Alptuğ Özcan 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Yağına suyuna baktım, O da beni sorunsuz bir şekilde hedefe götürecek inşallah Radyatöre de bakmayı unutmuşum dün Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 19:35 Paylaş Cumartesi 19:35 Junior un yağını değiştirdim. İlk defa yıkadım 😃 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 19:36 Paylaş Cumartesi 19:36 İki gündür yatıyordu bugün gezdirdim keratayı. 300 km falan yapmışım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 19:48 Paylaş Cumartesi 19:48 Akşam belki 1 aydan aradan sonra ilk defa kullandım. 5.6 olan 1400 km lik ortalamayı 5.8 e çıkarıverdim. Biraz eksozu açılsın kurumları atsın. 7000 devir çevirmeyi özlemiştir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 20:49 Paylaş Cumartesi 20:49 Yarın motor değişim zamanı unutmayalım lütfen. 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bakıma girdi. 24.500₺ sıkışmış. (5.500₺ işçilik) Fomoco Disk + Otosan Balata Fomoco Şanzıman Takozu (vuruntu vardı, contası dağılmış) Fomoco Buji + Buji Kablosu Bosch Ateşleme Bobini (bobin üzerinde buji kablosu çıkışında akım kaçağı vardı ara sıra) Şanzıman Keçesi değişimi (sızdırma vardı) Karter Tapa yuvasına işlem (sızdırma vardı) Castrol yağ 4.5 lt Fomoco Yağ Filtresi Otosan Hava Filtresi Filtron Benzin Filtresi (önceki iki yıllık, çamur çıktı resmen içinden, görselde şişede) Yerli Polen Filtresi AYD marka Z rotlar Eskiden bu fiyata motor rektifiye oluyordu 😄 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts