Ersen Tapan 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 41 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Ersen ,gelirken yanına insülin falan al. Çook tatlı bir toplantı olacak. Ben de bir tezgah açayım bari Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 4 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Helvanın içinde gizli boya kapsülleri var, zamanından önce yenirse yiyen kişi mosmor olacak. Mor renk en sevdiğim 3 saat önce, Ersen Tapan yazdı: Ben de bir tezgah açayım bari Malı mülkü dökeriz oraya Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Mor renk en sevdiğim Malı mülkü dökeriz oraya Passatla takas Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Üstüne landı vermezsem içim rahat etmez 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 beyler toplantıya küçük üyelerde katılacak mı? ben Fatihi getirmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Helvayı ne kadar yiyeceğiz? Bence doyumluk yemeyelim tadımlık olsun akabinde ocakbaöhöhöhöm öhöm Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 4 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Helvayı ne kadar yiyeceğiz? Bence doyumluk yemeyelim tadımlık olsun akabinde ocakbaöhöhöhöm öhöm Sabah kahvaltı edip gelicen, üstüne helva yiyip sonra ocakbaşına mı gidicen abi? Tv deki yiyici tayfayı geçtin 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 15 saat önce, Servet Aydın yazdı: Üstüne landı vermezsem içim rahat etmez Land kaca gitti abi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sabah kahvaltı edip gelicen, üstüne helva yiyip sonra ocakbaşına mı gidicen abi? Tv deki yiyici tayfayı geçtin Taam olm seninkini de öderim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 2 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Land kaca gitti abi. Koltukta yatmaktan kurtuldu daha ne olsun Şimdi, Önder Özcan yazdı: Taam olm seninkini de öderim Bak yaa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 5 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Land kaca gitti abi. land gitmedi ki Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 16 saat önce, Servet Aydın yazdı: Üstüne landı vermezsem içim rahat etmez Yabancı değilsin, daimi müşterilere indirim yapıyoruz. Hoppss.. 15 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Land kaca gitti abi. Land giderse Servet abi de gider . 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 22 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Helvayı ne kadar yiyeceğiz? Bence doyumluk yemeyelim tadımlık olsun akabinde ocakbaöhöhöhöm öhöm Allah gözünü doyursun 16 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Land kaca gitti abi. Kraliyet başımız tacı. Satmayız 1 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Yabancı değilsin, daimi müşterilere indirim yapıyoruz. Hoppss.. Aferim. Konuş sen daha Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Aferim. Konuş sen daha Köprü zamlanmış , passat'a bir sürü para verdin değmez gelmeye. Ben geleyim yanına cezada indirim yaparsın belki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Bana kayseriden her hangi bir mamul gelmedi. Helva mı ne alakası var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 4 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: beyler toplantıya küçük üyelerde katılacak mı? ben Fatihi getirmeyi düşünüyorum Playstation var içerde zaten sigara yasak sorun yok gelirse benimkini de getirmeye çalışacağım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bana kayseriden her hangi bir mamul gelmedi. Helva mı ne alakası var Gelmemeli zaten, sus duymasınlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 1 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Playstation var içerde zaten sigara yasak sorun yok gelirse benimkini de getirmeye çalışacağım fatih gelmek istiyor yanlız kalmazsa ben daha fazla kalabilirim yanlız kalıp sıkılırsa erken dönmek zorunda kalmayayım diye yazdım. @Çağlar Bayur abi Bulut'da gelecek mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 2 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Gelmemeli zaten, sus duymasınlar. Tamam sustum. Hepsini yarım ekmeğin içine basıp yiyorum o halde? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 42 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Tamam sustum. Hepsini yarım ekmeğin içine basıp yiyorum o halde? Bu helva bolluğunda ekmeği helvanın içine koyman lazım. Hala fakir fakir düşünüyor beynin. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts