Alptuğ Özcan 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Yağına suyuna baktım, O da beni sorunsuz bir şekilde hedefe götürecek inşallah Radyatöre de bakmayı unutmuşum dün Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Eylül Paylaş 6 Eylül İki gündür yatıyordu bugün gezdirdim keratayı. 300 km falan yapmışım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Akşam belki 1 aydan aradan sonra ilk defa kullandım. 5.6 olan 1400 km lik ortalamayı 5.8 e çıkarıverdim. Biraz eksozu açılsın kurumları atsın. 7000 devir çevirmeyi özlemiştir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Yarın motor değişim zamanı unutmayalım lütfen. 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın Çarşamba 20:25 Paylaş Çarşamba 20:25 Bakıma girdi. 24.500₺ sıkışmış. (5.500₺ işçilik) Fomoco Disk + Otosan Balata Fomoco Şanzıman Takozu (vuruntu vardı, contası dağılmış) Fomoco Buji + Buji Kablosu Bosch Ateşleme Bobini (bobin üzerinde buji kablosu çıkışında akım kaçağı vardı ara sıra) Şanzıman Keçesi değişimi (sızdırma vardı) Karter Tapa yuvasına işlem (sızdırma vardı) Castrol yağ 4.5 lt Fomoco Yağ Filtresi Otosan Hava Filtresi Filtron Benzin Filtresi (önceki iki yıllık, çamur çıktı resmen içinden, görselde şişede) Yerli Polen Filtresi AYD marka Z rotlar Eskiden bu fiyata motor rektifiye oluyordu 😄 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ufak bir kazadan dolayı 3 haftadır servisde tampon bekleyen aracımı teslim aldım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Uzun yazdı: 3 haftadır byd olsa gömerdik te bunu bilemedim Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: byd olsa gömerdik te bunu bilemedim Türkiye sigortanın tedarikçisi ile sorun yaşadık,1 tampon yollamışlar hasarlı,iade etmişler bir sürü prosedür vesile ile Sakarya da üretilen aracın parçasının gelmesi 3 haftayı buldu,neyse ki Megane ın kiralık süresini uzattılar arabasız kalmadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts