Alptuğ Özcan 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Yağına suyuna baktım, O da beni sorunsuz bir şekilde hedefe götürecek inşallah Radyatöre de bakmayı unutmuşum dün Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Eylül Paylaş 6 Eylül İki gündür yatıyordu bugün gezdirdim keratayı. 300 km falan yapmışım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Akşam belki 1 aydan aradan sonra ilk defa kullandım. 5.6 olan 1400 km lik ortalamayı 5.8 e çıkarıverdim. Biraz eksozu açılsın kurumları atsın. 7000 devir çevirmeyi özlemiştir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Yarın motor değişim zamanı unutmayalım lütfen. 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın Çarşamba 20:25 Paylaş Çarşamba 20:25 Bakıma girdi. 24.500₺ sıkışmış. (5.500₺ işçilik) Fomoco Disk + Otosan Balata Fomoco Şanzıman Takozu (vuruntu vardı, contası dağılmış) Fomoco Buji + Buji Kablosu Bosch Ateşleme Bobini (bobin üzerinde buji kablosu çıkışında akım kaçağı vardı ara sıra) Şanzıman Keçesi değişimi (sızdırma vardı) Karter Tapa yuvasına işlem (sızdırma vardı) Castrol yağ 4.5 lt Fomoco Yağ Filtresi Otosan Hava Filtresi Filtron Benzin Filtresi (önceki iki yıllık, çamur çıktı resmen içinden, görselde şişede) Yerli Polen Filtresi AYD marka Z rotlar Eskiden bu fiyata motor rektifiye oluyordu 😄 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ufak bir kazadan dolayı 3 haftadır servisde tampon bekleyen aracımı teslim aldım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Fatih Uzun yazdı: 3 haftadır byd olsa gömerdik te bunu bilemedim Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: byd olsa gömerdik te bunu bilemedim Türkiye sigortanın tedarikçisi ile sorun yaşadık,1 tampon yollamışlar hasarlı,iade etmişler bir sürü prosedür vesile ile Sakarya da üretilen aracın parçasının gelmesi 3 haftayı buldu,neyse ki Megane ın kiralık süresini uzattılar arabasız kalmadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Geçmiş olsun Fatih. Tedarikçi elinde olmayan parçayı var gibi onaylayıp parça aramaya çıkıyor. Çekici yüklü ama boşum diyip iş alıyor. Kiralık araç filoları gelecek olan araçları ellerindeymiş ve teslime hazırmış gibi iş kabulü yapıyor. Bunlardan çok çekiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Tüvtürk'e gittik, yine bir aksiyon, kendilerini sürekli geliştiriyorlar.Eleman fren testine girdi rollden çıkaramadı arabayı, tekrar denemek için geri geri çıktı rollden, bu sefer de amatörlük yapıp lastiği tam ayırmadı rollden,hafif temas eder vaziyette kalınca sol ön lastiğin işini bitirdi döndüğü için.Ben fren testi bitmeden araç çıkış tarafına geçmiyorum hiç bir zaman,uyarmasam hala devam ediyor, sesi de duymuyor.Normalde tamburun durması lazım dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse ki hiç yokuş yapmadılar, lastikçiye yönlendirdiler sıfır lastik takmam için.Lastiğin durumu bu: 8 saat önce tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emrah Korkmazz yazdı: Tüvtürk'e gittik, yine bir aksiyon, kendilerini sürekli geliştiriyorlar.Eleman fren testine girdi rollden çıkaramadı arabayı, tekrar denemek için geri geri çıktı rollden, bu sefer de amatörlük yapıp lastiği tam ayırmadı rollden,hafif temas eder vaziyette kalınca sol ön lastiğin işini bitirdi döndüğü için.Ben fren testi bitmeden araç çıkış tarafına geçmiyorum hiç bir zaman,uyarmasam hala devam ediyor, sesi de duymuyor.Normalde tamburun durması lazım dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse ki hiç yokuş yapmadılar, lastikçiye yönlendirdiler sıfır lastik takmam için.Lastiğin durumu bu: Söylenecek çok şey var. geçmiş olsun en azından yokuşa sürmemişler 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Söylenecek çok şey var. geçmiş olsun en azından yokuşa sürmemişler Evet maalesef.İlginç bir şekilde hiç tartışmadan çözdük konuyu😀 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emrah Korkmazz yazdı: Tüvtürk'e gittik, yine bir aksiyon, kendilerini sürekli geliştiriyorlar.Eleman fren testine girdi rollden çıkaramadı arabayı, tekrar denemek için geri geri çıktı rollden, bu sefer de amatörlük yapıp lastiği tam ayırmadı rollden,hafif temas eder vaziyette kalınca sol ön lastiğin işini bitirdi döndüğü için.Ben fren testi bitmeden araç çıkış tarafına geçmiyorum hiç bir zaman,uyarmasam hala devam ediyor, sesi de duymuyor.Normalde tamburun durması lazım dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse ki hiç yokuş yapmadılar, lastikçiye yönlendirdiler sıfır lastik takmam için.Lastiğin durumu bu: Geçmiş olsun bu nasıl iş.....tövbe tövbe. Yeni lastik aldılar değilmi? birde bu boyuna çatlaklar ne ön arka bütün lastiklerde varmı? Sanki taban yanak birleşim yerlerinden ek yapılmış gibi, çok ilginç. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Geçmiş olsun bu nasıl iş.....tövbe tövbe. Yeni lastik aldılar değilmi? birde bu boyuna çatlaklar ne ön arka bütün lastiklerde varmı? Sanki taban yanak birleşim yerlerinden ek yapılmış gibi, çok ilginç. Sorma abi ya,sıfır lastik aldılar abi, hatta aynı model yokmuş, isterseniz getirtelim dediler, yok dedim zaten bi daha Michelin tövbe, onun yerine Bridgestone aldım hatta ufak bi farkla ihtiyacım olduğu için kışlığa çevirdim olayı Blizzak 6 olarak,3 tane de ben alıcam takımı tamamlıcam.Çatlaklar dikkatini çekmiş abi hemen, ön 2 lastikte var,arkalarda en ufak bişey yok, bence Michelin yumuşak olduğu için çekiş lastiklerinde deforme oluşmuş, sevmem zaten oldum olası bu markayı.Bir de muayene raporuna 205/55/16 yazmışlar ebadı, yeni gördüm. Sonrasında sorun olur mu bilemedim. 3 saat önce tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun Fatih. Tedarikçi elinde olmayan parçayı var gibi onaylayıp parça aramaya çıkıyor. Çekici yüklü ama boşum diyip iş alıyor. Kiralık araç filoları gelecek olan araçları ellerindeymiş ve teslime hazırmış gibi iş kabulü yapıyor. Bunlardan çok çekiyoruz. Teşekkürler abi,acentamın bayağı başını ağrıttım onlarında çaresiz kaldığı durumlar oldu,neyse ki 14gün olan ikame aracı 21 gün yaptırdılar bölge müdürünün onayı ile,allah yardımcın olsun gerçekten sigorta şirketi tedarikçi ve kiralık araç firmaları ile uğraşmak çok zor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts