Oğuzkan Işık 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: 121.500 Km oldu an itibariyle Tozlu diye fotoğraf atmadın dimi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Tozlu diye fotoğraf atmadın dimi yok bu sefer temizdi gerçekten Geçen cumartesi 3 saat iç-dış araba yıkadım cillop olmuştu. Haftasonu Samsun'a gidip geldim yine kirlendi ( benim kız biner binmez eşiğe bastı ) 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz 2023 Aralıkta hanıma almıştık quashgai yi bugün yazlığa gelirken kullandım trafik berbattı tarla yolları toz toprak yerlere girdik yakıt arttı malum 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 09:53 Yazar Paylaş Dün saat 09:53 Bir kaç foto Fethiye yolculuğu boyunca 125521km 126000 km @Ali Darbaz Şuna bi bak hele bi bak 🤭 Yakıt tüketimine dikkat et. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 10:06 Yazar Paylaş Dün saat 10:06 4.0 litre ile yolculuğu tamamladım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Serkan Maden yazdı: 44444 km T-roc Nasıl araçtan genel anlamda memnuniyet durumunuz? Şu sıralar baldıza T-Roc araştırıyoruz.. Yorum bağlantısı
Serkan Maden 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Nasıl araçtan genel anlamda memnuniyet durumunuz? Şu sıralar baldıza T-Roc araştırıyoruz.. Genel olarak memnunuz. Dsg de henüz (44 bin km.) sorun yok. Yakıt şehir içi Ankara'da 8-9 lt. Uzun yolda 5.5- 6 lt. 110 gibi hızlarda. 445 litre bagaj gayet yeterli biz 3 kişilik aileyiz. (Geçen koltukları yatırarak çamaşır makinesi taşıdım).150 beygir gayet iyi bir performans veriyor uzun yolda hiç yormuyor. Uzun boylular için koltukları biraz kısa kalıyor. Sıfır alınacaksa yeni kasa beklenmeli 2026 başı gibi gelecek. Donanımlı araç alınmalı 2. el alınacaksa. 2019-2021 arası modellerin torpidosu taştan yapmışlar o derece sert. Makyajlı kasayla torpido kaplamalı geliyor. Kadın sürücülerin çok sevdiği bir model. Aklınıza takılan birşey olursa yazın özelden. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Geçen hafta değer kaybı yaşayıp 200 k devirdi. 2006 model 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts