Celal Aydın 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Kaçırılmayacak bir etkinlikti.Ta Dörtyol Hatay’dan çıktım yola geceden, Emmiyle sabah çıkıp gelecektik, haberleştik planı yaptık.Gece 2 gibi Nevşehir’e varmak üzereyken, acil bir arama geldi, geri dönmek zorunda kaldım. Sabah 5’te anca vardım eve. Şükür ki sorun çözüldü.Hayatımda bu kadar içime batan bir durum hatırlamıyorum.Sağlık olsun, nasip değilmiş.Afiyet olsun kıymetli forumdaşlar. Bir sonraki etkinliğimizde inşallah görüşmek üzere. 10 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Nasip diyelim. Biz geliriz tantuni yemeye 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak 2019 Yazar Paylaş 13 Ocak 2019 SONUÇLAR: Analiz çalışmamıza 30 üyemiz katılmıştır. Yapılan sıralamada ilk sıradakilere 5 ten başlamak üzere 4 3 2 1 puanlar verilerek düzenleme yapılmıştır. Bunun sonucunda ortaya çıkan puanlar aşağıdaki gibidir. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Gelen herkese çok teşekkürler. Artan blok helvalar isteyen üyelerimiz tarafından ücreti mukabili kermese gelir olarak paketli olanlar satılmıştır. Bunların birkaç tanesi örencilere ve üniversite güvenliğine de verilmiştir. Böylece boşa giden hiçbir helva olmamıştır. Binada üst katta proje yetiştirmeye çalışan öğrenci kalabalığı da yararlanmıştır. Bir sonraki etkinlik planlamalarına başlayabiliriz. Bu arada lütfen youtube kanalımıza "abone" olunuz. Sıralama : 17 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 An itibariyle evdeyim.Ev sahipliği yapan Mehmet hocaya,helvaları getiren ve gönderen arkadaşlara, araçlarımızın teknik kabiliyetini öğrenmemize vesile olan Servet abiye ve katılan tüm dostlara teşekkürler. Ayaklarınıza emeklerinize sağlık. 8 Yorum bağlantısı
Serdar Eser 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 İlk katılımımdı gayet güzel bir gün geçirdim tüm emeği geçenlere teşekkür ederim 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Helvanın kraallııı Adana helvasııı [emoji3] 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 (düzenlendi) Kısacık not : 1500 tl toplanmış, saygıdeğer Mustafa Liman ile epeydir irtibatta olduğumuz www.hercocukbirumuttur.org.tr'ye gönderimi yapılmıştır. Sanırım kaba hesapla 120 evladımız giyinecek bu soğuk kış günlerinde Tüm katılımcı üyelere çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz keyifli tatlı mı tatlı bir etkinlik oldu. 13 Ocak 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 25 7 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 11 dakika önce, Serdar Eser yazdı: önder abi isyanları oynarken Benim Fiesta’ya bağlayıp çekerdik ? 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Önderi fena kumpasa getirip iki tekerini makara üzerine çıkardık 6 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Helvanın kraallııı Adana helvasııı [emoji3]Helvanın Mucidi Helvacı Hacı Ahmet..[emoji1319][emoji1319] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 4matic gücünün yarısı varmış bizimkinde. Ben kalır diyordum en son fırlatıp attı herhalde video bekliyom Yorum bağlantısı
Selim Kaya 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 14 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Ne yalan söyleyeyim, yarışmada olmama rağmen ilk sırayı @Haşmet Güngörabime verdim. Gerçekten güzeldi. Vesile ile nereden bulabileceğimizi de paylaşıp detaylı bir tablo yapabiliriz. Çanakkale - Kadir Usta. Tek satış yeri var ve araç park etmek mümkün değil. İsteyene tedarik eder, yolu düşene yol tarifi yaparız. Zaten kime sorsanız gösterirler. ? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Bizim torku helva yine de puan almış 8 puan o da güzel. 1 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Nasip diyelim. Biz geliriz tantuni yemeye [emoji4]Tantuni fast food’un yerlisi abi.Adana kebap yemeye, şalgam içmeye, künefe yemeye gelin buyrun. Başım gözüm üstüne.Kumluk sahilimizde off-road da yapmaya müsait. Bagajınıza da Portakal Mandalinayı yükledim mi, kral bi etkinlik olabilir [emoji4][emoji1360] 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Gerek tedarikçi gerekse yiyici ekibe çok teşekkür ederim. Çok güzel çok tatlı bir etkinlik oldu. Benim oyumda Haşmet abinin helvasına idi gerçekten bana göre en iyisi o idi . Ayrica Sami'ye çok teşekkür ederim ayı boğanı kullanma şansım oldu gerçekten çok farklı bir dünya 4 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 (düzenlendi) Çok çok güzel bir toplantıydı. Gayet tatlı geçti. Başta organize eden Göktürk hocamıza,katılanlara,gönlü bizle olanlara, çok teşekkürler. Big Boss ' Emmi ve Kemal 1 saat aramızda olmak için Nevşehir , İstanbul yolunu katedip döndüler. Minnettarız. Patron dediğin böyle olur. Ekonomik zorluklara rağmen,maaşlarımızı Çekirdek ile ödeyip,maaşlarımıza birilerinden geri kalmamak için ondan daha fazla % 27 zam yaptı. Sağ olsun. (Servet'e, Euro ıle maş veremem dediğini duyar gibi oldum ama sonucunu bilmiyorum) 36 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Ne yalan söyleyeyim, yarışmada olmama rağmen ilk sırayı @Haşmet Güngörabime verdim. Gerçekten güzeldi. Vesile ile nereden bulabileceğimizi de paylaşıp detaylı bir tablo yapabiliriz. Çanakkale - Kadir Usta. Tek satış yeri var ve araç park etmek mümkün değil. İsteyene tedarik eder, yolu düşene yol tarifi yaparız. Zaten kime sorsanız gösterirler. ? Bende, 1.liği sana Çanakkale helvasına vermiştim gerçekten güzeldi. 13 Ocak 2019 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 9 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Herkesin ayağına sağlık. Bende fotolari paylasirim birazdan. Çanakkale Bursa Tekirdağ Nevşehir epey şehirdışı katılım vardı. Ben 1.sırada oyumu Çanakkale helvasina kullanmıştım. O kadar lobi yaptım ama 1.yapamadım ? Vesile ile önemli olan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizdi. Bence bugüne kadarki en faydalı organizasyonumuzdu diyebilirim. Hepbirlikte nicelerine inşallah. 10 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Gayet guzel bir etkinlikti, agirlama icin Mehmet hocama tesekkurler. Canakkale helvasi bence de cok iyiydi. Bir de Ferrari kaptim oradan ufaklik cok sevdi Cem arkadasima tesekkurler. 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak 2019 Yazar Paylaş 13 Ocak 2019 O değil de etkinlik biter bitmez bi öğrenci gelip Playstation ile oynamaya başladı..... 2 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 (düzenlendi) Sami'nin gopro dan.. İyi yemişiz 13 Ocak 2019 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Recommended Posts