Emin Önal 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Benim ki niye gelmedi yahu. Çocuklar sorup duruyor. Malzeme ve dizayn hazır bekliyoruz 🙃 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Geldi..Kurup dışını biraz şenlendirecem.Sonra kedi bulmak lazım.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Aralık 2018 Yazar Paylaş 16 Aralık 2018 Sonunda dışına naylon kaplayıp apartmanın girişine koyabildim. Mama alıp alıştırmak lazım(etrafta bolca kedi var). Öndeki açık görünen alanda koli bandı çekili sudan heryeri korunaklı. Umarım uzun süre faydalı olur. 6 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 16 Aralık 2018 Paylaş 16 Aralık 2018 Sonunda dışına naylon kaplayıp apartmanın girişine koyabildim. Mama alıp alıştırmak lazım(etrafta bolca kedi var). Öndeki açık görünen alanda koli bandı çekili sudan heryeri korunaklı. Umarım uzun süre faydalı olur. Allah kabul etsin 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Aralık 2018 Paylaş 23 Aralık 2018 Bizde anca fırsat bulabildik. Güzel bir etkinlik oldu haftasonu için. Boya kurusun sudan koruma için şeffaf naylona sarıp sundurma altında yerini alacak. Mobil sürümden foto yukleyemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2019 Paylaş 17 Mart 2019 Ağaca asmak için kuş yuvası yapmam gerekiyor. Var mı tecrübesi olan. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2019 Paylaş 17 Mart 2019 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ağaca asmak için kuş yuvası yapmam gerekiyor. Var mı tecrübesi olan. https://gelisenbeyin.net/kus-yuvasi-nasil-yapilir.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 Ağaca asmak için kuş yuvası yapmam gerekiyor. Var mı tecrübesi olan. Evin bahçe kısmında dekoratif ve doğal bu olur mu.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEvin bahçe kısmında dekoratif ve doğal bu olur mu.Simav Eynal kaplıcalarındayız restoran yolunda gördüm.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 (düzenlendi) 10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ağaca asmak için kuş yuvası yapmam gerekiyor. Var mı tecrübesi olan. Emmi benim daha önce yaptığım var istagram profilimde detay var bir bak istersen teknik resim gönderirim koctas veya benzer yerde kestirip montaj yaparsın ben 10 tl ye kestirmiştim koçtaş da malzemeleri 8 mm mdf 18 Mart 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 5 saat önce, Mehmet Naki Çatalyürek yazdı: Evin bahçe kısmında dekoratif ve doğal bu olur mu. Yok abi olmaz bunlar.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 13 saat önce, Sani Gerşon yazdı: https://gelisenbeyin.net/kus-yuvasi-nasil-yapilir.html Bu güzelmiş Bunu yapacağım. Kestireyim sanayide. Sadece çatıyı boyayacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 24 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu güzelmiş Bunu yapacağım. Kestireyim sanayide. Sadece çatıyı boyayacağım.. buda güzelmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yok abi olmaz bunlar.. Benim yuva konusundaki projem daha farklı. Avcı kediler yavru zamanı ağaçlara çok iyi tırmanıyorlar onları engellemek için bir düzenek düşünüyorum. Geçen yıl semtimizdeki parkta kedilerin ağaçtan düşürdüğü bir karga yavrusu baya başımızı ağrıttı. Benim köpeklerden biri çalıların arasındaki yavruyu saklanırken çıkardı onunla oynamaya başladı, ben de yavruyu tekrar ağaca fırlattım, ağaçtaki yuva çok yüksek dalların ucunda olduğu için yavru alt dallara tutunabildi, ertesi gün ölüsünü bulduk. Anne Baba bunları gördü. Ve bütün yaz boyunca karga sürüsü bizim peşimiz hiç bırakmadı, bir müddet parka çıkamadık, evden çıkarken şemsiye ile dolaşmak mecburiyetinde kalmıştık.🚲 Yuvadan önce Düzenek şart.. 😃 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 14 dakika önce, Mehmet Naki Çatalyürek yazdı: Benim yuva konusundaki projem daha farklı. Avcı kediler yavru zamanı ağaçlara çok iyi tırmanıyorlar onları engellemek için bir düzenek düşünüyorum. Ben onları kedi çıkamayacak şekilde asarım Çıkarsa da düşer zaten. Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 Ben onları kedi çıkamayacak şekilde asarım [emoji4] Çıkarsa da düşer zaten. O zaman sana taze çekilmiş bir ağaç dolusu model gönderiyorum:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2019 Paylaş 19 Mart 2019 14 saat önce, Mehmet Naki Çatalyürek yazdı: O zaman sana taze çekilmiş bir ağaç dolusu model gönderiyorum:) Süper.. bunlardan istiyorum.. Ancak şimdilik 10 tane yapacağım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts