Servet Aydın 13 Kasım 2018 Paylaş 13 Kasım 2018 Ev taşıyanlar bir kargo iki. Aman dikkat. Adamlar çığır açıp mini altın dedektörü ile geziyor 3 Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 13 Kasım 2018 Paylaş 13 Kasım 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Ev taşıyanlar bir kargo iki. Aman dikkat. Adamlar çığır açıp mini altın dedektörü ile geziyor Her ikisiyle de kavga etme oranı çok yüksek abi. Yapmışlığım da var Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 13 Kasım 2018 Paylaş 13 Kasım 2018 Geçen hafta gelen güneş paneli kargosu. Yurtiçi Kargo. Adam kırılacak yazısı üzerine ayağı ile basmış. Neyseki sağlam. Hey Allahım[emoji3]...Ben çok kargo getirtirim bayağı para verdim kargo firmalarına.Gecen cihaz getirttik üzerine kırılır yazdırdım kat kat havalı ambalaja sarıldı yine de zarar görmüş nasıl becerdiler bilmiyorum vitrine koyacağım kaç yıllık tertemiz cihaz kargo da yamulmus biraz düzeltmeye çalıştım ama eskisi gibi olmadı.Sikayet hattını aradım , şubeye gittim ama hiçbir sonuç elde edemedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 sürat kargoyla başım dertte, 3 aydır kayıp evrak arıyoruz. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Bende yurtiçi kargoyla sorun yaşıyorum. Bir kaç seferinde tüm gün kapının önünde araba yıkayıp temizledim. Saat 5 olduğunda takip nosu ile sorguladığımda teslim edilemedi yazısı ile karşılaştım. Şube yürüyerek 10 dakika. Hemen gitmiştim. Geldik evde bulamadık dedi. [emoji3] Ufak bir tartışma ardından ise tanışma yoluna giderek çözdük. Artık tanıştığımızdan hepsinde eve geliyor. Geçen gelmedi gittim İrfan abi niye getirmiyon kargomu dedim. Geldim kimse çıkmadı ziliniz mi bozuldu dedi bende inanmamıştım. Gerçekten zil bozulmuş [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 (düzenlendi) Şu an beklediğim bir çocuk yatağı var aras kargo ankaradan istanbula bugün 2.gün oldu getiremedi, şube telefona da bakmıyor(telin biri sürekli kapalı). Kötü hizmette sürat birincidir benim için, aras iki, yurtiçiden yüksek oranda memnunum, nadiren şaşırıyorlar. 14 Kasım 2018 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Usta 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Bimeksten subat ayinda navigasyon cihazi aldim.Bana ipad gelmisti adamin sevgilisine aldigi tablet bana gelmis.benim navigasyon cihazida karsi tarafa.15 gun ugrastim.Bide neymis navigasyon cihazini karsi taraf gondermeden size urun gonderemiyiz dediler.Bi guzel telefonda kavga ettim.1500 liralik tableti iade ettim adam 200 liralik navigasyonu dusunuyor.Kargo sirketi etiketi yanlis basmasi yuzunden epey ugrastirdi.bende kargoyu bana gonderin dedim bana kargo gelince acmadan iade ettim.kargo parasi ödesinler diye [emoji4]paramida geri aldim Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Şu an beklediğim bir çocuk yatağı var aras kargo ankaradan istanbula bugün 2.gün oldu getiremedi, şube telefona da bakmıyor(telin biri sürekli kapalı). Kötü hizmette sürat birincidir benim için, aras iki, yurtiçiden yüksek oranda memnunum, nadiren şaşırıyorlar.Hocam ayni sekil bende cocuk yatagi aldim. Ankarada kargoya verdiler 2 gundur fakat kargo bir turlu istanbula getirmedi. Sordugumuzda 11.11 kampanyasindan dolayi kargo sirketlerinin kilit oldugunu gecikmeler yasandigini soylediler. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Hocam ayni sekil bende cocuk yatagi aldim. Ankarada kargoya verdiler 2 gundur fakat kargo bir turlu istanbula getirmedi. Sordugumuzda 11.11 kampanyasindan dolayi kargo sirketlerinin kilit oldugunu gecikmeler yasandigini soylediler.Bunu bilmek de güzel en azından kaybolmuş diye endişe etmem, teşekkürler bakalım ne zaman gelecek. Benimki gelirse yazarım buraya 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Bunu bilmek de güzel en azından kaybolmuş diye endişe etmem, teşekkürler bakalım ne zaman gelecek. Benimki gelirse yazarım buraya Aras kargo ankara çıkrıkçılar şubesimi?Hayirli haberlerini bekliyorum sabaha.[emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Aras kargo ankara çıkrıkçılar şubesimi?Hayirli haberlerini bekliyorum sabaha.[emoji3]Aynen, baby Hope ankara satıcısı 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 22 saat önce, Furkan Bakırel yazdı: Hey Allahım... Ben çok kargo getirtirim bayağı para verdim kargo firmalarına.Gecen cihaz getirttik üzerine kırılır yazdırdım kat kat havalı ambalaja sarıldı yine de zarar görmüş nasıl becerdiler bilmiyorum vitrine koyacağım kaç yıllık tertemiz cihaz kargo da yamulmus biraz düzeltmeye çalıştım ama eskisi gibi olmadı.Sikayet hattını aradım , şubeye gittim ama hiçbir sonuç elde edemedim. Üzerine ağır bir kargo denk gelmiştir veya tırlarda taşınırken üzerine düşmüştür. Kağıt üzerine belli bir kilo ve desi üzeri yasak ama söz konusu para kazanmak olunca herşeyi taşıdıkları için bu sorun oluyor. Kargo denince benim aklıma fazla ağır olmayan veya belli deside ürün taşıyan fırma gelir ama yeri geliyor ambarla gelicek insan gücüyle hareket etmiycek ürünler taşıyorlar. Hasar durumu konusunu oldum olası anlamış değilim zaten. Sadece orijinal kutusunda olan faturalı ürünlere garanti veriyorlar(ondada ürün kısıtlaması var). 2. el ürünlerde hasara karşı sıgorta vermiyorlar. Açıkta taşırken başına bişey gelirsse bizi ilgilendirmez diyor firma. Sadece kayıp olursa zararı karşılıyor. Birde bireysel müşterilerle pek ilgilenmiyorlar ama kurumlar büyük firmaların ürünlerine birşey oldumu durum çok farklı. Teslimatlar konusundada aynı X firmanın ürünleri şubede teslimat beklesin uzun süre genel müdürlükten nedenini sorarlar vs. Bireysel müşterinin kargosu 1-2 hafta beklesin gönderen veya alıcı şikayet etmesin genel müdürlüğün umrunda olmaz. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 8 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şu an beklediğim bir çocuk yatağı var aras kargo ankaradan istanbula bugün 2.gün oldu getiremedi, şube telefona da bakmıyor(telin biri sürekli kapalı). Kötü hizmette sürat birincidir benim için, aras iki, yurtiçiden yüksek oranda memnunum, nadiren şaşırıyorlar. Telefon durumu hiç dışardan göründüğü gibi değil malesef. Şubede 1-2 tane çalışan eleman oluyor ama 3-4 tane telefon oluyor(birde kendi özel telefonları var çalışanların) yeri geliyor hepsi birden çalışıyor. Yeri geliyor şube aşırı kalabalık oluyor vs. Çalışanlar boş boş oturup telefon açmamazlık kolay kolay yapmaz çünkü açılmayan her telefonun hesabını genel müüdürlük sorar(ay sonu aşırı açılmayan telefon varsa) ve her açılmayan telefonun 1 tl cezası var. Hangi kargo olduğu önemli değil gidip 3-4 saat takılsanız şubede ancak o zaman anlarsınız çalışanların durumunu iyi dayanıyorsunuz dersiniz. Çokkez şahit olmuşumdur. Kargosunu almaya gelen(bazen tanıdık bazen tanımadığım) yoğunluğu ve ortamı gelen kargonum acelesi yok ben daha sonra uğrarım diyip gideni. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 3 saat önce, Ali Gürbüz yazdı: 8 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şu an beklediğim bir çocuk yatağı var aras kargo ankaradan istanbula bugün 2.gün oldu getiremedi, şube telefona da bakmıyor(telin biri sürekli kapalı). Kötü hizmette sürat birincidir benim için, aras iki, yurtiçiden yüksek oranda memnunum, nadiren şaşırıyorlar. Hocam ayni sekil bende cocuk yatagi aldim. Ankarada kargoya verdiler 2 gundur fakat kargo bir turlu istanbula getirmedi. Sordugumuzda 11.11 kampanyasindan dolayi kargo sirketlerinin kilit oldugunu gecikmeler yasandigini soylediler. Kağıt üzerinde kargoya vermiş olabilirler ama bence ürünü çıkartmamışlardır. Onu yapan firmalar çok var. Özelliklede mobilya türü urunlerde buna çok sık denk gelirdik. Firma kargo işlemini yaptırırdı ama ürünü 2-3 gün geç çıkartırdı ondan sonrada müşteri 5-6 gün önce kargoya verildi niye gelmedi ürün derdi. X firmanın aynı gün kargoya kampanyalı ürünlerindede benzer durumla çok karşılaştım. ürünü kargolamayı yetiştiremiyorlar kargo işlemini yaptırıyorlar ama 1 gün sonra çıkartıyorlar sonra kargo geç geldi diyorlar. Hatta kendime telefon aldım. Akşamında kargoya verildi görünüyordu 1 gün sonra kayıtlara baktım kargo hala işlem yapılan yerden çıkmamıştı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Kağıt üzerinde kargoya vermiş olabilirler ama bence ürünü çıkartmamışlardır. Onu yapan firmalar çok var. Özelliklede mobilya türü urunlerde buna çok sık denk gelirdik. Firma kargo işlemini yaptırırdı ama ürünü 2-3 gün geç çıkartırdı ondan sonrada müşteri 5-6 gün önce kargoya verildi niye gelmedi ürün derdi. X firmanın aynı gün kargoya kampanyalı ürünlerindede benzer durumla çok karşılaştım. ürünü kargolamayı yetiştiremiyorlar kargo işlemini yaptırıyorlar ama 1 gün sonra çıkartıyorlar sonra kargo geç geldi diyorlar. Hatta kendime telefon aldım. Akşamında kargoya verildi görünüyordu 1 gün sonra kayıtlara baktım kargo hala işlem yapılan yerden çıkmamıştı. Memleketin her köşesinde başka dolap dönüyor. Bilgi için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 9 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 59 dakika önce, Uğur Kamil yazdı: Kağıt üzerinde kargoya vermiş olabilirler ama bence ürünü çıkartmamışlardır. Onu yapan firmalar çok var. Özelliklede mobilya türü urunlerde buna çok sık denk gelirdik. Firma kargo işlemini yaptırırdı ama ürünü 2-3 gün geç çıkartırdı ondan sonrada müşteri 5-6 gün önce kargoya verildi niye gelmedi ürün derdi. X firmanın aynı gün kargoya kampanyalı ürünlerindede benzer durumla çok karşılaştım. ürünü kargolamayı yetiştiremiyorlar kargo işlemini yaptırıyorlar ama 1 gün sonra çıkartıyorlar sonra kargo geç geldi diyorlar. Hatta kendime telefon aldım. Akşamında kargoya verildi görünüyordu 1 gün sonra kayıtlara baktım kargo hala işlem yapılan yerden çıkmamıştı. Memleketin her köşesinde başka dolap dönüyor. Bilgi için teşekkürler. Daha çok şeyler oluyor aslında herşeyi heryerde konuşmak yanlış olur. Yurt içi ve aras kargonun işleri son bir senedir ciddi oranda arttı ama çalışan eleman sayısında o derece artış olmadığı için ve her geçen günde bu durum arttığı için butür şikayetler azalmak yerine artmaya devam edecektir. Bir insan 1-2 gün limitlerinin üstünde çalışır ondan sonra birşeylerde ister istemez aksamalar olur. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Daha çok şeyler oluyor aslında herşeyi heryerde konuşmak yanlış olur. Yurt içi ve aras kargonun işleri son bir senedir ciddi oranda arttı ama çalışan eleman sayısında o derece artış olmadığı için ve her geçen günde bu durum arttığı için butür şikayetler azalmak yerine artmaya devam edecektir. Bir insan 1-2 gün limitlerinin üstünde çalışır ondan sonra birşeylerde ister istemez aksamalar olur. Benim kızdığım personel değil paraya tapan yöneticiler. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Kağıt üzerinde kargoya vermiş olabilirler ama bence ürünü çıkartmamışlardır. Onu yapan firmalar çok var. Özelliklede mobilya türü urunlerde buna çok sık denk gelirdik. Firma kargo işlemini yaptırırdı ama ürünü 2-3 gün geç çıkartırdı ondan sonrada müşteri 5-6 gün önce kargoya verildi niye gelmedi ürün derdi. X firmanın aynı gün kargoya kampanyalı ürünlerindede benzer durumla çok karşılaştım. ürünü kargolamayı yetiştiremiyorlar kargo işlemini yaptırıyorlar ama 1 gün sonra çıkartıyorlar sonra kargo geç geldi diyorlar. Hatta kendime telefon aldım. Akşamında kargoya verildi görünüyordu 1 gün sonra kayıtlara baktım kargo hala işlem yapılan yerden çıkmamıştı. Bosuna ugrasiyoruz o zaman. Paşa paşa bekliyecegiz kargomuzu.[emoji3] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 7 saat önce, Ali Gürbüz yazdı: Bosuna ugrasiyoruz o zaman. Paşa paşa bekliyecegiz kargomuzu. Sabah hareket yoktu şimdi baktım şöyle görünüyor 12.11.2018 14:03:20 ANKARA ÇIKRIKÇILAR ŞUBEDE ARAÇ YÜKLEME 14.11.2018 16:09:00 ANKARA ANKARA TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME 15.11.2018 05:28:00 İSTANBUL ORHANLI TRANSFER AKTARMADA SUBE ARACI YUKLEME Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 Sabah hareket yoktu şimdi baktım şöyle görünüyor 12.11.2018 14:03:20 ANKARA ÇIKRIKÇILAR ŞUBEDE ARAÇ YÜKLEME 14.11.2018 16:09:00 ANKARA ANKARA TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME 15.11.2018 05:28:00 İSTANBUL ORHANLI TRANSFER AKTARMADA SUBE ARACI YUKLEME Oldu bu is bende de ayni. [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 Şimdi iş yerindeki mühendisle konuştum, iki gündür aras kargosunu alamıyor. İki şube arasında gidip geliyor. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 15 Kasım 2018 Yazar Paylaş 15 Kasım 2018 Sabah aradım bizim kargonun durumu belirsiz extra mesai yapıp 150-200 kargoyu tek tek kontrol etmem lazım dedi sevgili kargo şubemiz,iyi niyetliler ama umarım netice ve hatice iyi olur.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sabah hareket yoktu şimdi baktım şöyle görünüyor 12.11.2018 14:03:20 ANKARA ÇIKRIKÇILAR ŞUBEDE ARAÇ YÜKLEME 14.11.2018 16:09:00 ANKARA ANKARA TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME 15.11.2018 05:28:00 İSTANBUL ORHANLI TRANSFER AKTARMADA SUBE ARACI YUKLEME Kargonuz bugün şubeye ulaşmış bakalım ne zaman gelicek size. 12'sibde işlem yapılmış ama 13'inde yada 14. sabah çıkış yapılmış ama. Normal şartlarda işlem yapıldığı gün transfer merkezinden çıkar kargo. Transfer merkezinde kargo beklemez bir aksilik olmadığı süre 15 Kasım 2018 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 12 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: 12 saat önce, Uğur Kamil yazdı: Daha çok şeyler oluyor aslında herşeyi heryerde konuşmak yanlış olur. Yurt içi ve aras kargonun işleri son bir senedir ciddi oranda arttı ama çalışan eleman sayısında o derece artış olmadığı için ve her geçen günde bu durum arttığı için butür şikayetler azalmak yerine artmaya devam edecektir. Bir insan 1-2 gün limitlerinin üstünde çalışır ondan sonra birşeylerde ister istemez aksamalar olur. Benim kızdığım personel değil paraya tapan yöneticiler. Eskiden yanlış bilmiyorsam birazdaha denetliyordu firmalar ama artık benim işimi görün şikayet gelmesin kaç kişi çalıştırdığınız önemli değil diyorlar. Suç acente sahiplerinde değil bence firmalarda. İş durumu ortada şu kadar eleman, şu kadar araba olacak dese yada mastaflarını şirket karşılayıp acentelerin karlarından düşse kimse itiraz edemez. Kimi patron vardır fazladan 1 eleman çalıştırır hem izin, hasta vs durumunda sorun olmasın hemde işleyiş daha rahat olsun kimiside fazladan elemanı boşver kısıtlı eleman çalıştırır. Biri izine çıkmak zorunda kalır hasta vs olur bütün işler aksar. Geçen gün uzun zaman üzerine kargoya uğradım(arada çay içmeye gidiyorum) dosya fiyatını 17 tlden 23 tl çıkarmışlar. Buna mesaj vs eklersen 25 tl görünce ben şaşırdım müşteriye söylemeye korktum patrona bir yanlışlıkmı var dedim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 22 saat önce, Ali Gürbüz yazdı: Oldu bu is bende de ayni. Dün akşam 17.45 gibi aradı kargo görevlisi, inşaatı yeni biten adresi vermiştim, apartmanın ana kapısından içeri bırakmasını rica ettim(yeni evde kimse yoktu gelmeye uğraşmadılar), görevli de onu uğraştırmadığım için teşekkür etti. Mutlu mesut ikimizin de işi çözülmüş oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts