Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 6 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Maşallah teşekkür ederim ama asıl maşallah profil resminizdeki tontişe 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Güzel araç Allah kaza bela vermesin... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Hakkaten agir abidir kendileri... 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 Hakkaten agir abidir kendileri...Teşekkür ederim:) Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Tam burası bana tanıdık geliyor diyordum, Pendik çıktı:) hayırlı olsun aracınız, helva gününe bekleriz:) Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 10 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Çok teşekkür ederim 9 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor Amin inşallah kimseye kaza bela göstermesin. Teşekkür ederim 2 dakika önce, Cem Işık yazdı: Tam burası bana tanıdık geliyor diyordum, Pendik çıktı:) hayırlı olsun aracınız, helva gününe bekleriz:) Sağolun teşekkürler. Helva gününe gelecegim . Pendik dumankayadaym yolunuz düşerse kahve icmeye beklerim :) 1 Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Her araç değişimi arefesinde hep niyetlenip bir türlü temizini bulamadığım için alamadığım bir araçtır avensis. Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binmeniz dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 Her araç değişimi arefesinde hep niyetlenip bir türlü temizini bulamadığım için alamadığım bir araçtır avensis. Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binmeniz dileğiyle Dilerim en temizi rast gelir size de . Iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim:) 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Maşallah. dünyanın, yıllardır üst üste 1. seçilen en sorunsuz aracını almışsınız.aynaları kapatma modulu çinde 9 dolar kendim uyguladım ben. arabayı kilitle ayna kapalı.kontağı aç ayna açık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 13 dakika önce, Tahir Ak yazdı: Maşallah. dünyanın, yıllardır üst üste 1. seçilen en sorunsuz aracını almışsınız. aynaları kapatma modulu çinde 9 dolar kendim uyguladım ben. arabayı kilitle ayna kapalı.kontağı aç ayna açık. Çok teşekkür ederim. Evet modül yardımıyla ayna kapatma oluyor. Ama gönül isterdiki ustunde gelsin 😊 bir sorun yasamadim umarim yasamam da . Servis verilerine göre ciddi anlamda buyuk yada sürekli sorun çıkarmıyor. Biraz sans biraz kullanım isi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Maşallah... çiçek gibi. Güle güle kullanın.. Sahibi bunu verip ne almış ? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 17 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah... çiçek gibi. Güle güle kullanın.. Sahibi bunu verip ne almış ? Teşekkür ederim Mehmet abi. Bey amca kadıköy de yaşıyormuş ve artık manuel arac kullanamıyormuş. Cvt sanziman benzinli corolla aldı. 2 dakika önce, İlkay Durmuşlu yazdı: Maşaallah. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 pek kondorlu. T25 nesi oluyor? bunlarda kasa / model rakamları mı? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: pek kondorlu. T25 nesi oluyor? bunlarda kasa / model rakamları mı? Teşekkür ederim. Evet ilk çıkanlar t22 2003 - 2009 arasi t25 2009-2015 arası t27 diye kasa kodları. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Hayırlı olsun rengi çok yakışmış. Çok temiz görünüyor. Arkadaşların dediği gibi sahibi ne almış acaba bunun yerine, ayrılması zor olmuştur. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 1 dakika önce, Murat Gedik yazdı: Hayırlı olsun rengi çok yakışmış. Çok temiz görünüyor. Arkadaşların dediği gibi sahibi ne almış acaba bunun yerine, ayrılması zor olmuştur. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Onceki aracımda bu renkti. Şansıma yine aynısı denk geldi corolla otomatik benzinli aldi eski sahibi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin mondeo dan önce niyetlenmiştim ama nasip mondeo oldu Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Hep söylerim; Hak ettiği değeri bir türlü bulamayan bir araçtır Avensis (1.4 yada 1.6 turbo benzinli yada dizel seçeneği otomatik seçeneğiyle piyasaya çıksaydı piyasayı bayağı silkelerdi) . Herkesin dönüp bir kere daha baktığı bir araçtır. Atmosferik olmasına rağmen o cüsseye göre de az yakar. Mükemmel yol tutar. Fakat 1.6 lar rampada, gazdan ayağını çekip tekrar yapıştırınca çabuk toplamaz, nazlanır(Çiğeri zayıftır. Nefesi kesilir). Arkadan sellektör yersiniz. Sattığım araçlar içinden çevremden en çok "O araba satılır mıydı?" cümlesini, T27 kasa Avensis için duymuşumdur. Annem bile "Ne güzel arabaydı. Neden sattın?" demişti. Otomatiği 1.8 CC den aşağı olmayınca ve piyasada da az bulunan bir model olduğundan denk getiremeyip şimdiki aracımı almıştım. Buralarda 1.8 T27 kasa Elegant Extra bulsam affetmem. Scenic i satar, alırım. Avensis i bilen alır. Alan kişide aracına iyi bakar. Yan sanayisi pek olmadığından ve olanları da Avensis in bünyesi kabul etmediğinden (Toyotalar orijinal sever) derli toplu araçlardır. Ortalıkta fazla Avensis göremezsiniz. Fakat döküğüne de pek rastlanmaz. Al - sat arabası değildir. Galerilere pek düşmez. Çünkü müşterisi azdır, fazla ekmek yedirmez. Fazla el değiştirmez. Kısacası ralliye gitmeyecekseniz 110 bg de olsa, bence çok memnun kalacaksınız. Güle güle kullanın. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 29 Aralık 2018 Yazar Paylaş 29 Aralık 2018 7 saat önce, Mehmet Çelebi yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin mondeo dan önce niyetlenmiştim ama nasip mondeo oldu size de hayırlı olsun mondeo. Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah. 7 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Hep söylerim; Hak ettiği değeri bir türlü bulamayan bir araçtır Avensis (1.4 yada 1.6 turbo benzinli yada dizel seçeneği otomatik seçeneğiyle piyasaya çıksaydı piyasayı bayağı silkelerdi) . Herkesin dönüp bir kere daha baktığı bir araçtır. Atmosferik olmasına rağmen o cüsseye göre de az yakar. Mükemmel yol tutar. Fakat 1.6 lar rampada, gazdan ayağını çekip tekrar yapıştırınca çabuk toplamaz, nazlanır(Çiğeri zayıftır. Nefesi kesilir). Arkadan sellektör yersiniz. Sattığım araçlar içinden çevremden en çok "O araba satılır mıydı?" cümlesini, T27 kasa Avensis için duymuşumdur. Annem bile "Ne güzel arabaydı. Neden sattın?" demişti. Otomatiği 1.8 CC den aşağı olmayınca ve piyasada da az bulunan bir model olduğundan denk getiremeyip şimdiki aracımı almıştım. Buralarda 1.8 T27 kasa Elegant Extra bulsam affetmem. Scenic i satar, alırım. Avensis i bilen alır. Alan kişide aracına iyi bakar. Yan sanayisi pek olmadığından ve olanları da Avensis in bünyesi kabul etmediğinden (Toyotalar orijinal sever) derli toplu araçlardır. Ortalıkta fazla Avensis göremezsiniz. Fakat döküğüne de pek rastlanmaz. Al - sat arabası değildir. Galerilere pek düşmez. Çünkü müşterisi azdır, fazla ekmek yedirmez. Fazla el değiştirmez. Kısacası ralliye gitmeyecekseniz 110 bg de olsa, bence çok memnun kalacaksınız. Güle güle kullanın. Hocam hislere tercüman olmuşsunuz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. tam da anlattığınız gibi herşey. en azından t27 1.6ya cvt koyabilirdi ama caponları anlamak zor 7 saat önce, Tuncay Çataloğlu yazdı: Corolla ararken geçen yıl ekimde denk geldi aldım. 2007 avensis elegant. Modeline göre muhteşem bir araba. Sessiz, konforlu. Uzun yolda kullanımı çok zevkli. En çok da sıkışık trafikte herkesin yol vermesi güzel Dolu vurmasaydı asla satmayı düşünmezdim. evet genel anlamda corolladan bir kaç gömlek üstün bana göre de , dolu vurması için geçmiş olsun. inşallah daha iyisi nasip olur. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Hayırlı olsun, ben de kurfalıda oturuyorum. Helvada buluşalım, canlı göreyim, bir zamanlar çok araştırdığım bir model. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 29 Aralık 2018 Yazar Paylaş 29 Aralık 2018 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, ben de kurfalıda oturuyorum. Helvada buluşalım, canlı göreyim, bir zamanlar çok araştırdığım bir model. Mutlaka tanışmak isterim. hatta daha öncesinde yolunuz düşerse beklerim kahve içmeye 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts