İçeriğe Yönlendir

OtoClub Türkiye Helva Analiz Etkinliği

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Cemal Cangöner
47 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Aracı görüp - üstüne üstlük bir de test ederseniz büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız. Geçen yıl bu günlerde İsviçre'de test ettim. Aracın VW ruhu taşımadığı hissine kapılıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
9 dakika önce, Cemal Cangöner yazdı:

Aracı görüp - üstüne üstlük bir de test ederseniz büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız. Geçen yıl bu günlerde İsviçre'de test ettim. Aracın VW ruhu taşımadığı hissine kapılıyorsunuz.

yani plastikleri felan mı ne mesela? Önemli bilgi bu. Bi de T-Cross var daha değişik.

Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner
12 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

yani plastikleri felan mı ne mesela? Önemli bilgi bu. Bi de T-Cross var daha değişik.

Öncelikle araç çok küçük. Seat Arona boyutlarında. İçinde sıkışıp kalıyorsunuz. Görüş açıları kötü.  Plastik kalitesi gerçekten kötü. Yolda zayıf ve güvensizlik hissi veriyor. En kötü yanı da fiyatı. Baz modeli bile çok pahalı. Opsiyonları ekledikçe inanılmaz fiyatlar ortaya çıkıyor. Tercihim T-rock yerine Audi Q2 oluverdi.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
6 saat önce, Emre Şimşek yazdı:

Yarın İstanbul’a uçuyorum ?

Portakal suyu? ?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
6 saat önce, Emre Şimşek yazdı:

Yarın İstanbul’a uçuyorum yok mu gelişme Önder abi ?

:) Bilmem, var  mı? Ne zaman, ne zamana kadar, nereye geliyorsun?

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
7 saat önce, Emre Şimşek yazdı:

Yarın İstanbul’a uçuyorum yok mu gelişme Önder abi ?

2 saat önce, Alpay Sumer yazdı:

Portakal suyu? ?

:D:pilot:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
10 saat önce, Önder Özcan yazdı:

:) Bilmem, var  mı? Ne zaman, ne zamana kadar, nereye geliyorsun?

Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar sonra geri dönüyorum inşallah. Epey bi gün var bak, al bi merso sevindir şu garipleri ?

11 saat önce, Alpay Sumer yazdı:

Portakal suyu? ?

Pgs cnm, suyu bile parayla veriyor, öl istersen diyor ?

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
3 saat önce, Emre Şimşek yazdı:

Pgs cnm, suyu bile parayla veriyor, öl istersen diyor ?

Bu arkadaşlar yer hizmeti de veriyorlar kendi kendine. Esenboğa 'da denk geldi bunlar. Uçağımı bekliyorum... (Tapulu malım ya uçağım diyorum. Uçuyorum diyenlere gelsin :D )

Merdivenden ineni Kayseri mi Adana mı diye çığırtkanlık yaparak topluyorlar... Uçağın kalkışına 5 dk kalmış Doblo ile taşıyorlar.

Derken pilotlarından biri alandan içeri giriyor. Yer hizmetleri görevlilerine lavabo nerede diye soruyor.

Filmini çeksen tutar. :D Muhtemelen arka kapıyı kapatırken kaptan devam et diye de bağırıyorlardır :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Çünkü yerde beklediği her an zarar. Uçağın yerde durması da para, uçması da para. En azından havadayken para kazanıyor. Takdir ediyorum aslında. Sineğin yağını çıkartıyorlar. Yeterki uçuş emniyetini tehlikeye sokmasınlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Web sayfaları çok aldatıcı tuzaklarla dolu. Bunun adı dolandırıcılık. Bu tür şeylere dur diyen bi devlet tüketici hakkı masası olmalı ceza kesmeli.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Şimdi, Mehmet Göktürk yazdı:

Web sayfaları çok aldatıcı tuzaklarla dolu. Bunun adı dolandırıcılık. Bu tür şeylere dur diyen bi devlet tüketici hakkı masası olmalı ceza kesmeli.

Web sayfasina her girdigin fiyat degisiyor. Baska modemden baska mac adresli bilgisayarla girdiginde farkli fiyat cikiyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Şimdi, Ali Darbaz yazdı:

Web sayfasina her girdigin fiyat degisiyor. Baska modemden baska mac adresli bilgisayarla girdiginde farkli fiyat cikiyor. 

O başka olay. orda salakça bir algoritmaları var. Hipotezleri bence doğru değil. 

enuygun.com dan alın bileti. Simdi sanal aktarma da çıktı süper oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
5 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

O başka olay. orda salakça bir algoritmaları var. Hipotezleri bence doğru değil. 

enuygun.com dan alın bileti. Simdi sanal aktarma da çıktı süper oldu. 

Bayramda, gitmek istedigim istikametteki  tum ucuslari 495 liraya baglamişlar. Gidiş geliş ailece 1600 kusur lira cikiyor. Ayni yolu 8 + 8 saate alip 150 + 150 liraya maal edebiliyorum. Bu kıtlıkta bayramda ucaga binmek oldukca zor bizim icin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sadece araba almaya gidersem ve zorunlu isem uçağa binebilirim.. 

Onun dışında, hem yavaş (alana erken git, bekle, rotar bekle, iniş izni bekle, park bekle) hem de pahalı.. 

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Analiz için aldığım helvaları kızlar yemiş, evde iki tane şeker hastası /ama babaları şeker almayan/ kızım var, haliyle bal helva ne bulursalar şakkadanak bitiriyorlar.

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
6 saat önce, Azad Mirzade yazdı:

Analiz için aldığım helvaları kızlar yemiş, evde iki tane şeker hastası /ama babaları şeker almayan/ kızım var, haliyle bal helva ne bulursalar şakkadanak bitiriyorlar.

Çabuk cevap ver, kaç zamandır nerdesin sen :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
7 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Sadece araba almaya gidersem ve zorunlu isem uçağa binebilirim.. 

Onun dışında, hem yavaş (alana erken git, bekle, rotar bekle, iniş izni bekle, park bekle) hem de pahalı.. 

Yere göre değişir. Nevşehir Gebze. 45 dakika liman, 50 dakika uçuş, 20 dakika iniş ve terk, 20 dakika Kurtköy Gebze. Maliyeti arabadan az biçimsiz zaman dilimi olmazsa. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Köksal Yılmaz

Konuya kendimden bişeyler katayım bakalım sizde durumlar nasıl. Etkinlik sonrası hiç tüketmez iken evde sürekli bulunur hale geldi. Antep fıstıklı olanı alıyorum sadece. Seyidoğlu, Koska ve Torku denediğim markalar, öne çıkan yanları,

Seyidoğlu fıstığı az, (fiyatı en uygun)

Koska fıstığı bol ve tadı en güzeli (Torku ile arasında 4-5 tl/kg farkı var)

Torku fıstığı bol ve tadı güzel ve Koskaya göre daha az şekerli/tatlı. Koska daha yoğun ve tatlı bir tada sahip.

Bu arada ilginçtir ki kahvaltıda değil, akşam çayında tatlı niyetine yiyorum, zihnimde farklı etiketledim galiba :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Evvelden pek bakmazdım  helvalara şimdi ister istemez bakıyom. Çay ilede güzel gidiyor. Torku kalite stabil değil.Bir paketi iyi, bir paketi kötü olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben kaynağına gidip aldım :)

Antep e mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...