Mertol Kip 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: 2024 VW ID 4, 5000 km olduk. ÖTV ödemesi gelmeden sat o arabayi sen. Kullanmiyon zaten. Benim duldul bile (tam iki ay oldu) 7400 km ye geldi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mertol Kip yazdı: ÖTV ödemesi gelmeden sat o arabayi sen. Kullanmiyon zaten. Benim duldul bile (tam iki ay oldu) 7400 km ye geldi Güneşden alınca elektriği gezersin tabi,biz hala yumurta koyuyoruz pedalın altına Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Fatih Uzun yazdı: Güneşden alınca elektriği gezersin tabi,biz hala yumurta koyuyoruz pedalın altına Ben kuga ile de yilda 35-40 bin km yapiyordumki. Benim icin o dedigin gercekci degil Benimev Bodrum merkeze 20 km, Milas a 35-40 km. Evden ciksam en az 60-70km yapiyorum zaten. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mertol Kip yazdı: ÖTV ödemesi gelmeden sat o arabayi sen. Kullanmiyon zaten. Benim duldul bile (tam iki ay oldu) 7400 km ye geldi Günlük 30-40 km yol yapıyorum en fazla. Büyük şehir değil ki burası? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs (düzenlendi) Arabanın tozu da 🤦 18 Mayıs tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Alptuğ Özcan yazdı: Arabanın tozu da 🤦 Toz mu ? İnşaat yapacaz kum eksik kaldı getirde biraz alalım 2 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Günlük 30-40 km yol yapıyorum en fazla. Büyük şehir değil ki burası? Ben Istanbokta daha az km yapiyorum 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Toz mu ? İnşaat yapacaz kum eksik kaldı getirde biraz alalım Geçen gün bi yıkamışım Şuan miss Hızı da 118 yapsaymışım iyiymiş 21 Mayıs tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs 2023 Model Suzuki Jimny 1.5 4 AT Allgrip GLX 10076 km de yetkili serviste yıllık bakıma girdi.Allah senesine nasip eylesin. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts