Köksal Yılmaz 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Selamlar abiler, dostlar, Adore mobilya kargo bedeli olarak 10 tl karşılığında ücretsiz sokak kedileri için kulübe dağıtıyor, yarın sipariş vereceğim, ilgisini çekenler için bu soğuk günlerde sokak hayvanlarına bir barınak imkanı olur. Detaylı bilgi linkte. https://www.adoremobilya.com/kedi-evi 10 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 (düzenlendi) çok güzel düşünce bende yarın alayım bir adet geçen yıl kuş evi yapmıştık oğlumla beraber bu yılda kediler için yapalım. Köksal teşekkürler paylaşım için 27 Kasım 2018 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Güzel kampanya, bana dükkanda sokağa koymalık yuva isteyenlere, direk bunu öneriyorum. Sadece kargo parasına güzel bir yuva. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Böyle haberleri duymak güzel az olsa da, yağmurda kalacaksa sunta olduğundan kabarır naylonla sarmak lazım sanki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 1 dakika önce, Tuncay Arslan yazdı: Böyle haberleri duymak güzel az olsa da, yağmurda kalacaksa sunta olduğundan kabarır naylonla sarmak lazım sanki. artık modifiye etmek alan kişiye kalmış. modifiye bizim işimiz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Kasım 2018 Yazar Paylaş 27 Kasım 2018 3 dakika önce, Tuncay Arslan yazdı: Böyle haberleri duymak güzel az olsa da, yağmurda kalacaksa sunta olduğundan kabarır naylonla sarmak lazım sanki. Kargo paketinin naylonunu üzerine raptiye ile çakacağım abi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kargo paketinin naylonunu üzerine raptiye ile çakacağım abi karton ile gelir o olmaz sizin inşaat daha yeni yapılmadı mı kıyıda köşede artan çatı mebranı vardır söyle 1 metre bile olsa of ne güzel olur altına üstüne Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Kasım 2018 Yazar Paylaş 27 Kasım 2018 9 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: karton ile gelir o olmaz sizin inşaat daha yeni yapılmadı mı kıyıda köşede artan çatı mebranı vardır söyle 1 metre bile olsa of ne güzel olur altına üstüne Abi yeni taşındık ama olmasa da ben hallederim, 2 yıl önce arşiv kolisinden yapmıştım, gidip nalburdan naylon alırım en kötü 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 14 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi yeni taşındık ama olmasa da ben hallederim, 2 yıl önce arşiv kolisinden yapmıştım, gidip nalburdan naylon alırım en kötü hadi bakalım paylaşımları bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Yarın kaçta açılır acaba alışverişe ben de alayım da sınıfta çocuklar ile beraber monte edip boyarız onlar da katkı sağlamış olurlar. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Şimdi, Tuncay Arslan yazdı: Böyle haberleri duymak güzel az olsa da, yağmurda kalacaksa sunta olduğundan kabarır naylonla sarmak lazım sanki. bende bizim fabrikadan çıkan MDF parçaları ile köpek kulübeleri yapıp köpekleri gözeten kişilere ve yerlere veriyorum. ancak naylona sarmak, yada yağlı boya ile boyamak gerekiyor. 3 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Dünya böyle insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor... Boyle bir iyilige bile sacma sapan cikisacak ne kadar cok insan musveddesi var su dunyada 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Çok yoğun bir sipariş aşaması olacak. Geçen sene 2 adet alabildim ve 1 tanesi 1 senedir dışarıda duruyor. Kenarlarında hafif kabarmalar olsa da o kar kış kıyamet görmesine rağmen, hala tam halde hizmet verebiliyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Aslinda az bir miktar tahtayla kuş evleri de yapilabilir. Evdeki tahtalarla veya marangozlara sorularak temin edilebilir. Hatta marangozlardan boyle bir sey istenilse kendisi yapan bile cikar Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 (düzenlendi) Aslinda az bir miktar tahtayla kuş evleri de yapilabilir. Evdeki tahtalarla veya marangozlara sorularak temin edilebilir. Hatta marangozlardan boyle bir sey istenilse kendisi yapan bile cikar biz oğlumla geçen yıl bir tane yaptık balkonda asılı aşağıda imalat resimlerini paylaşıyorum. ben koçtaşta 8 mm MDF den kestirmiştim. yanılmıyorsam 12 lira gibi bir fiyat tutmuştu. Balkonda asılı resimlerini de daha sonra yüklerim yanımda yok şuanda https://www.instagram.com/p/Bb45-z9HJMSeUt599c0DMNMMmOZ_hWUFODKhR00/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=z9shtlim4k5v 27 Kasım 2018 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 @Mehmet Kazancıoğlu cok guzel olmus ellerinize saglik. Hic yapilamasa bile biri delikli 6 tane tahtayi birbirine cakarak bile yapilabilir. Ben de eski bir kus yemligi buldum. Ev seklindeydi zaten ama kenarlari acikti. Oralara tahta caktim. Zimparalayip boyadim. Asacagim simdi ama nasil asacagimi bilemedim. Agaca sallanmayacak bir sekilde asmak istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 İlaç gibi geldi biz de proje yapacaktık. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 harika bir proje..gercekten alkislanmaya deger 👏👏 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Sipariş ver butonunu bulamadım 😱 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Kasım 2018 Yazar Paylaş 27 Kasım 2018 1 saat önce, Tayfun Yaman yazdı: Sipariş ver butonunu bulamadım 😱 Yarın açılacak siparişe Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 28 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Yarın açılacak siparişe Hay allah yaaa. Ne uğraştım sabahtan beri.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Kasım 2018 Yazar Paylaş 27 Kasım 2018 5 dakika önce, Tayfun Yaman yazdı: Hay allah yaaa. Ne uğraştım sabahtan beri.. Gece yatmadan alalım bari, memlekette hayırsever de çok şükür ki. Hayırda yarışalım 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 41 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Gece yatmadan alalım bari, memlekette hayırsever de çok şükür ki. Hayırda yarışalım 00:00 Da açılır mı acaba? Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 Bizim okulun bir kedisi var. Öğrencilerin maskotu. Ben de onun için deneyeyim şansımı. Onun da bir evi olmuş olur. Öğrenciler de bir güzel boyarlar kulübesini. İnşallah bitmeden bir tane de ben alabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts