayırlı olsun Ahmet hocam eğer bisiklet taşımak istersen decathlonda çeki demirine bağlanılan modeller var. 

Çağrı Alaf yazdı:

Bir çeki demirinin maliyeti 20 bini geçiyor. Hocam sorması ayıp ne çekiliyor, karavan ya da trailer gibi bir şey mi? 

Teşekkür ederim, evet karavan furyasına girdik geçte olsa.

Sıkıntım şu, arkadaşta 3008 var 1,5 dizel Avrupa büyük bir karavan var (420 950 kg). Hararet sıkıntısı yaşamıyor. Bende görece daha hafif bir karavan var (380 sözde 750 kg altı) araç klimayı kapatıyor sonrada ibre yükseliyor ve motor sıcak uyarısı veriyor. Antalya Denizli yolunda iki kere kenara çektim aracı soğusun diye 2-3 dakikalığına.

Motor olarak çok fark yok, sizce benim soğutma sisteminde mi sıkıntı var? 

12 bin km önce devir daim ve antifriz değişti.

Benim aklıma panelleri yamulmuş radyatörden başka sebep gelmiyor. Özellikle en önde olan intercooler çok tıkalı geliyor gözüme, her yeri düzleşmiş. Değişim ise yarar mı?

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun güzergahta aynı olduğuna göre soğutma yeterli değil gibi görünüyor, ilk zanlı radyatör. Çıkma temiz bir radyatör ile denenir yararsa sıfır alınabilir. 

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

klimayı kapatıyor sonrada ibre yükseliyor ve motor sıcak uyarısı veriyor. 

motor bitik mındar :biggrin: benimkinin şüphelisini bulduk galiba termostatın açılış şeklini beğenmedi usta 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...