Selçuk Bakış 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Artık helvalardan nasıl bir enerji geldiyse [emoji16] 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 12 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: cok hizli olmamis mi? 11 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Biz bukadar hizli değiliz 5 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Artık helvalardan nasıl bir enerji geldiyse Doğru cevap Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 etkinlik bahane, 120 çocuğa bir nebze selam yollaış olmak şahane. Helvaların hepsinin bu kadar güzel ve farklı olabileceğini sanmazdım, Mehmet hocamız sağolsun yer muhteşemdi, Emin den işporta öğretisi aldık Emmi ultraçeker kaşkayla uçtu geldi, Kermesi yaygınlaştırmak dileği ile. 15 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Forumun en kucugu ile bizde katildik. Ufak bir talihsizlik sonucu etkinlige gelirken lpg sistemi ariza yapti. Motor düşük devirde gaza basinca tekliyor. Motor missfire veriyor. Etkinlik cok guzel gecti. Esp sisteminide rollerde denemiş olduk. Her turden helvayi yemişte bulunduk. 12 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Ali oksijen fazla gelmiş herhalde [emoji41][emoji16] Forumun en kucugu ile bizde katildik. Ufak bir talihsizlik sonucu etkinlige gelirken lpg sistemi ariza yapti. Motor düşük devirde gaza basinca tekliyor. Motor missfire veriyor. Etkinlik cok guzel gecti. Esp sisteminide rollerde denemiş olduk. Her turden helvayi yemişte bulunduk. [emoji4]Arızanın sebebi , 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: etkinlik bahane, 120 çocuğa bir nebze selam yollaış olmak şahane. Helvaların hepsinin bu kadar güzel ve farklı olabileceğini sanmazdım, Mehmet hocamız sağolsun yer muhteşemdi, Emin den işporta öğretisi aldık Emmi ultraçeker kaşkayla uçtu geldi, Kermesi yaygınlaştırmak dileği ile. Caglar abi yireginize saglik..Elinde mop la olan resim harikaydi. Ayrica Yaza dogru aksilik olmazsa ankaradan bu tarafa dogru bitane yapalim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Şimdi, Adnan Çakır yazdı: Ali oksijen fazla gelmiş herhalde Arızanın sebebi , Her muayene dönemi bi iş geliyor zaten. Ay sonunda muayememiz var. Arabayla yardirdim . Yeni kuzey marmara otoyolunda dip gaz top speed yaptim. Eskisinden daha iyi durumda. Ama hayla var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 11 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Caglar abi yireginize saglik..Elinde mop la olan resim harikaydi. titiz adamım yerler pırıl olmazsa helvaları yiyemem 2 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 O değil de etkinlik biter bitmez bi öğrenci gelip Playstation ile oynamaya başladı.....Komplo kurmuşlar bize [emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 1 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Komplo kurmuşlar bize 8 üniverstie bitirsen de bi ps4 açamadıktan sonra.... xyz nesli fena 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Gizli bi sviç vardı kesin. Önüne gelen çöküp oynanıyor diye 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Gizli bi sviç vardı kesin. Önüne gelen çöküp oynanıyor diye He yanda kırmızı bi swicth vardı. Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Çok güzel bir etkinlik buluşma olmuş. Katılan herkes birşeylerden nasiplenmiş. En güzeli de insanlar birbirleri ile kaynaşıp birşeyler paylaşabilmişler en güzel yanı da bu olsa gerek. Herkese selamlar. Yakınlarda bir yerlerde olsak bizler de katılabilsek ne güzel olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Farklı ve faydalı bir buluşma olmuş. Gelip 5 dakika da olsa herkesi görmek isterdim. Helvayı, bağışı da bahane ederdik amma iştahımı Şubat ayına saklıyorum. Portifçi abide kalmıştır umarım 1. ve 2. olan helvalardan . Herkese selam olsun, muhabbetiniz daim olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Farklı ve faydalı bir buluşma olmuş. Gelip 5 dakika da olsa herkesi görmek isterdim. Helvayı, bağışı da bahane ederdik amma iştahımı Şubat ayına saklıyorum. Portifçi abide kalmıştır umarım 1. ve 2. olan helvalardan . Herkese selam olsun, muhabbetiniz daim olsun.Sonuncu helvadan her zaman verebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Çok güzeldi. Katılan arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Emeği geçenlere çoook çok teşekkürler. Kermes harikaydı. En güzel malları ben kaptım muhtemelen. 12 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak 2019 Yazar Paylaş 13 Ocak 2019 Şimdi, Mehmet Yeter yazdı: 5 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Farklı ve faydalı bir buluşma olmuş. Gelip 5 dakika da olsa herkesi görmek isterdim. Helvayı, bağışı da bahane ederdik amma iştahımı Şubat ayına saklıyorum. Portifçi abide kalmıştır umarım 1. ve 2. olan helvalardan . Herkese selam olsun, muhabbetiniz daim olsun. Sonuncu helvadan her zaman verebiliriz. Torku koska ve seyidoğlundan bi tık iyidir. Düşünün artık. 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Torku koska ve seyidoğlundan bi tık iyidir. Düşünün artık.Okyay marka geldi mi hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak 2019 Yazar Paylaş 13 Ocak 2019 Okyay gelmedi. Gönderen olmadı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 15 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Torku koska ve seyidoğlundan bi tık iyidir. Düşünün artık. 17 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: 21 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Farklı ve faydalı bir buluşma olmuş. Gelip 5 dakika da olsa herkesi görmek isterdim. Helvayı, bağışı da bahane ederdik amma iştahımı Şubat ayına saklıyorum. Portifçi abide kalmıştır umarım 1. ve 2. olan helvalardan . Herkese selam olsun, muhabbetiniz daim olsun. Sonuncu helvadan her zaman verebiliriz. Üst düzey bir deneyim olmuş o zaman. Ben normalde pek helva sevmiyorum. Bunun muhtemel sebebi bu kadar iyi helva görmemem olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Sener helva beni ilk 3e girip sasirtti ya herkesin emegine saglik. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Ben bi 10 yıllık helva yedim galiba. Bi 20 yıl helva aramam 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak 2019 Yazar Paylaş 13 Ocak 2019 Vaktin varsa bi çık dolaş mahallede 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ocak 2019 Paylaş 13 Ocak 2019 Ben bi 10 yıllık helva yedim galiba. Bi 20 yıl helva aramamBen toplasan 200 Gr .yememişimdir . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts