Hasan Karabekiroglu 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 4 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: 0:03 dikkat Valla klipde ben oynamıştım dicen zannettim abi 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Üst modelleri için "DSG dir batlar" vs. diye hep bizi korkutuyorlar. Almak istememe rağmen uzak durduğum bir araç. Görünüş olarak bir kusur bulamıyorum. Maşallah diyeyim. İyi gunlerde kullanırsınız inşallah. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2018 Yazar Paylaş 28 Kasım 2018 Valla ciddi soruyorum be ya Hitler düz vites golf 4 90 ile giderken 3000 mi neydiBöyle 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2018 Yazar Paylaş 28 Kasım 2018 Benim fotoda kaynamış la arada [emoji4] Çaktırma kadran aynı ya [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 19 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Ford sonrası olsa bi premium hissi olurdu da Allah kimseyi gördüğümden mahrum etmesin. Teklifler değerlendirilir. ford sonrası a3 premium hissi mi ? Enteresan mış ki bu a3 olunca ben kullandım focus a3 de kullandım hiç bir farkları yok du Hatta virajlarda focus hb daha iyiydi, He focus sonrası A5 derseniz olabilir o zaman . Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Vag grubunda kolçağın dar olması hep dikkatimi çekmiştir, geniş değil mi araç içi de dar kullanıyorlar? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Kasım 2018 Yazar Paylaş 29 Kasım 2018 4 saat önce, Murat Öngür yazdı: ford sonrası a3 premium hissi mi ? Enteresan mış ki bu a3 olunca ben kullandım focus a3 de kullandım hiç bir farkları yok du Hatta virajlarda focus hb daha iyiydi, He focus sonrası A5 derseniz olabilir o zaman . Premiumluk zaten virajda belli oluyor haklısınız. A5 daha bi premium giriyor virajlara. 3 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Vag grubunda kolçağın dar olması hep dikkatimi çekmiştir, geniş değil mi araç içi de dar kullanıyorlar? O 90 lardan kalma bir gelenek. Golf4 de aynı kolçağı kullanıyor galiba. Aslında sonraki seriler geniş 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2018 Yazar Paylaş 22 Aralık 2018 Dediler vagcom diye bişi var özellik açıyoz . açın dedim full full full olsun yeni sahibi sevinir. Hazır muayeneden geçti nasılsa Kod yazmayı çok bilmediğimiz için menüden bir kaç bir şey açıp kapadık. Araç 15 km üzerinde hıza çıkınca kapıları otomatik kitliyordu. İptal edildi ( bana göre gereksiz ve araca biri bineceği zaman kapı kolunu zorluyor ben kilidi açana kadar) Anahtar kumandasından cam kapatma. Kapıları kitleyince kapama tuşuna basılı tuttuğun kadar camları kaldırıyor onu bir kere basınca kaldırma olarak ayarladık Kapı kitleyince korna çalması, bizde alarm olduğu için korna çalmıyormuş onun yerine alarm bir kere ötüyor onu da açtık. Amerikan parkları açtık %30 felan şiddetinde. Komple açınca sinyal yapınca o taraf devreden çıkıp sinyal veriyor ben öyle istemedim 5w tadında sürekli yanıyor sinyali verince belirgin olarak sinyal yakıyor. Onunda şiddet ayarı var yani. E Amerikan park olunca dipsiz parklar sırıtıyor. Onun da şiddet ayarından sıfıra yakın hale getirdim. Yanmıyor kıvamında ama farın içine girince gözüküyor. Sebebi parklar patlak muhabbeti olmasın diye. Arka sis farını park lambası gibi yaptık. Biz apaçi değiliz tabi park sis gezecek halimiz Yok. Sislerin seviyesi park konumunda yine %30 civarında 5w park ampulü gibi oldu. Sisleri açınca orjinal wattında parlaklık ile yanıyor. Yağmur yağınca camların otomatik kapanması işi menüde çıkmadı ama mk5 golf dengi Jetta da nette elle kod yazanı gördüm. Kutucuk tikleyerek yaptığımız için geri dönüşü kolay modlarla oynadık. Park fotosu gündüz atalım gece de atarız 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 harika 2123 model de çıksa aynı olacak sanırım dipsizlere mercekli T10 led tak şahane olur. seti 29 dolar olanlardan 21 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Yağmur yağınca camların otomatik kapanması işi menüde çıkmadı bunu mutlaka yaptır çok faydalı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 8 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: harika 2123 model de çıksa aynı olacak sanırım Aynen.. ne kadar güzel Yeni kasa beğenilmedi riski de yok.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 52 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Gece görünüş sis ler mi açık sisle rpark modunda mı açık, %5 daha kıslabilir? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2018 Yazar Paylaş 22 Aralık 2018 Son resim sis farı yanan hali. Bi önceki park hali. Parkla bir seviyede zaten şuan Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2018 Paylaş 23 Aralık 2018 Stopları bi söküp temizlesen tam süper olacak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Aralık 2018 Yazar Paylaş 24 Aralık 2018 Satıldı. Silelim konuyu yeni sahibine hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts