Ahmet İhsan Akşen 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Biraz pahalı ama iyiymiş [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 3 saat önce, Coşkun Basan yazdı: RBW marka silecek aldım 2 . Yılı halen sessiz ve güzel siliyor yorumunu okudum hemen hb.den sipariş geçtim 3 saat önce, Tevfik Işık yazdı: 2 gun once aldim rbw marka silecekleri. Dun hic ses yoktu. Bugun ise ses yapmaya basladilar. Uzak durmakta fayda var. bu yorumu okudum pişman oldum gelsin benim ürün bakalım bende yazarım ürün hakkında bilgi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Rbw ben de bir çok kez kullandım. Focusta ve Civic’te çok memnun kaldım. Sonra 2014 Avensis’e aldık uyum problemi oldu, yani birleşme yeri tam uymuyor ama yine de takılabiliyor. Arabayı temizlerken bir pamukla sileceklere zeytinyağı bile sürülebilir, bence hiç bir zararı olmaz. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Focusta kullanmıştım rbw, çok da memnundum, flu için bakayım, internetten aldıysan link verir misin [emoji4] 2 yıl oldu hb den almıştım bu yorumu okudum pişman oldum [emoji4] gelsin benim ürün bakalım bende yazarım ürün hakkında bilgi.Hayırlı olsun inşallah sizde memnun kalırsınız 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Sert silecek zamanla camida çözecektir. 3 yıl önce bauhaustan imwells hybrit silecek denk gelmişti, fiyatida uygundu, halen aracın üstünde. Bosch dahil birçok marka kullandım yıllar içinde. En iyisi bu inwells çıktı. Şiddetle tavsiye ederim . 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 İki gün önce Würth’ün yağmur kaydırıcı spreyinden aldım. Havalar soğuyunca, aracımın trim sesleri artınca, silikon sprey de aldım bir kutu. Başladım uygulamaya ikisini de.Bulduğum her ses yapma ihtimali olan aralıklara sıktım. Kutu bitmek üzere iken, son fıs fısları sileceklere sıktım. Ön arka camları da iyice temizleyip, yağmur kaydırıcıyı uyguladım.Sonuç gayet güzel. Sileceklerim 8 aylık, hafif iz yaparak siliyordu, tiz bir ses çıkarıyordu.Şu an yeni almış gibiyim. Elbette geçici bir çözüm bu ama görüş alanıma fayda kattı şu yağmurlu günlerde. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 (düzenlendi) Nasiol Glasshield yağmur kaydırıcı uyguladım aracıma. 2 yıl ortalama ömrü var diyor üretici. Şu ana kadar çok memnunum. Yağmurlu havalarda 70km/s hızdan sonra silecek kullanımım sıfır şu an. Silecek da daha kolay siliyor eski olmasına rağmen. 11 Aralık 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Silecek sepetinden araca uyumlu modeli 25 liraya alıyorum. Ses yapmasiniy beklemeden en ucuz yağmur kaydırıcı ile camı siliyorum. Hatta bazen yavmury kaydırıcıyı cama fıslayıp biniyorum araca. Silecekleri çalıştırıyorum ardından [emoji23] üşengeçlik hat safhada Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Nasiol Glasshield yağmur kaydırıcı uyguladım aracıma. 2 yıl ortalama ömrü var diyor üretici. Şu ana kadar çok memnunum. Yağmurlu havalarda 70km/s hızdan sonra silecek kullanımım sıfır şu an. Silecek da daha kolay siliyor eski olmasına rağmen.İki yıl hikâye, en azından bende dayanmıyor ama kişi rahat çıkarıyor.IPA ve makina ile iyice temizlik yapılıp uygulansa daha dayanıklı olur belki bilemiyorum, ben cam sil ile temizleyip uyguluyorum direk [emoji16] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 4 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: İki yıl hikâye, en azından bende dayanmıyor ama kişi rahat çıkarıyor. IPA ve makina ile iyice temizlik yapılıp uygulansa daha dayanıklı olur belki bilemiyorum, ben cam sil ile temizleyip uyguluyorum direk O şekilde uygularsanız kalıcılığı çok düşük oluyormuş. Zaten üretici de camın öncesinde çok iyi temizlenmesi gerektiğini söylüyor kalıcılık için. Ben cama komple pasta geçip daha sonra bir kaç kez camı ipa ile sildim. Daha sonra da iki kat Nasiol’u uyguladım. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 17 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ben g techniq g5, nasiol glass shield ve glass guard kullandım, nasiol ve glass guard dan daha memnun kaldım. Her ikisi de Türk malı(içeriği olmasa da üreticisi en azından). Netten bölünmüş bulunabilir, hangisi ucuz ve kolay ulaşılırsa onu alın, ikisi de çok yakın performans gösteriyor. Uygulamayı tarif eder misin ? Unuttum heralde, geçen sene yaptığım 10 numara olmuştu bu sene yaptım 1 ayda etkisi gitti. Glass Guard var. Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 (düzenlendi) Nasiol u gecen sene uygulamistim.bu sene ilk gunku performansinda devam ediyor.70 km ustu gercekten silecek calistirmaya gerek yok.Vaat ettigini yerine getiriyor.Uygulama sirasinda silme isini atlamadan yapmaya ozen gosterin.Benim ufak tefek atladigim yerler hala spreyleme seklinde camda duruyor.Sanirim camla kimyasal tepkimeye gitiyor sivi,en ustte kalici bir tepkime oluyor.Oda isisinda uygulama yapmaya dikkat edin ben Avm otoparkinda yapmistim gecen kis. Bu arada sileceklerin kolay kaymasina kesinlikle yardimci olmuyor.Hatta ilk bir kacgun daha zor kayiyor,bu konu hakkinda kullanma klavuzunda uyarilarda mevcut zaten. 12 Aralık 2018 tarihinde Hasan Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 4 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Uygulamayı tarif eder misin ? Unuttum heralde, geçen sene yaptığım 10 numara olmuştu bu sene yaptım 1 ayda etkisi gitti. Glass Guard var. Ürün hava alıp bozulmuş olabilir. Camı güzelce temizleyip ipa ile güzelce siliyoruz, yağı kiri güzelce gidiyor. Sonra ürünü makyaj pedine az döküp ön camın 1/6 sına sürüp beklemeden güzelce temizlenmiş veya yeni bir mf bezle siliyoruz. Ön camda çabuk kuruyor, pus bırakıyor o yüzden küçük alanda çalışmak daha verimli. Yan camlara tek seferde sürülüp silinebilir onlarda sorun olmuyor. Olur da puslu kalırsa üzerine tekrar ürünü sürüp hemen silmeli(çivi çiviyi söküyor). Dikey sürmeyi tercih ediyorum. Uygulama sonrası birkaç saat su teması olmazsa daha iyi kürleşir, uzun ömürlü olur. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ürün hava alıp bozulmuş olabilir. Camı güzelce temizleyip ipa ile güzelce siliyoruz, yağı kiri güzelce gidiyor. Sonra ürünü makyaj pedine az döküp ön camın 1/6 sına sürüp beklemeden güzelce temizlenmiş veya yeni bir mf bezle siliyoruz. Ön camda çabuk kuruyor, pus bırakıyor o yüzden küçük alanda çalışmak daha verimli. Yan camlara tek seferde sürülüp silinebilir onlarda sorun olmuyor. Olur da puslu kalırsa üzerine tekrar ürünü sürüp hemen silmeli(çivi çiviyi söküyor). Dikey sürmeyi tercih ediyorum. Uygulama sonrası birkaç saat su teması olmazsa daha iyi kürleşir, uzun ömürlü olur. Bozulduğunu sanmıyorum, kendi ambalajı üzerine vakumlu poşetteydi. Şimdi hatırladım yanına neden yarım poşet makyaj pedi koyduğumu 😃 Ipa ile silip, kaydırıcıyı mf ye sıkıp direk silmiştim son sefer. Hafif yanlışlık olmuş. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Bozulduğunu sanmıyorum, kendi ambalajı üzerine vakumlu poşetteydi. Şimdi hatırladım yanına neden yarım poşet makyaj pedi koyduğumu [emoji2] Ipa ile silip, kaydırıcıyı mf ye sıkıp direk silmiştim son sefer. Hafif yanlışlık olmuş. MF ürünü emince cama eser miktarda ürün gelmiştir Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: MF ürünü emince cama eser miktarda ürün gelmiştir Eser de değil sadece E miktarda geldi sanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 gaz yağı cama daha çok kir toplayacaktır, silikon sprey sıkarsanız çok daha iyi olacaktır Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Arkadaşlar aracımı alalı 1 yıl odu. Aldığımda silecekler kötü durumdaydı. RBW muz aldım. Geçenlerde şoför tarafının orta kısmını iyi silmemeye başladı. Yağmurlu havada iki büklüm oluyordum. Gittim değiştirdim yeni İnwelss verdi arkadaş. Taktık denedik fakat hala orta kısmı silemiyor. Onu da değiştirdik başka bir inwells verdi o anda temizledi ancak Ertesi gün başladı yine aynı kısımda problem yapmaya. Bu problem camdan mıdır yoksa silecekte mi? Problem aynı kısımda. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 3 dakika önce, Mais Jannataliyev yazdı: Arkadaşlar aracımı alalı 1 yıl odu. Aldığımda silecekler kötü durumdaydı. RBW muz aldım. Geçenlerde şoför tarafının orta kısmını iyi silmemeye başladı. Yağmurlu havada iki büklüm oluyordum. Gittim değiştirdim yeni İnwelss verdi arkadaş. Taktık denedik fakat hala orta kısmı silemiyor. Onu da değiştirdik başka bir inwells verdi o anda temizledi ancak Ertesi gün başladı yine aynı kısımda problem yapmaya. Bu problem camdan mıdır yoksa silecekte mi? Problem aynı kısımda. Zaman zaman sileceklerin cama basma açıları bozulabiliyor. İşi bilen yetkili servislerde açılı ayarlayıcıları var. Bir gözükmekte fayda var. Mini Cooper'lar mesela açısı bozuk gelmişler. Yetkili servisler düzeltiyorlardı. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Ben dükkandakı adama söyledim bu sileceği ayarlayabilir misin diye. Adam dedi muzlar ayarlanmaz. Yine de toyota servisine götürüp açı ayarlatma mı yapmamı tavsiye ediyorsun? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 (düzenlendi) On 11.12.2018 at 17:35, Fatih Evcin yazdı: yorumunu okudum hemen hb.den sipariş geçtim bu yorumu okudum pişman oldum gelsin benim ürün bakalım bende yazarım ürün hakkında bilgi. Arkadaşlar ürün geleli baya oldu ama takma fırsatı yeni buldum. RBW marka silecek aldım silmesi gayet güzel iz ve leke kalmıyor, şu anlık ses de yok. 70 cm 17,50 tl almıştım. 25 Aralık 2018 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts