Fatih Keskin Cuma 18:56 Paylaş Cuma 18:56 Çağlar Bayur yazdı: lakin gagıldan gelen falan olur, bu turbolu Kompresörlü olan çok güzel inliyordu ama bi başka bi makyaj arabayı bu kadar değiştirirsin şanzıman motor olarak 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 19:35 Paylaş Cuma 19:35 Fatih Keskin yazdı: Mercedes bu hafta 2000 km fazla yol yaptı iyiki almışım dediğim ender araçlardan Aha bir de bu var. Yeni soru gelsin. Mola verirken mi daha çok dinlenilir yoksa mercedes sürerken mi daha çok dinlenilir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aha bir de bu var. Yeni soru gelsin. Mola verirken mi daha çok dinlenilir yoksa mercedes sürerken mi daha çok dinlenilir Mola çabuk bitsin istiyorsun 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aha bir de bu var. Yeni soru gelsin. Mola verirken mi daha çok dinlenilir yoksa mercedes sürerken mi daha çok dinlenilir Mercedes kullanırken mola vermek istemezsin. Ruhuna hitap eder huzur verir. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: Mercedes bu hafta 2000 km fazla yol yaptı iyiki almışım dediğim ender araçlardan E’den başlar diyorlar ama. 3 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çocukken bir Mercedese binmiştim, 80 model falan , benzinli 4 vites. Adam 3. Vites 120 km ile gidiyordu hiç ses yoktu arabada , nasıl bir araba diye hayran hayran bakmıştım. Tofaşlar falan o zaman cok satıyor her yerde. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 2004-2005’lere kadar ciddi mesafe vardı diğer markalarla arasında. Teknoloji geliştikçe diğerleri doğru gelmeye başladı. Fatih abi iyi bilir bizde bir w210 vardı. 99 model. Trim sesi yoktu arabada. Deriye sürten pantolon sesi geliyordu sadece yolda. Her bindiğimde 99’da buna binen adam çok şanslıymış diyordum. Benim A6’ya binince de 2007’de buna binen çok şanslıymış diyordum gerçi. Benim için top nokta orası şimdilik. Bakalım ileride ne diyeceğiz. 😄 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lakin gagıldan gelen falan olur, bu turbolu Turbolu sevmiyoZ diye modelli Mercedes alamiyoz. Hala E180 exclusive alıp almama arasında gelgitler yasiyom Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Selim Bilgin yazdı: 2004-2005’lere kadar ciddi mesafe vardı diğer markalarla arasında. Teknoloji geliştikçe diğerleri doğru gelmeye başladı. Fatih abi iyi bilir bizde bir w210 vardı. 99 model. Trim sesi yoktu arabada. Deriye sürten pantolon sesi geliyordu sadece yolda. Her bindiğimde 99’da buna binen adam çok şanslıymış diyordum. Benim A6’ya binince de 2007’de buna binen çok şanslıymış diyordum gerçi. Benim için top nokta orası şimdilik. Bakalım ileride ne diyeceğiz. 😄 Ölmeden acentadan bir Mercedes çıkartma nasip olur ins. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Turbolu sevmiyoZ diye modelli Mercedes alamiyoz. Hala E180 exclusive alıp almama arasında gelgitler yasiyom Al al. 212FL iyidir. Gidişi de kompressor’ü aratmaz. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selim Bilgin yazdı: Al al. 212FL iyidir. Gidişi de kompressor’ü aratmaz. Alıp arkasına komprssor yazdırma fikri Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Alıp arkasına komprssor yazdırma fikri 230.6 yazdır. 😄 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Selim Bilgin yazdı: E’den başlar diyorlar ama. E350 alana kadar şimdilik devam Yorum bağlantısı
Recommended Posts