Selçuk Bakış Salı 19:35 Paylaş Salı 19:35 Köksal Yılmaz yazdı: Gece rüyalarımda her türlü musibetle uğraşıyorum, acentem ilgilenir mi Yüksek voltaj verebilir aman dikkat 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 20:07 Paylaş Salı 20:07 Selçuk Bakış yazdı: Yüksek voltaj verebilir aman dikkat Yüzde 80de kalıyormuş titretir sadece 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 20:51 Yazar Paylaş Salı 20:51 Köksal Yılmaz yazdı: Gece rüyalarımda her türlü musibetle uğraşıyorum, acentem ilgilenir mi Gece işleri teminat dışı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Geçen hafta bisikleti olmadık yerlere soktum sağı solu cortladı ben de yetkili servise verdim. - Ön Jant düzeltildi. - Ön Arka fren diskleri tornalandı. - Arka fren balatası değişti. Shimano BR-MT400 - Ön amortisör havası ayarlandı. - Şanzımandaki geç geçme ve geçmeme / tork altında erteleme sıkıntısı tamir edildi. - Ön çark hizalayıcısı düşmem kaynaklı yamulmuştu, düzeltildi. - Vida - Bağlantı noktası testleri. - Zincir gerildi. 4870TL tuttu. Bugün test sürüşünü yaptım. Cıncıkk. Üzerindeki Maxxis DHR2 lastikler inanılmaz yol tutuyor. Korkutuyor ama dıştaki dişlerden geri ısırıyor. Sahil kumu - ağaç dalı - ağaç gövdesi - çamur - ıslak çim - asfalt - orman patikası şimdiye kadar denediğim zeminler bunlar. Kaza sayısı sıfır. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağrı Alaf yazdı: bisikleti Çağrı Alaf yazdı: yetkili servise verdim. masal kitaplarında olur bu iki kelime aynı cümlede Çağrı Alaf yazdı: Ön Jant düzeltildi. - Ön Arka fren diskleri tornalandı. - Arka fren balatası değişti. Shimano BR-MT400 - Ön amortisör havası ayarlandı. - Şanzımandaki geç geçme ve geçmeme / tork altında erteleme sıkıntısı tamir edildi. - Ön çark hizalayıcısı düşmem kaynaklı yamulmuştu, düzeltildi. - Vida - Bağlantı noktası testleri. - Zincir gerildi. 4870TL tuttu. esenyurtta ki mahalle arası bisikletçide 10 bin den aşağı çıkamassın, çıkınca da vukuata karışmadan kaçamazsın zaten 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: bisiklet bakımı araba gibi olmuş hale bak..... kendin yapsana bu nasıl bisikletçilik arkadaş, tek masrafın balata hadi disk tornalamasını yapamadın, ki o neyse artık.... 16 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bisiklet bakımı araba gibi olmuş hale bak..... kendin yapsana bu nasıl bisikletçilik arkadaş, tek masrafın balata hadi disk tornalamasını yapamadın, ki o neyse artık.... Valla hiç uğraşamam senede bir yapılıyor bunlar zaten. Onu da adamlar yapsın zaten vakit sıkıntım var. Torna mı bilmiyorum ama fren diskine yeni yüzey açtılar. Eski haliyle ses yapıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağrı Alaf yazdı: bisikleti yetkili servise verdim. fren diskleri tornalandı. Ben bunları arabaya yapamıyorum Özellikle ilk cümleyi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Ben bunları arabaya yapamıyorum Özellikle ilk cümleyi birinciyi mecbur kalmadıkça yapmam ikinci zaten yapılmaz, yenisi alınır 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: birinciyi mecbur kalmadıkça yapmam ikinci zaten yapılmaz, yenisi alınır Birinciyi kritik işlemlerde yapmak zorunda kalıyorum (triger değişimi gibi) Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ikinci zaten yapılmaz, yenisi alınır Valla çok tatlı tutuyor elektronik olsa bu kadar olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts