İçeriğe Yönlendir

OtoClub Türkiye Helva Analiz Etkinliği

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Sebep olanın gönderenin yiyenin gelenin gelmeyenin yüreğine sağlık. Kendimi bildiğim için tadında bıraktım helvayı ama onun yerine başka bişey gelmiş nasıl gelmiş bilen yok

ad6af6072c2070afb841889f5a832eda.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Ben toplasan 200 Gr .yememişimdir .

Ben de 50 gr yememişimdir.
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Sebep olanın gönderenin yiyenin gelenin gelmeyenin yüreğine sağlık. Kendimi bildiğim için tadında bıraktım helvayı ama onun yerine başka bişey gelmiş nasıl gelmiş bilen yok

Aha ben de bunu arıyordum bir tane aldım arkamı döndüm kaybolmuş :şok: [emoji50]
  • Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
26 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Emmi NevŞehirdenden getirdi. 2.0 Qq bagajdan aldik masaya biraktik. :)

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Çok güzel bir gündü. En başta muhteşem organizasyon için M. Göktürk Hocaya, Servete ve tüm katılan (özellikle taaa uzaklardan gelen) arkadaşlara, çok isteyip katılamayanlara, paylaşılan fotoğraflara bakıp,beğenen, yorumlarını esirgemeyenlere, kısaca bu kulübe gönül verenlere çok teşekkür ederim. Böyle bir ekibin bir parçası olmak gerçekten gurur ve mutluluk verici. İyi ki varsınız.

önder abi isyanları oynarken

image.thumb.jpeg.777cfe2ad4fd8d2a4fc3ec82f0c5f046.jpeg

Benim Fiesta’ya bağlayıp çekerdik [emoji3]

Önderi fena kumpasa getirip iki tekerini makara üzerine çıkardık [emoji3]

Adamlar beni kumpasa getirmiş. Benden öncekiler makaraya çıkıp, kah aracın marifetiyle, kah arkadan itenlerin marifetiyle indiler. Benim 2 tekere birden makara koymuş komitacılar [emoji3]  Araç ne yapsın zaten 2 çeker.

Ve fakat olması gerektiği gibi tek makara üzerine çıkarttığımızda, titanyum cünyır Fokuzumuz ceylan gibi sekerek testi başarıyla geçti [emoji4]

• Beğen 14
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Çok güzel bir etkinlik olmuş, gelemesek de gönlümüz sizinleydi. Helvaların fotoğraflarına bakarken bile şekerim yükseldi, iki kilo aldım. [emoji4]
Afiyet olsun hepinize...[emoji106]

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
22 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Adamlar beni kumpasa getirmiş. Benden öncekiler makaraya çıkıp, kah aracın marifetiyle, kah arkadan itenlerin marifetiyle indiler. Benim 2 tekere birden makara koymuş komitacılar :D  Araç ne yapsın zaten 2 çeker.

Ve fakat olması gerektiği gibi tek makara üzerine çıkarttığımızda, titanyum cünyır Fokuzumuz ceylan gibi sekerek testi başarıyla geçti :)

vidyosu var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Tadı damağımızda kaldı bu buluşmanın. 

Her fırsatta çıkar gelirim artık. 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
3 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Biz bu kadar hizli değiliz 

Ya yoksa Çankırı Helvasından fazlamı yediniz.  @Cem Dilmen  yollamıştı.katmıştır bişiler.

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

2 hafta sonra da Ankara'da toplansak diyorum. Bir etkinlikte Ankara'da yaparız. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
16 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

vidyosu var

Gençtim paraya ihtiyacım vardı :blush:

Bi dakka ya, bu o değildi :fiuw:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Güzel bir etkinlik oldu, herkesin ayağına kesesine sağlık. Gelemeyip helva gönderenlere ayrıca teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
5 dakika önce, Osman Furkan Sumer yazdı:

bi sonraki etkinlikte muhakkak aktif bir rolde gorev almak istiyorum desem basima neler gelecegini bilmeden kendimi bi ucuruma mi suruklemis olurdumm? 

Bugünkü toplantıda yiyicilerde aktif bir roldeydi. ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Son zamanlarin en kalabalik toplantisiydi. Önder abi nin inip ikinci tekerdeki roller i gordugundeki ifadeyi hayatim boyunca unutmayacagim :rofl:
Cirkin arabayla aynı altyapıya sahip olmama ragmen 3 teker testinden kaldim. En son benim arabayi da itiyorlardi :crazy:
Helvalari getirenler, cocuklara yardımı dokunanlar, roller i hazirlayip, test icin getiren Servet abi, yerleri temizleyen Caglar abi, firfirci Baskan, vagcom la taklalar atan Erdem, tabii ki bu imkan icin yer saglayan Mehmet hoca ve katilan herkesin ayaklarina ellerine saglik. Hep daha kalabalik olmaya inşallah.

Not: Satilik 4 ceker oldugunu iddia eden Duster var [emoji14]

• Beğen 16
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

Gelmeyi çok istemiştim sizlerle tanışmak için ancak yakın akrabamın düğünü dolasıyla katılamadım, görünen ve yazılara göre güzel bir etkinlik olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Bir dahaki buluşmada ben de ayrı bir stand açacağım. :) Bizim helva da beğenilmiş o güzel. Herkese afiyet olsun. Hoş bir etkinlik olmuş. 

• Beğen 8
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
1 dakika önce, Cem Dilmen yazdı:

Bir dahaki buluşmada ben de ayrı bir stand açacağım. :) Bizim helva da beğenilmiş o güzel. Herkese afiyet olsun. Hoş bir etkinlik olmuş. 

Sakatat, reyonu mu Cem ?   Şu profiline de resmini koy artık hayalet doktor derler yoksa. Saat de koyabilirsin.?

SAAT:

Sünnetçi dükkanın vitrinine  saat koymuştu . Biri sordu, niye saat ?

Sünnetçi," E, yani ne koyacaktım"

• Beğen 1
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
10 dakika önce, Cem Dilmen yazdı:

Sizi de tanımak isterdik hocam. Kısmet bir sonra ki buluşmaya.

Yalnız mesleğinizle alakalı çok da şeetmeyelim. Siz tek, biz hepimiz kalırız valla :p

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Helva gününde St220 gördüm. o araç gerçek st220 mondeomu, yoksa imitasyon modelmiydi. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
10 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Son zamanlarin en kalabalik toplantisiydi. Önder abi nin inip ikinci tekerdeki roller i gordugundeki ifadeyi hayatim boyunca unutmayacagim :rofl:
Cirkin arabayla aynı altyapıya sahip olmama ragmen 3 teker testinden kaldim. En son benim arabayi da itiyorlardi :crazy:
Helvalari getirenler, cocuklara yardımı dokunanlar, roller i hazirlayip, test icin getiren Servet abi, yerleri temizleyen Caglar abi, firfirci Baskan, vagcom la taklalar atan Erdem, tabii ki bu imkan icin yer saglayan Mehmet hoca ve katilan herkesin ayaklarina ellerine saglik. Hep daha kalabalik olmaya inşallah.

Not: Satilik 4 ceker oldugunu iddia eden Duster var emoji14.png

Önder abinin video harika izledim akşam bütün mimikler belli. 1080p ?

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

1080 P olmasa da olurdu o görüntüler ?

O kadar yüksek çözünürlüğe, ayrıntıya, detaya gerek yoktu aslında. Arkadaşlar merak etmiyordur bence.

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
2 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

1080 P olmasa da olurdu o görüntüler ?

O kadar yüksek çözünürlüğe, ayrıntıya, detaya gerek yoktu aslında. Arkadaşlar merak etmiyordur bence.

En son geçince inip arka kapıya tık tık yapmanda çok etkileyiciydi. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca

YouTube'a atsanız da biz de izlesek, olma mı?

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Maşallah, güzel ve yakışır bir etkinlik olmuş. Videoları heyecanla bekliyorum ben de.
Başkanın tanka kafa tutan masum audici kim [emoji6]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...