İçeriğe Yönlendir

OtoClub Türkiye Helva Analiz Etkinliği

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
46 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Mersinde tantuni testi yapsak?

Güzel fikir. Sonraki başlığı pazartesi atalım.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
27 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

sis farsızları da yazacak mıydık?

Çıkış kapısı neredeydi 

2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Uçak gibi arabamız var nasılsa 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Arada bir bizim kampüste filim çekerler kurtlar vadisinin bir bölümü bizde çekildi. Geçen gün de sahte bir tank vardı hafta sonu. Bulursam paylaşayım.

Okul biraz para alıyor döner sermayeye

Burda görülen bizim okul

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Helvadan pek anlamam ben kermes odaklı geliyorum?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Beni listeden silen kim ise bundan sonra olacaklardan ben mesul değilim :D

Yorum bağlantısı
Serhat Işık
(düzenlendi)
5 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:
ılık olacak, fındıklı severim

Trafiğe takılmazsak aynen istediğin kıvamda olur çağlar abi

tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi
tapatalk imzasi silindi.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Forumdan üyeliğini sildirmiş olanları toplantıya çağırmayın arkadaşlar.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Evet beyler. Bu konuda hassasiyet gösterilsin. Toplantı sorumluluğu bende olduğu için hesabını ben veriyorum. Ve hesabını vereceğim olaylar içine almayın beni. Yoruluyorum 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 saat önce, Serhat Işık yazdı:

Trafiğe takılmazsak aynen istediğin kıvamda olur çağlar abi

neden? arabanın kaloriferi bozuk mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
22 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

neden? arabanın kaloriferi bozuk mu?

Helva sağlam kalsın, aracın içindekiler pişik olsun dert değil 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
18 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Ben geleyim boşver Helvayı 

Aga bu doktorlar niye böyle. Bizde bunlar unutmazlar diyip pıçak altına yatıyoruz 

Kim demiş unutmazlar diye ama Dr civanımızın rekoru kolay kolay egale edilmez ,koca forumu unuttu.(basına yansımasın lütfen)

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/skandal-olay-ameliyathanede-hastayi-unuttular-41080645

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
14 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Mehmet Hocam katılamadığım için inanın çok üzüldüm. Servet abiyle konuştuk. Gelmiyor olmam sözümü tutmamam anlamına gelmiyor tabi ki :) dün itibariyle kargoyla gönderdim Servet Abi halledecek inşallah. Yerken kullaklarımı çınlatırsınız inşallah. Bir de bizim helvacı iddialı konuştu epeyce. Ben dedim ki gıda analizi yapacaklar ona göre dedim. Hocam icik cıcık incelesinler anormal bişey bulamazlar dedi. Türkiye'de bu helvayı gerçek şeker ve susam tahiniyle yapan o kadar az firma var ki dedi. 

Dedim hadi bakalım. O yüzden ben beğeneceğinizi umuyorum. Bir de buranın geleneksel bir helvası daha var Taş Helvası diye ondan da tadımlık gönderdim. Ona bişey diyemem ben pek sevmiyorum mesela ama tahin helvasını beğenirsiniz diye tahmin ediyorum...

• Beğen 6
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Yetiştirebilirsem tüm katılımcılara kermese katkı amaçlı bir sürprizim olacak.

O yüzden geleceklerin öğleye kadar isimlerini veya katılacaklarını beyan etmesini rica ediyorum.

• Beğen 2
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal
4 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

Gelemedim herseyden mahrum mu kalacam ?

yarına kadar helvanın üstüne dökmek için taze fındık gelirse ayarlarız birşeyler ?

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
46 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı:

Kim demiş unutmazlar diye ama Dr civanımızın rekoru kolay kolay egale edilmez ,koca forumu unuttu.(basına yansımasın lütfen)

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/skandal-olay-ameliyathanede-hastayi-unuttular-41080645

8 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Helva sağlam kalsın, aracın içindekiler pişik olsun dert değil 

Ya nedir bu doktorlarla milletin alıp veremediği yahu. Abi kafada 80000 tilki dolanıyor valla her gün. Ben unutmadım da haftaya diye programı ona göre yapmıştım. Hatta oğlana bile dedim birlikte gidecez bak diye. 

Allah korusun işin şakası bir yana hastada bişeyler unutmak yanlış bir ameliyat yapmak hiç bir doktorun isteyerek yaptığı bir şey değil. Allah hiç bir doktor ve hastanın başına vermesin hakikaten çok üzücü bir durum. Çok şükür bu tarz bir şey başıma gelmedi ama aslına bakarsanız ameliyat anında ve ortamında bunların olması o kadar kolay ki zira ameliyat için hastayı açtığınız anda orası çooook farklı bir alem ve ortam birşeyleri unutmak için çok uygun. Mesela karaciğer altına koydunuz bir gazlı bez 3 dakika sonra karaciğer ile aynı renk ve dokuda değişim gösteriyor. Eğer birazcık dalgınsanız unutmanız işten değil. Yada o anda ciddi kanayan damarı tuttuğunuz bir pens ameliyat stresi ve hastanın hayati durumu nedeniyle yaptığınız bir panik sonucu orada unutulabiliyor vs vs Tabiki bu durumların olmaması için bir sürü ameliyathane prosedürü var ama söz konusu 5 sn içinde karar vermek ve verdiğiniz kararın elinizin altındaki hastanın hayatı ile ilgili olması olunca bazen prosedürler falan hikaye olabiliyor. 

Hülasa dışarıdan aman şunu unutmuşlar, aman yanlış ameliyat yapmışlar diye konuşmak kolay ( Aman yanlış anlaşılmasın bu söylediklerim sizle yada forum üyeleri ile ilgili değil ) o anda aslında hekim ve sağlık personelinin durumunu kimse bilmiyor. Hatta en sinir bozucu olan, bu tarz söylemleri aslında en çok bizim meslektaşlarımız yapıyor gelen hastadan prim yapmak için. Yazık ve çok üzücü bir durum.

Konu helvadan nereye geldi kusura bakmayın. Bir daha ki buluşmada ben de varım inşallah. Selam ve muhabbetlerimle...

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Emin Önal
11 dakika önce, Emin Önal yazdı:

Yetiştirebilirsem tüm katılımcılara kermese katkı amaçlı bir sürprizim olacak.

O yüzden geleceklerin öğleye kadar isimlerini veya katılacaklarını beyan etmesini rica ediyorum.

3 dakika önce, Cem Dilmen yazdı:

Selam ve muhabbetlerimle...

Tedarikçileri unutmuyorum tabiki :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Bir saat önce, Emin Önal yazdı:

yarına kadar helvanın üstüne dökmek için taze fındık gelirse ayarlarız birşeyler ?

İnanmayacaksin ama  orduda herhalde bi bizimkilerin findigi yok ?

Ama yinede findiksiz kalmiyorduk. bu sene sel felaketi olunca kimsede bahce bisey kalmadi.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

cf9605537c0e2dd2ade9cb113c663269.jpg53bc13517a5d2baf2518a19d125fa6f1.jpg

Toplamda kac kg malzeme var? 2kg kafi mi? Zira membasina gelmisim [emoji23]
Yeter miktarda malzeme cikmazsa yazin lutfen buradan tamamlayalim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

At bence arabaya ben bölüme 2 kg ücrwti mukabili alırım hafta içi yenir yetmez ise etkinlikte açarız.

Yorum bağlantısı
Emin Önal
39 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

İnanmayacaksin ama  orduda herhalde bi bizimkilerin findigi yok ?

Ama yinede findiksiz kalmiyorduk. bu sene sel felaketi olunca kimsede bahce bisey kalmadi.

Üzüldüm bak şimdi ben yollim bari dicem ama bizimkilerde (Samsun) yarıcıya verdi bizde de yok ?

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
(düzenlendi)
Bir saat önce, Emin Önal yazdı:

Üzüldüm bak şimdi ben yollim bari dicem ama bizimkilerde (Samsun) yarıcıya verdi bizde de yok ?

Yok bee.. Findik yemedik diye eksilmez bisey ?  muhabbetine yazdim zaten.

tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
On 10.01.2019 at 21:43, Servet Aydın yazdı:

Çağırdılar gitmedim. Hâlâ 

Mehmet abi babamı da dahil etme durumumuz var mı? 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...