Fatih Keskin 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Allah kolaylık versin Sivas'a Sabah -5 di araba, direksiyon tutulacak gibi değil eldivensiz. Maşallah ne ararsan varmış Bende bi tek cam ısıtma var ama o da arka cam bana faydası yok yani direkt. masajı açmadım sıcak koltukta uyku yapıyor Oğuzkan Işık yazdı: Benim mersoda mı? gümüş aslanla takas 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Fatih Keskin yazdı: -16 nedir ya insan yaşayacak orada Bu iyi zamanı Abi, ben Ankara'da iken -20 yi geçmiş, arabalar çalışmamıştı 3 gün yatınca Temmuza anca içimiz ısınır Çağlar Bayur yazdı: ısınınca torpido bir değişmiş gibi mi Arabalar Karla kaplanınca arada arabaları karıştırdığımız oluyor Fatih Keskin yazdı: masajı açmadım sıcak koltukta uyku yapıyor Biraz kar yağınca orada trafik akmıyor diyorlardı haberlerde, arada uyu abi bişey olmaz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Çağrı Alaf yazdı: 10 bin kilometre - 1 senedir beraberiz, bu arabaya binerken çok keyif alıyorum. Benzin göstergesindeki 220 kalan km mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Allah kolaylık versin Sivas'a Sabah -5 di araba, direksiyon tutulacak gibi değil eldivensiz. Maşallah ne ararsan varmış Bende bi tek cam ısıtma var ama o da arka cam bana faydası yok yani direkt. Neyseki termostatın yeni de cayır cayır ısıtıyor araban Fatih Keskin yazdı: gümüş aslanla takas Üste 350 verem Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Benzin göstergesindeki 220 kalan km mi? Evet abi. Mazda'da 2 gösterge var. Analog olan direkt şamandıra verisi, soldaki de şamandıra ve enjektör verisinin karışımı. Sürüşe göre dinamik olarak değişiyor. Evren Erakçora yazdı: 40 km/ saat te kırmızı çizgi olması ilginç, normalde 50 de olur, şehiriçi hız limiti. Arabada tabela okuma var, benim mahalle yerel trafik bölgesi olarak geçtiği için hız limiti 50 değil 40 ondan oraya kırmızı koymuş araç bilgisayarı. Avustralya'da şehiriçi hız da 40, 50 değil her yerde olduğundan 10km/h daha düşük. Çevre yolları 60 ya da yol durumuna göre 70. Otobanlarda max yapabileceğin 110. Birkaç özel yerde 130 da varmış ben denk gelmedim. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Neyseki termostatın yeni de cayır cayır ısıtıyor araban Üff hem de nasıl ısıtıyor var ya Sabah HI'dan 24-25 e düşürüyorum o derece Bütün problem termostatmış Senin iş çözüldü mü? 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 20 Ocak Paylaş 20 Ocak 2019 Polo. Şirket aracı olunca böyle oluyormuş. Bana da zaten 254 binde verilmişti. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak şirket araçları genelde daha sağlam oluyor arızası da az Yorum bağlantısı
Ersev Kaya Çarşamba 11:25 Paylaş Çarşamba 11:25 Çağlar Bayur yazdı: şirket araçları genelde daha sağlam oluyor arızası da az Abi 2 ay olmadı servise götürdüm. 953 bin lira masraf çıkardılar. Arabayı satınca o kadar etmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:23 Paylaş Çarşamba 14:23 Ersev Kaya yazdı: Abi 2 ay olmadı servise götürdüm. 953 bin lira masraf çıkardılar. Arabayı satınca o kadar etmiyor. şirket konkortado ilan eder 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Oğuzhan Demir yazdı: 100,000 e daha çok var. D-Max 132000 oldu. Egea sanırım 34000 civarlarındaydı en son 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts