Emin Önal 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Bende böyle bir liste oldu. Eksik fazla çıkarıp ekleyin. Abdurrahman Tekin Adnan Çakır Ali Darbaz Cem Işık Çağlar Bayur Ersen Tapan Fatih Keskin Harun Kocaçalışkan Haşmet Güngör Köksal Yılmaz Mehmet Göktürk Mehmet Kazancıoğlu Mehmet Yeter Mert Yeldan Mustafa Tüfekçi Oğuz Yılmaz Önder Özcan Recep Selim Kaya Sami Demirpaz Sani Gerşon Selim Bilgin Serdar Eser Serhat Işık Servet Aydın 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Ben muhtemelen yetişemeyeceğim, adımı çıkarıyorum, yetişirsem sürpriz yaparım. Abdurrahman Tekin Adnan Çakır Ali Darbaz Cem Işık Çağlar Bayur Ersen Tapan Fatih Keskin Harun Kocaçalışkan Haşmet Güngör Köksal Yılmaz Mehmet Göktürk Mehmet Kazancıoğlu Mehmet Yeter Mert Yeldan Mustafa Tüfekçi Oğuz Yılmaz Önder Özcan Recep Selim Kaya Sami Demirpaz Sani Gerşon Serdar Eser Serhat Işık Servet Aydın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 3 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Listenin son hali nerede araştırmacı ol biraz , hazır helva beklenmez ki Bir saat önce, Emin Önal yazdı: Servet Aydın liste eksik, passat yok 1 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Evet, Helvamızı aldık. Yarına hazır.Benim arkadaş çok iddialı. Göreceğiz. Servet, "Ağabey yumuşak bişiler olsun "deyince ona kendi elimle, doğal susamdan Tahin yaptım. Nakliye sigortası yok.Servis şoföründen kurtarırsak, teslim edeceğim. 9 2 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 An itibariyle yemek yemeyi kestim. Yarina sakliyorum kendimi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Üç gündür helva yemekten şiş.. Şey bişey yemedim 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 5 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Ben muhtemelen yetişemeyeceğim, adımı çıkarıyorum, yetişirsem sürpriz yaparım. Abdurrahman Tekin Adnan Çakır Ali Darbaz Cem Işık Çağlar Bayur Ersen Tapan Fatih Keskin Harun Kocaçalışkan Haşmet Güngör Köksal Yılmaz Mehmet Göktürk Mehmet Kazancıoğlu Mehmet Yeter Mert Yeldan Mustafa Tüfekçi Oğuz Yılmaz Önder Özcan Recep Selim Kaya Sami Demirpaz Sani Gerşon Serdar Eser Serhat Işık Servet Aydın Aaa bizim adımız listelere otomatik girmiş sen sil diyon 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Şimdi, Mustafa Tüfekçi yazdı: Aaa bizim adımız listelere otomatik girmiş sen sil diyon Sensiz toplantı olmadı şu ana kadar. Forum otomatik yüklüyor ismini 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 2 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Nakliye sigortası yok.Servis şoföründen kurtarırsak, teslim... Servis şöförünün gözünü helva bürümüş, yolluk olarak trabzon ekmeği almış, içine helvaları doldurup yolda yutacak gibi hissediyorum? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 3 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Evet, Helvamızı aldık. Yarına hazır.Benim arkadaş çok iddialı. Göreceğiz. harika bu güzel fotoyu kim çekti? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Bir saat önce, Cem Işık yazdı: Servis şöförünün gözünü helva bürümüş, yolluk olarak trabzon ekmeği almış, içine helvaları doldurup yolda yutacak gibi hissediyorum? manzarayı düşündüm... şenlikğe gelinceye kadar helva klamayacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 Arkadaşlar kampüse ana kapıdan gireceksiniz. Benim misafirim olduğunuzu söyleyin. Kimlik isterlerse çekinmeyin verin. Ben bilgi vereceğim zaten. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Ondalık olarak koordinat paylaşabilir misiniz hocam. Tam nereye gelsin gelecek olanlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 5 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Servet, "Ağabey yumuşak bişiler olsun "deyince ona kendi elimle, doğal susamdan Tahin yaptım. passatt sonrası oluyor hep bunlar Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 4 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: passatt sonrası oluyor hep bunlar Yok be 20 yaş dişi cıkarıyormuş ondan yumuşak yiyecekler istiyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Vag adamı gençleştiriyor diyorlar. Doğruymuş Ama hala auponum yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 LOKASYON: ana kapıdan girin. E5 kenarı orman yanı kapıdan değil. Adımı verin. Görüşmek üzere Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Cumhuriyet Mahallesi, 41420 Gebze/Kocaeli, Türkiye https://goo.gl/maps/MaDLpbvexJE2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Darıca yoluna girilir e5 üzerinden. Yaklaşık 250 metre sonra sağa girişi var okulun 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 (düzenlendi) 18 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: LOKASYON: ana kapıdan girin. E5 kenarı orman yanı kapıdan değil. Adımı verin. Görüşmek üzere Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Cumhuriyet Mahallesi, 41420 Gebze/Kocaeli, Türkiye https://goo.gl/maps/MaDLpbvexJE2 E-5 kenari orman yanı dedigimiz Anadolu Hastanesinden gelen yanyolun uzerindeki kapi mi 12 Ocak 2019 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 1 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: E-5 kenari orman yanı dedigimiz Anadolu Hastanesinden gelen yanyolun uzerindeki kapi mi Az devam et, ileride sağda ana giriş 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Alternatif (açık mavi) güzergahı takip ediyoruz. Doğru mudur? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 Koyu maviden misafir giremez Hayır değil..o da yanlış Cumhuriyet yazan yerin y harfinden girilecek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts