Fatih Sarıkaya 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Bosh marka sileceklerim var.Sileceklerim sertleştiği için ilk çalıştırmada hart hurt siliyor,iyice ıslanınca düzeliyor.Yenisini sorduğumda 80-tl dediler.Çok geldi bende almadım.Arabada würth marka lastik bakım sipreyi vardı.Sileceklerin lastiklerine ondan sıktım.Bir gün bekledi.Ertesi gün yağmurlu idi deneme şansım oldu.Silecekleri çalıştırdığımda daha kötü olduğunu gördüm.Islanınca giden hart hurt sesleri şimdi daha uzun sürmeye başladı.İşyerine sileceklerin o sesleri ile geldim.Akşam dönüşte cama ve silecek lastiklerine gaz yağı sıktım.Sonra yağmura girdim.Sileceklerde ses kesildi.Halada ses yok.Yağın etkisi geçince belki tekrar başlar.Dikkatimi çeken nokta ise.Diğer araçlar silecekleri çalışırken ben çalıştırmaya gerek duymadım.Camlar yağmurda sus tutmadı.Çok iyimiş bu dedim.Ara sıra cama gaz yağı sıkayım.Don olan yerlerde cama gaz yağı sıkıp sabah camlar donduğunda temizlemesi daha kolay olurmu?Su tutmayan cam doğal olarak donda tutmaz gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Gaz yağı nasıl etki eder bilmiyorum ama boyaya uzun sürede zarar verebilir. Ayrıca inwells marka silecekler hem kaliteli hem de ucuzlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Merhaba Ben silicekler kart kurt edince , cama silecek suyu sıkıyorum. Cami kayganlaştirip sesi kesiyor. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 34 dakika önce, Fatih Sarıkaya yazdı: Bosh marka sileceklerim var.Sileceklerim sertleştiği için ilk çalıştırmada hart hurt siliyor,iyice ıslanınca düzeliyor.Yenisini sorduğumda 80-tl dediler.Çok geldi bende almadım.Arabada würth marka lastik bakım sipreyi vardı.Sileceklerin lastiklerine ondan sıktım.Bir gün bekledi.Ertesi gün yağmurlu idi deneme şansım oldu.Silecekleri çalıştırdığımda daha kötü olduğunu gördüm.Islanınca giden hart hurt sesleri şimdi daha uzun sürmeye başladı.İşyerine sileceklerin o sesleri ile geldim.Akşam dönüşte cama ve silecek lastiklerine gaz yağı sıktım.Sonra yağmura girdim.Sileceklerde ses kesildi.Halada ses yok.Yağın etkisi geçince belki tekrar başlar.Dikkatimi çeken nokta ise.Diğer araçlar silecekleri çalışırken ben çalıştırmaya gerek duymadım.Camlar yağmurda sus tutmadı.Çok iyimiş bu dedim.Ara sıra cama gaz yağı sıkayım.Don olan yerlerde cama gaz yağı sıkıp sabah camlar donduğunda temizlemesi daha kolay olurmu?Su tutmayan cam doğal olarak donda tutmaz gibi geldi bana. Benimde Bosch Sileceklerimde sorun vardı benzer Hp Linkteki ürünü alıp değiştirdim toplam maliyet 16 TL Link https://www.hepsiburada.com/biartt-silecek-lastigi-550-mm-55-cm-wiper-blade-9009491-p-OTART9009491?magaza=3Tıkla Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Selamlar, Gaz yağı tehlikeli türde olan maddelerdendir. Yanıcılık özelliği oldukça fazladır. Ayrıca kimyasal yapısı gereği inceltici özelliği bulunmakta sentetik boyaları hatta asfaltı bile inceltip zarar görmesine neden olabilecek niteliktedir. Karar sizin ancak ben olsam kullanmazdım. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 ucuz antifrizli cam suyu bile boyaya zarar veriyor. kaput ile cam birleştiği ve tahliye plastiğinin oraya eğer aracınız 7 8 yıllıksa bakın. boyanın dikkatli bakınca renk değiştirdiğini görürsünüz. gaz yağı çözücü bir madde. plastik aksamı ağartır boyaya orta da uzun vadede zarar verirGaz yağı genelde kasap galericilerin ucuz ve hızlı araç parlatma yöntemi olarak günümüzde devam ediyor. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 RBW marka silecek aldım 2 . Yılı halen sessiz ve güzel siliyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 13 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: RBW marka silecek aldım 2 . Yılı halen sessiz ve güzel siliyor Focusta kullanmıştım rbw, çok da memnundum, flu için bakayım, internetten aldıysan link verir misin 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 18 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: RBW marka silecek aldım 2 . Yılı halen sessiz ve güzel siliyor 2 gun once aldim rbw marka silecekleri. Dun hic ses yoktu. Bugun ise ses yapmaya basladilar. Uzak durmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Aralık 2018 Yazar Paylaş 11 Aralık 2018 Bir saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Gaz yağı nasıl etki eder bilmiyorum ama boyaya uzun sürede zarar verebilir. Ayrıca inwells marka silecekler hem kaliteli hem de ucuzlar. 51 dakika önce, Hacı Şenyurt yazdı: Selamlar, Gaz yağı tehlikeli türde olan maddelerdendir. Yanıcılık özelliği oldukça fazladır. Ayrıca kimyasal yapısı gereği inceltici özelliği bulunmakta sentetik boyaları hatta asfaltı bile inceltip zarar görmesine neden olabilecek niteliktedir. Karar sizin ancak ben olsam kullanmazdım. 50 dakika önce, Tahir Ak yazdı: ucuz antifrizli cam suyu bile boyaya zarar veriyor. kaput ile cam birleştiği ve tahliye plastiğinin oraya eğer aracınız 7 8 yıllıksa bakın. boyanın dikkatli bakınca renk değiştirdiğini görürsünüz. gaz yağı çözücü bir madde. plastik aksamı ağartır boyaya orta da uzun vadede zarar verir Gaz yağı genelde kasap galericilerin ucuz ve hızlı araç parlatma yöntemi olarak günümüzde devam ediyor. Boyayı besler diye biliyorum ama şehir efsanesimi yoksa? 55 dakika önce, Levent Güzelkalp yazdı: Benimde Bosch Sileceklerimde sorun vardı benzer Hp Linkteki ürünü alıp değiştirdim toplam maliyet 16 TL Link https://www.hepsiburada.com/biartt-silecek-lastigi-550-mm-55-cm-wiper-blade-9009491-p-OTART9009491?magaza=3Tıkla Benimkiler muz. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Bendeki dediğim gibi 2 yıl oldu ses yok 2 gun once aldim rbw marka silecekleri. Dun hic ses yoktu. Bugun ise ses yapmaya basladilar. Uzak durmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 6 dakika önce, Tevfik Işık yazdı: 2 gun once aldim rbw marka silecekleri. Dun hic ses yoktu. Bugun ise ses yapmaya basladilar. Uzak durmakta fayda var. Benim kullandığım mavi kutulu rbw idi, ilk bikaç gün ses yaptı ama sonra kesti, daha da yapmamıştı. Tabi bu 2 yıl önceki kullanım, içeriği değiştirmiş olabilirler. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Aralık 2018 Yazar Paylaş 11 Aralık 2018 9 dakika önce, Tevfik Işık yazdı: 2 gun once aldim rbw marka silecekleri. Dun hic ses yoktu. Bugun ise ses yapmaya basladilar. Uzak durmakta fayda var. 13 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Focusta kullanmıştım rbw, çok da memnundum, flu için bakayım, internetten aldıysan link verir misin 27 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: RBW marka silecek aldım 2 . Yılı halen sessiz ve güzel siliyor Ben boschdan çok memnun kaldım.Buranın sıcağına dayanmıyor belkide.Yine bosch muz silecek alırım. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 (düzenlendi) 29 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Benim kullandığım mavi kutulu rbw idi, ilk bikaç gün ses yaptı ama sonra kesti, daha da yapmamıştı. Tabi bu 2 yıl önceki kullanım, içeriği değiştirmiş olabilirler. Aynen benimkiler de mavi kutulu. Daha 2.gunde ses yapmasi canımı sıktı. Bakalim ilerleyen surecte ne olacak. Insallah dediginz gibi olur da ses kesilir. Ha bu arada gaz yagiyla sildim silecekleri ve cami bakalim nolcak😂 11 Aralık 2018 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 camda yag kalintilari zamanla kirli tabaka olusturacaktir.gece suruslerinde sorun yaratabilir. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Şöyle bir ürün var. Aliexpreste daha ucuza mevcut. Alıp almama konusunda kararsızım ben de. https://urun.n11.com/arac-ici-kamera/wiper-wizard-oto-silecek-yenileyici-P255983222?gclid=EAIaIQobChMIiIy809-X3wIVEMqyCh2Rjw7zEAQYASABEgJXr_D_BwE&gclsrc=aw.ds Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Yağmur kaydırıcı kullanın, silecek ses yapmıyor 2 senelik olsada, Hem de daha az çalışıyor, hatta uzun yolda hiç gerek kalmıyor 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Bundan koydum silecek suyuna bir miktar yağmurda yüksek hızda ( 80 gibi ) yağmur camdan kayıyor 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Silecek konusunda bende muzdaribim. çok ses yapıyor. İlk başta Bosch marka alayım dedim internette yorumları okudum şikayet eden çok olmuş vazgeçtim. Daha sonra sadece silecek lastiğini değiştireyim dedim bu seferde internette uygun ebatı bulamadım(sağ sol 725mm). 2 ay oldu neredeyse hala eskilerle dolaşıyorum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 45 dakika önce, Tevfik Işık yazdı: Aynen benimkiler de mavi kutulu. Daha 2.gunde ses yapmasi canımı sıktı. Bakalim ilerleyen surecte ne olacak. Insallah dediginz gibi olur da ses kesilir. Ha bu arada gaz yagiyla sildim silecekleri ve cami bakalim nolcak😂 2 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: Bundan koydum silecek suyuna bir miktar yağmurda yüksek hızda ( 80 gibi ) yağmur camdan kayıyo Silikonlu, yağlı ürünler karşıdan ışık vurunca renkli bir tabaka oluşturup görüşü kapatabilir aman dikkat. Yağmur kaydırıcı alışkanlığım var ama bu ara arabaya elim gitmiyor, garajsızlıktan heralde. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Aralık 2018 Yazar Paylaş 11 Aralık 2018 17 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Silikonlu, yağlı ürünler karşıdan ışık vurunca renkli bir tabaka oluşturup görüşü kapatabilir aman dikkat. Yağmur kaydırıcı alışkanlığım var ama bu ara arabaya elim gitmiyor, garajsızlıktan heralde. 25 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yağmur kaydırıcı kullanın, silecek ses yapmıyor 2 senelik olsada, Hem de daha az çalışıyor, hatta uzun yolda hiç gerek kalmıyor Bu yağmur kaydırıcıyı hiç duymamıştım.Memnun kaldığınız marka varsa tavsiye edebilirmisiniz.Gaz yağı zararsız olsada kokusu pek cazip kılmıyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 2 dakika önce, Fatih Sarıkaya yazdı: Bu yağmur kaydırıcıyı hiç duymamıştım.Memnun kaldığınız marka varsa tavsiye edebilirmisiniz.Gaz yağı zararsız olsada kokusu pek cazip kılmıyor. Ben g techniq g5, nasiol glass shield ve glass guard kullandım, nasiol ve glass guard dan daha memnun kaldım. Her ikisi de Türk malı(içeriği olmasa da üreticisi en azından). Netten bölünmüş bulunabilir, hangisi ucuz ve kolay ulaşılırsa onu alın, ikisi de çok yakın performans gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Silecekleri herhangibirşeyle silmemeye özen gösterin. Özellikle yeniyse hiç silmeyin. Uç kısmında kayganlığı sağlayan bir madde vardır (grafit) Onu sildiğinizde sileceğin ömrünü kısaltmış olursunuz. Kurşun kalemle sileceğin cama basan yüzeylerini boyamak bir nebze işeyarayabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 9 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ben g techniq g5, nasiol glass shield ve glass guard kullandım, nasiol ve glass guard dan daha memnun kaldım. Her ikisi de Türk malı(içeriği olmasa da üreticisi en azından). Netten bölünmüş bulunabilir, hangisi ucuz ve kolay ulaşılırsa onu alın, ikisi de çok yakın performans gösteriyor. üstad yazmış zaten, ben nasiol glasshield kullanıyorum 4 senedir. Geçen sene aldığım duruyordu, ön cama bari yapayım dedim 6 cama da yetti 50ml 35 lira falandı epey artmış fiyat. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Birde bilinmeyen ürünler cam suyu haznesinde balçık oluşturabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts