Fatih Uzun Perşembe 09:03 Paylaş Perşembe 09:03 1yılı dolmak üzere,sigorta ve kaskosu yenilendi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 17:49 Yazar Paylaş Perşembe 17:49 Fatih Uzun yazdı: 1yılı dolmak üzere,sigorta ve kaskosu yenilendi. Gördüm. güzel tercihler. hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Perşembe 20:29 Paylaş Perşembe 20:29 5008'in arka balataları ve mazot filtresini değiştik Samsun'da Eurorepar servisinde.İşçilik dahil 4bin TL ödedik. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ Perşembe 21:00 Paylaş Perşembe 21:00 Mondeo'nun haritası yoktu. sync2 f11 haritayı yaptım an itibariyle. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 21:00 Paylaş Perşembe 21:00 Alişan YILMAZ yazdı: Navigasyon için sd kart gerekiyor, onu da f11 sürümünü buldum bakalım bir aksilik olmazsa artık aracım navigasyonlu olacak inşallah Hayırlı olsun f11 kartı nereden ve kaça aldınız. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ Perşembe 21:01 Paylaş Perşembe 21:01 Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun f11 kartı nereden ve kaça aldınız. Hocam kendim yaptım, herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. 64 gb bir micro sd ve yuvasını alın ben tarif ederim 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 21:06 Paylaş Perşembe 21:06 Teşekkür ederim Siz tarifi yapmaya başlayın kartı en kısa zamanda hallederim hem belki arkadaşların işine de yarar 👍👏. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ Perşembe 21:16 Paylaş Perşembe 21:16 Tabii ki hocam ilgili bölüme konu açıyorum (ford-mondeo) 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Yağ bakım zamanı km dolmasına 2bin km kala seneden dolayı uyarı vermeye başlamıştı ön arka fren balatası ve diskler bitmek üzereydi bakım yaptıralım derken 16 binlik olduk. (Ekran görüntüsü aldım ama sanki ekleyemiyorum) Motocraft ön arka fren balatalarını daha önceden kendim almıştım. 10 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Adnan Çakır yazdı: Yağ bakım zamanı km dolmasına 2bin km kala seneden dolayı uyarı vermeye başlamıştı ön arka fren balatası ve diskler bitmek üzereydi bakım yaptıralım derken 16 binlik olduk. (Ekran görüntüsü aldım ama sanki ekleyemiyorum) Motocraft ön arka fren balatalarını daha önceden kendim almıştım. Ağır bakımlar büyük arızalar olursa böyle yerlere gidiyorum ama yağ bakımı olduğu müddet lifti olan bi yere kendim malzemeleri alıp gidiyorum. Aynı yağı alıyorum (mobil 3000 ford uyumlu) örneğin 1100 liraya temin ediyorum.. Benzinli için yağ filtresi mann filtre seti (yağ hava polen) 900 liraydı 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ortalığı karıştırdık araç üzerinde sync ve haritalardan sonra neden bizim keyless entry(anahtarsız giriş) çalışmıyor diye düşünürken birbirimize baktık abimle ve hadi yapalım dedik. Biraz kurcalarken paat BCM modülüne yanlış dosyaya yanlış dosya upload ettik. Araba artık hiç çalışmıyor. Uğraştık uğraştık ama bir dosya var o dosya olmadan olmuyor. O dosyayı da motocraft servisinden indiremiyorum. Yabancı forumlara sosyal medya gruplarına yazdık tabi hemen dolandırıcılar (bizce dolandırıcıydı) hemen yazdılar 50$ atın dosyaları atalım size vs. aradan biraz zaman geçti tabi bilgisayar başında gergince araştırma yapıyoruz bulamadığımız dosyayı motocrafta bir yazdı abim aa dosya indi nasıl olur bugün saatlerce indirmeye denedik ama inmemişti. 404 veriyordu. Harika hemen gidip BCM modülüne UCDS ile bağlanıp SBL ve arkasından bu dosyayı yükledim araç çalışıyordu. Soğuk terlemelere gerek kalmamıştı artık derken arabayı kilitlediğimizde gündüz ledlerinin daha fazla yandığını farkedene kadar. Araç içinde ise lambalar sönmüyor resmen azalıp artarak dans ediyordu. Aküyü sökelim dedi abim ben de malzeme yok tabi o gelene kadar dedim ki bcm falan kurcalayım az. BCM bir girdim o da ne sadece 2 modül yüklü. Geri kalan 5-6 modül yok.. Nasıl yani nasıl olamaz. Tüm modulleri yükleyemiyoorum çünkü arada bir tane eksik vbf dosyası var. Hata verecek. Tekrar açtım motocraft'ı ama çaresizce indirmeyi deniyorum eksik dosyayı maalesef dosya bulunamadı diyor. 5-6 kere denedim galiba ismini tekrar yazıyorum harfi yazıyorum harfi siliyorum vs. derken o eksik dosyayı da indirdi. Şaşırdım çünkü saatlerce denedik yine dosya yok diyordu. Artık elimde tüm BCM modül vbfleri vardı. Ya haak dedim ve yüklemeye başladım. BCM modül gayet güzel çalışır hale geldi ve ek olarak aradığım dosyayla beraber keyless entry denilen parmakla araba açılıp / kilitlenen özellik de artık aracımda oldu. Dolu dolu bir gün ve sonunda başarının verdiği mutluluk ile sizinle paylaşıyorum sürecimi 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alişan YILMAZ yazdı: Ortalığı karıştırdık araç üzerinde sync ve haritalardan sonra neden bizim keyless entry(anahtarsız giriş) çalışmıyor diye düşünürken birbirimize baktık abimle ve hadi yapalım dedik. Biraz kurcalarken paat BCM modülüne yanlış dosyaya yanlış dosya upload ettik. Araba artık hiç çalışmıyor. Uğraştık uğraştık ama bir dosya var o dosya olmadan olmuyor. O dosyayı da motocraft servisinden indiremiyorum. Yabancı forumlara sosyal medya gruplarına yazdık tabi hemen dolandırıcılar (bizce dolandırıcıydı) hemen yazdılar 50$ atın dosyaları atalım size vs. aradan biraz zaman geçti tabi bilgisayar başında gergince araştırma yapıyoruz bulamadığımız dosyayı motocrafta bir yazdı abim aa dosya indi nasıl olur bugün saatlerce indirmeye denedik ama inmemişti. 404 veriyordu. Harika hemen gidip BCM modülüne UCDS ile bağlanıp SBL ve arkasından bu dosyayı yükledim araç çalışıyordu. Soğuk terlemelere gerek kalmamıştı artık derken arabayı kilitlediğimizde gündüz ledlerinin daha fazla yandığını farkedene kadar. Araç içinde ise lambalar sönmüyor resmen azalıp artarak dans ediyordu. Aküyü sökelim dedi abim ben de malzeme yok tabi o gelene kadar dedim ki bcm falan kurcalayım az. BCM bir girdim o da ne sadece 2 modül yüklü. Geri kalan 5-6 modül yok.. Nasıl yani nasıl olamaz. Tüm modulleri yükleyemiyoorum çünkü arada bir tane eksik vbf dosyası var. Hata verecek. Tekrar açtım motocraft'ı ama çaresizce indirmeyi deniyorum eksik dosyayı maalesef dosya bulunamadı diyor. 5-6 kere denedim galiba ismini tekrar yazıyorum harfi yazıyorum harfi siliyorum vs. derken o eksik dosyayı da indirdi. Şaşırdım çünkü saatlerce denedik yine dosya yok diyordu. Artık elimde tüm BCM modül vbfleri vardı. Ya haak dedim ve yüklemeye başladım. BCM modül gayet güzel çalışır hale geldi ve ek olarak aradığım dosyayla beraber keyless entry denilen parmakla araba açılıp / kilitlenen özellik de artık aracımda oldu. Dolu dolu bir gün ve sonunda başarının verdiği mutluluk ile sizinle paylaşıyorum sürecimi Geçmiş olsun. Bu tarz işlerde asla tüm modüllerin yedeğini almadan işlem yapmayın. Fabrikasyon olarak sunucudan çektiğiniz dosya bile tam uyumlu olmayabilir, ülke bazlı özelleştirme yapıyorlar bazen ve haliyle uyumsuz oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Geçmiş olsun. Bu tarz işlerde asla tüm modüllerin yedeğini almadan işlem yapmayın. Fabrikasyon olarak sunucudan çektiğiniz dosya bile tam uyumlu olmayabilir, ülke bazlı özelleştirme yapıyorlar bazen ve haliyle uyumsuz oluyor. Eskiden etisten indiriyorduk elimde yedek olarak vbf adları vardı sadece ama çok şükür dosyalara erişim sağladım. bir dosyayı normalinden farklı avrupa versiyonunu yükledim o da keyless içindi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce yazılım çökmüş denen versiyon yaşanmış sanırım geçmş olsun Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yazılım çökmüş denen versiyon yaşanmış sanırım geçmş olsun Evet abi neyse ki düzeltip daha güzel hale getirdik. Yoksa araba kapalı garajda ne çekici gelir ne araba gider Eyvah eyvah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts