Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 43 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Az öteye kaykıl. Passat varken fluyu naapsın adam Malta vatandaşı filan olsan abi sen ülkenin milli gelirini gereksiz yükseltiyorsun Sedef İstif kimin şirketinden aşağı.. Ben olsam taşırdım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak 2019 Yazar Paylaş 11 Ocak 2019 ÖNEMLİ DUYURU: Helva analiz etkinliği için çok laf üreten, bize helvaları anlatan ben bunu yiyorum çok süper gel burdan al diyen vb sevgili üyelerimizden helva alınamamıştır. Bahsi geçen türkiyenin çeşitli yerlerinden helvalardan sadece bir yerden helva Servet'e ulaşmıştır. Bir yanlışlık var ise ya da yolda ise sürçü lisan ettiysek affola ama burada sadece sanal sohbetin dışında helvacıya gidip helvayı alıp getirmek de önemli. Bu bakımdan acilen bugün helvaları alıp, pazar günü de gelmeniz, ya da bir biçimde acilen bize ulaştırmanız gerekmektedir. Bu kadar lafı edilen helvalardan almak ve göndermek her halde boynunuzun borcudur arkadaşlar. Geyik bir yere kadar ama aksiyon önemli. Lütfen bu konuya dikkat edelim. Sorumluluk alalım. Şimdi getirecek olanlar kimler? En az 10-12 kg helva sağlayabilmeliyiz. Tepsi de olabilir. Artacak napacaz diye düşünülmesin. Çöpe gitmez. 6 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Ben Koska helvam ile gelirim, hazır ettim helvamı. Bulursam Okyay Tahin Helvası'da alırım oda cabası olur. Ayrıca onuda araştıracağım yarın dışardayım tüm gün. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak 2019 Yazar Paylaş 11 Ocak 2019 not: helva alıp pazar günü gelecek bile olsanız önceden burada deklere edin ki listeyi hazırlayabilelim masayı ona göre ayarlayalım anketi düzenleyelim. Gönderilen helvanın marka ve şehrini de not etmemiz gerekir. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 (düzenlendi) Yarın alacam ,Hocam ,taze olsun.(özel siparişlerde karşılanır, mesela, doğal susamdan hemen orada gözünüzün önün de yapılan tahin .Fazla kar marjı koymam ,Servet isterse euro ile tabi) Adana, Hacı Ahmet. İstanbul şubesi 11 Ocak 2019 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 (düzenlendi) Hata ettik hocam. Helva tavsiyesi etkinliğe, etkinlik ise hayır işine döndü ancak, helva gönderecek olan satıcıya gider, abi biz işte helva alalım sizden, köy okuluna yardım filan dendi ise helva yerine hava alınır. Ben yemiyorum orada yokum bana ne denmiş de olabilir. Bilseydik, o zaman derdik ki gidin kardeşim ne kadar ise ödemeyi çıkaralım alın gönderin. En az 5 6 tane paket bekliyordum. Bir yerden geldi. 11 Ocak 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak 2019 Yazar Paylaş 11 Ocak 2019 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hata ettik hocam. Helva tavsiyesi etkinliğe, etkinlik ise hayır işine döndü ancak, helva gönderecek olan satıcıya gider, abi biz işte helva alalım sizden, köy okuluna yardım filan dendi ise helva yerine hava alınır. Ben yemiyorum orada yokum bana ne denmiş de olabilir. Göz Bilseydik, o zaman derdik ki gidin kardeşim ne kadar ise ödemeyi çıkaralım alın gönderin. En az 5 6 tane paket bekliyordum. Bir yerden geldi. bence ihmalkarlık. para sözkonusu olduğunu sanmam. Öyle bir durum varsa çözeriz. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Galiba ben de getireceğim bir miktar. Eve yakın Bursa Şener Helva'nın deposunu buldum. Temin edebilirsem veya edemsem de yarın bu konuya bir ileti bırakırım durum hakkında @Mehmet Göktürk hocam. https://senergida.com/urun-kategori/tahin-helvasi/ 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hata ettik hocam. Helva tavsiyesi etkinliğe, etkinlik ise hayır işine döndü ancak, helva gönderecek olan satıcıya gider, abi biz işte helva alalım sizden, köy okuluna yardım filan dendi ise helva yerine hava alınır. Ben yemiyorum orada yokum bana ne denmiş de olabilir. Bilseydik, o zaman derdik ki gidin kardeşim ne kadar ise ödemeyi çıkaralım alın gönderin. En az 5 6 tane paket bekliyordum. Bir yerden geldi. Abi yiyici ekip helvasını alsın gelsin, çıktık madem bir yola, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Ancak farklı markalardan alalım ki çeşit olsun, iş amacına uysun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak 2019 Yazar Paylaş 11 Ocak 2019 Tedarikçiler ================ Abdurrahman Tekin Mahmut Yıldız Cem Dilmen Haşmet Güngör Recep Selim Kaya Mehmet Göktürk Adnan Çakır (simit tedariği) bu listeden kimler getiriyor? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Mahmut gönderdi Dr civanım kendi getirecekti sanki Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Ekmek işi kimdeydi bu arada? Gerekirse ekmek getirelim. Adnan abi simit getirecekti hatırladığım. Ekmek alan yoksa ekmek işini ben üstleneyim. 11 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Tedarikçiler ================ Abdurrahman Tekin Mahmut Yıldız Cem Dilmen Haşmet Güngör Recep Selim Kaya Mehmet Göktürk Adnan Çakır (simit tedariği) bu listeden kimler getiriyor? Haşmet abi de yarın alacak, gelirken yanımızda getireceğiz. Ayrıca tekrar hatırlatmış olayım, köy okullarına yardım amacıyla kullanılmayan ancak çalışır durumdaki mamülleri de getirsin gelecekler, ufak çaplı bir kermes yapacağız. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Recep Selim Kaya da kendi getirecek. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 57 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Şimdi getirecek olanlar kimler? 21 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: bu listeden kimler getiriyor? 5 kg ile geliyorum abi o gün nefesimiz kesilmezse. 5 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Temiz bir konu ve sadece aşağıdaki gibi liste lazım sanki. 0 Emmi 1. Mehmet Göktürk 2. Servet Aydın 3. Adnan Çakır ( Simit ) 4. Sami Demirpaz ( Koska Helva ) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 7 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: 5 kg ile geliyorum abi o gün nefesimiz kesilmezse. Çok para tutar.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 0 Emmi 1. Mehmet Göktürk (Karcıoğlu) 2. Servet Aydın 3. Adnan Çakır ( Simit ) 4. Sami Demirpaz ( Koska Helva ) 5.Önder Özcan 6.Serdar Eser Yorum bağlantısı
Selim Kaya 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok para tutar.. İddialıyım tadı konusunda. Yetmeyebilir ? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Evde ne var ne yok topladım kermeste satarım diye. Helva yemesemde olur kermeste satalım parası hayıra gitsin. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Örnek olması açısından, bir önceki kermeste satılan ürünler far ampulü, tornavida seti, tohumlu kurşun kalem, lastik basınç ölçer,cam suyu,buz-buğu çözücü gibi idi. Ben de kullanmadığım ürünleri toparlayacağım gelirken, bir adet orjinal ferrari model araç1/32 sanırım kutusunda , modem, bluetooth hoparlör, far ampulü şimdilik aklıma gelenler.Az çok demeyelim, satalım, okullar geleceğimizdir. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Ben yiyici olabilir miyim? Tükkan senin, gelmezsen döverim zaten? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok para tutar.. Tutsun. Döve döve cebine koyarız masrafını 9 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Ben yiyici olabilir miyim? Zopa mı tabii 1 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Zopa mı tabii Helva dan anlamam ki, baska bi si getirsem yemelik? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts