Metin Akbal 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Benim dairenin altı yönetim odası, iki sene önce alttan tavana 2cm strafor üstüne alçı üstenede ısı yalıtımlı dış cephe boyası yaptırdım baya farketti. Maliyeti o zaman 1500 civarı tutmamıştı. Şimdi de Salonun Fransız camına (en büyük cam) elektrikli panjur düşünüyorum. Bu da farkedecektir. Modülasyonlu programlanabilen termostat ile kullanıyorum şimdiye kadar en yüksek 240 geldi. Yaz haricinde kapanmaz. Takvimi şöyle programlıyorum sabah 8 ile saat 17:30 e kadar evin içi 22 derece, 17:30 ile 20 arası 22,5 derece 20 ile 24 arası 23 derece 24 ile sabah 3 arası 22,5 derece 3 ile 6 arası 23 derece 6 ile 8 arası 22,5 derece. Yalıtımlı olduğundan ısı düşmüyor hemen. Eşim sıcak suyu çok kullanıyor ona da bir çare bulursam gideri azaltacam inşallah Evliler burda mi [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 4 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Az su tüketmek gerekiyor Şimdi, Metin Akbal yazdı: Evliler burda mi Hanımlar bu mesajları okursa zaten bekarlar kulübü kurulacak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Hanımlar bu mesajları okursa zaten bekarlar kulübü kurulacak [emoji3]Allah yokluklarini gostermesin [emoji23] 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Ananın evinde sıcak su mu gördün dedim... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ananın evinde sıcak su mu gördün dedim... Sonra acilde kolda serum, kafa sarılı? 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Sonra acilde kolda serum, kafa sarılı?Yok la. Keşke serum sargı olsa. Karacaahmetten yazıyor şuan [emoji23] Yorum bağlantısı
Koray Yiğit 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Ananın evinde sıcak su mu gördün dedim... Sonrasını hatırlıyormusunuz? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 10 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Yeni evin ilk kışı soğuk olur. Birde altı otopark diyorsun oda çok etkili soğuk olmasına. Seneye bir nebze saha ılık olur eviniz. Yeni derken benim için yeni abi, yeni taşındım. bina 97 yapımı 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Sonra acilde kolda serum, kafa sarılı?"Bekara karı boşalması kolay gelir" miş,evlenin de sizi de görelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 5 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Sonra acilde kolda serum, kafa sarılı? 4 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Yok la. Keşke serum sargı olsa. Karacaahmetten yazıyor şuan 4 saat önce, Koray Yiğit yazdı: 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ananın evinde sıcak su mu gördün dedim... Sonrasını hatırlıyormusunuz? Sonrasında iki hafta merdiven boşluğunda uyudum. Kokunca banyo için eve geldiğimde ne hikmet ise hep kombi bozuk dediler. Şans işte. Neyse kapatalım bu konuyu canlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2019 Yazar Paylaş 6 Ocak 2019 Alt komşu geldi ve tam gaz yakmaya başladı. [emoji7] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 Oturduğum katta 6 daire var. Orta daireler farklı oda yapısında. Köşe daireler aynıyız. Bulunduğum konum kuzey cephe ve sağlam rüzgar alıyor önümdeki iki bloğun aradan. 12.ay faturaları dairelerin 450 civarı. Benim ise 80 tl. Kombi 55 derece, odaların ısısı 23. Her kombi de yaptığımı buna da yaptım. Bilimsel olarak nedir ne değildir yorum yapamam ama alev modülasyonunu yüksek yaparım hep. Örneğin 50 dereceye ayarlı iken kombi içindeki alev boyu 1 cm ise 2 cm olur. Isıl gücü fazla oluyor. Son oturduğum dairedeki kombi de ayarı yoktu yapamadım ama diğer oturduğum tüm evlerde böyle kullandım ve az ödedim. Kombi normalde 3 dakika çalışıyor ise şimdi 1 dakikadan az çalışıyor. Arabada yazılım yapmak gibi. Yakıt miktarı fazla tüketim az. Bilimsel yorum nedir bu işin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 Oturduğum katta 6 daire var. Orta daireler farklı oda yapısında. Köşe daireler aynıyız. Bulunduğum konum kuzey cephe ve sağlam rüzgar alıyor önümdeki iki bloğun aradan. 12.ay faturaları dairelerin 450 civarı. Benim ise 80 tl. Bilimsel yorum nedir bu işin Sayacın bozuk. 3 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 11 ay 190 civarı idi ve ayarı yapmamıştım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 11 ay 190 civarı idi ve ayarı yapmamıştım Anlatsana şu işi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 Bedava anlatılmaz bence. Tasarruf kiti satıyorum desen kim anlar. 😀 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 9 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Anlatsana şu işi Şöyle düşün. İki araç birebir aynı. İkisi de 90la gidiyor. Birinde pompa ayarı bozuk yakıyor, diğeri ayarı doğru az yakıyor. Ben o gözle bakıyorum. Ayarlama uzun sürüyor. Her milimetrik çeviri sonrası zaman tutuyorum. Kullanım suyunu 38 yapıp ısı ölçer ile kaç derece su geliyor kombiye en yakın musluktan ona bakıyorum. Aslında her kombi montajı sonrası ayarı yapılmalı. Su hattı uzunluğu bile ayarı değiştiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 40 derecede çalıştırırken, 360₺ fatura geldi. Adam gibi ısınamadık. Basıncı 2.2 bar’a çıkardık, sıcaklığı 60 dereceye çıkardık, şu an evde soba var gibi. Bakalım kaç papel gelecek fatura bu ay. King’in dediği gibi, kombi daha az çalışıyor.Devrini almış aracın yokuş çıkışı gibi bi durum bence bu. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 16 Ocak 2019 Paylaş 16 Ocak 2019 (düzenlendi) 9 saat önce, Celal Aydın yazdı: 40 derecede çalıştırırken, 360₺ fatura geldi. Adam gibi ısınamadık. Basıncı 2.2 bar’a çıkardık, sıcaklığı 60 dereceye çıkardık, şu an evde soba var gibi. Bakalım kaç papel gelecek fatura bu ay. King’in dediği gibi, kombi daha az çalışıyor. Devrini almış aracın yokuş çıkışı gibi bi durum bence bu. basınç 2,2 bar iken tahliye vanasından su atmıyor mu? 16 Ocak 2019 tarihinde Ahmet Çankaya tarafından düzenlendi yazım hatası Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 16 Ocak 2019 Paylaş 16 Ocak 2019 Az su tüketmek gerekiyor [emoji3]Sıcak su vanasını alttan kıs biraz. El alışkanlığı vanayı sonuna kadar açıyoruz böyle olunca yarıya iniyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ocak 2019 Paylaş 16 Ocak 2019 11 saat önce, Servet Aydın yazdı: Oturduğum katta 6 daire var. Orta daireler farklı oda yapısında. Köşe daireler aynıyız. Bulunduğum konum kuzey cephe ve sağlam rüzgar alıyor önümdeki iki bloğun aradan. 12.ay faturaları dairelerin 450 civarı. Benim ise 80 tl. Kombi 55 derece, odaların ısısı 23. Her kombi de yaptığımı buna da yaptım. Bilimsel olarak nedir ne değildir yorum yapamam ama alev modülasyonunu yüksek yaparım hep. Örneğin 50 dereceye ayarlı iken kombi içindeki alev boyu 1 cm ise 2 cm olur. Isıl gücü fazla oluyor. Son oturduğum dairedeki kombi de ayarı yoktu yapamadım ama diğer oturduğum tüm evlerde böyle kullandım ve az ödedim. Kombi normalde 3 dakika çalışıyor ise şimdi 1 dakikadan az çalışıyor. Arabada yazılım yapmak gibi. Yakıt miktarı fazla tüketim az. Bilimsel yorum nedir bu işin Bu ayar nasıl bişey video bekliyoruz abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ocak 2019 Paylaş 16 Ocak 2019 Son gelen faturanız kadar servis ücreti ve yol bedeli karşılığı kombi bakım onarım kalibrasyon hizmetimiz başlamıştır 3 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ocak 2019 Paylaş 16 Ocak 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Son gelen faturanız kadar servis ücreti ve yol bedeli karşılığı kombi bakım onarım kalibrasyon hizmetimiz başlamıştır Meslek yanlış olmuş abi bizim sektöre alalım seni Yorum bağlantısı
Recommended Posts