Emre Şimşek 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Benim gibi fukara neden helva bilmiyor diyorum ben de. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Balık üstüne hiç helva denemedim, merak da etmedim. Yemek sonrası tatlı yeme huyu edinmedim. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Balık üstüne hiç helva denemedim, merak da etmedim. Yemek sonrası tatlı yeme huyu edinmedim. Eyi etmişsin. Dr. larda diyor da yine de yiyoruz. Diyabet uzmanı Prof. dr den alıntı. "ŞEKER YEMEYİN: Bir insan, doğduğu andan ölene kadar hiç şeker yemezse, vücudunda hiçbir eksik olmaz. Şeker, su-et-peynir-yoğurt-sebze-meyva gibi olmazsa olmaz bir madde değildir. Sadece bir alışkanlık ve keyif veren bir maddedir. Ne işinize yarar?: Kilo fazlalığından – hipoglisemi ataklarına, şeker hastalığından – kanser kadar sayılmayacak kadar sorunun önünü kesersiniz" 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Şimdi, Mahmut Yıldız yazdı: Ne yani, baklava da mı yemiyecez. Baklavada şeker mi varmış. Kabul etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Balık üstüne hiç helva denemedim, merak da etmedim. Yemek sonrası tatlı yeme huyu edinmedim. Yemek sonrası tatlı niyetiyle yersen öyle olur, balığın üzerine ağzımın tadı yerine gelsin diye yersen başka olur. Sen dene. Abartmaya gerek yok,kibrit kutusunun yarısı kadar ye. Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 İstanbul'da şubesi var, mert neye getirsin. Etkinlikte 1. olan helva Haşmet Bey siz Mert deyince hatırladım Eskişehir’in meşhur “Tanınmış “ Helvacısı var, helvasında insanın boğazını yakmayan ( tıkamayan) çok yumuşak susamsı değişik bir lezzeti var . İsterseniz Eskişehirli Mert Gulkokan’dan rica edin bir kalıp göndersin, etkinliğiniz zenginleşir.Not: Kan Şekerleriniz hız limitlerini aşmasın !Tanınmış helvacı kredi kartı ödemelerine uygun değil !Ayrıca Helva konusunda Konyalı helvacı ustalarını da forumda yer vermek gerekir !https://tr.foursquare.com/v/tanınmış-helvacı/50eacb25e4b05b31f495b843 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Bi tepsi dilber dudağı yemeden insan nasıl yaşar ki. Ölelim bari 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bi tepsi dilber dudağı yemeden insan nasıl yaşar ki. Ölelim bari Bence de abi, bu sebeple ölmeyecek kadar yiyorum. Bir dilim daha yesem ölecem yani 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 13 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bi tepsi dilber dudağı yemeden insan nasıl yaşar ki. Ölelim bari o zaman en kısa zamanda helva analizi gibi, tatlı analizi yapmamız lazım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Amma çok araştırmışsınız balıktan sonra neden helva yenir. Hiç gereği yokken sırf şamata olsun diye ekleyeyim bende Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Amma çok araştırmışsınız balıktan sonra neden helva yenir. Hiç gereği yokken sırf şamata olsun diye ekleyeyim bende Ne ekledin? Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Amma çok araştırmışsınız balıktan sonra neden helva yenir. Hiç gereği yokken sırf şamata olsun diye ekleyeyim bende [emoji3]Adetten [emoji1]Rahmetliler'in arkasından helva yenir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 18 saat önce, Önder Özcan yazdı: Ne ekledin? Sevgimi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 54 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Sevgimi Az koymuşsun, olanın hepsi bu muydu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Az koymuşsun, olanın hepsi bu muydu Tadımlık olsun tadı damakta kalsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts