İçeriğe Yönlendir

Saklı Garajda Sıfır E34 BMW'ler Bulundu

Emre Şimşek

Recommended Posts

Emre Şimşek

İstikamet Bulgaristan. :)

bmw-e34-bulgaristan-004.jpg

bmw-e34-bulgaristan-007.jpg

E Segmenti Premium sınıfının en güçlü temsilcilerinden bir tanesi olan 5 Serisi, şüphesiz BMW’nin en önem verdiği modellerden bir tanesi. 1980’li yıllarda üretilen E28 kasadan sonra 90’lı yıllara dayanıklılığı, sportifliği ve tasarımı ile damga vuran BMW E34 5 Serisi’nin iyi durumda olan örnekleri artık erken klasikler arasına adını yazdırdı.

Bulgaristan’da bulunan terk edilmiş gibi görünen bu garajda tam 11 adet sıfır km E34 kasa BMW 5 Serisi olduğu açıklandı. Fotoğraflardan bir tanesindeki 25.04.1994 tarihinden anlaşılacağı gibi araçlar 1994 model ve yaklaşık yarısının, 2.0lt sıralı 6 silindirli 150ps gücündeki motora (M50B20TU) sahip 520i ve bir kısmının da 2.5lt sıralı 6 silindirli 192ps gücündeki motora (M50B25TU) sahip 525i olduğu belirtiliyor. Bu arada 11 aracın 10 adedi Sedan kasa tipindeyken, 1 tane de bulması pek kolay olmayan SW kasa tipindeki versiyon.

BMW E34 cenneti niteliğindeki bu yerdeki araçların, 20 yıldan daha fazla bir zaman önce bir kiralama firması tarafından buraya getirildiği ancak ruhsat işlemlerinin yapılmadığı belirtilirken, fotoğraflardan da üzerlerinin branda ile örtüldüğü anlaşılıyor. Bu sayede araçların kaportası başarılı bir şekilde kuş gübresinden korunmuş. Ayrıca koltuklardaki naylonlar bile hala duruyor. Tabi bu kadar beklemiş araçlar ne kadar iyi korunurlarsa korunsunlar belirgin sorunlara sahip olabilir. Özellikle de 1.5 ton ağırlığın altında ezilen süspansiyon sistemi mutlaka yeni sahipleri tarafından elden geçirilecektir. Çünkü araçlar herhangi bir takozun üstünde maalesef yer almıyor gibi görünüyor.

Saklı Garaj’daki BMW E34’lar ne kadara satılacak?

Gelelim bu araçların ne kadar fiyatlardan satılacağına. Araçların kondisyonu, motor ve donanım özelliklerine göre 15.000Euro’dan satılmaya başlanacağı belirtiliyor. Bu durumda üst donanım bie BMW E34 525i, 20.000Euro’nun üstünde (130.000TL) bir fiyata rahatlıkla müşteri bulabilir diye düşünüyoruz. Ülkemizde ise E34 kasanın büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu düşünüldüğünde, özellikle 525i olan araçlar çok daha yüksek fiyatlara alıcı bulabilirdi.

Kaynak sekizsilindir.com

• Beğen 10
  • Teşekkür 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Konuya benim erişimim yasaklanabilir mi? :D

Bak bak bide satacaklarmış "Saklı Garaj’daki BMW E34’lar ne kadara satılacak?"

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Şimdi, Gökhan Albayrak yazdı:

Konuya benim erişimim yasaklanabilir mi? :D

konuya erişimini yasaklamak yeterli olmayacaktır. senin Bulgaristan'a girişini engellemek lazım.  

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Kahvaltı sonrası Bulgaristan yolcusu kalmasın...?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Mercekli farın (halojen) ilk kullanıldığı araç ...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
5 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

konuya erişimini yasaklamak yeterli olmayacaktır. senin Bulgaristan'a girişini engellemek lazım.  

Memuruz hocam, 15 'inde beni bağlayın zaten 16 'sına bişe kalmıyor. O 1 günü atlatabilirsem sıkıntı yok :D 

Gerçi %10,7 zam vermişler, Miami mi yapsam yoksa Vegas mı bilemedim, nerde ezsem bu parayı :D 

2 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

Aksam bir konuda saha maha diyorlardi orasi bizim degil mi ?

Havası bizim hocam, karası Bulgar kolegaların.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
13 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Memuruz hocam, 15 'inde beni bağlayın zaten 16 'sına bişe kalmıyor. O 1 günü atlatabilirsem sıkıntı yok :D 

Gerçi %10,7 zam vermişler, Miami mi yapsam yoksa Vegas mı bilemedim, nerde ezsem bu parayı :D 

Havası bizim hocam, karası Bulgar kolegaların.

niye Memurların yurt dışı çıkış yasağı mı var:hahahoho: 

son gelen zamlar ile oooo Bulgara gidip arabayı alır oradan Yunanistan da iki hafta tatil yapıp geri dönebilirsin diye düşündüm :) olmuyor mu 

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Böyle neden araç saklayıp çıkarıyorlar hiç anlamış değilim...

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
37 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

niye Memurların yurt dışı çıkış yasağı mı var:hahahoho: 

son gelen zamlar ile oooo Bulgara gidip arabayı alır oradan Yunanistan da iki hafta tatil yapıp geri dönebilirsin diye düşündüm :) olmuyor mu 

Dönüşü uğrarım bi vu tu tu yaparız ;) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
17 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Dönüşü uğrarım bi vu tu tu yaparız ;) 

ooo hemde ne vu tu tu yaparız karşılıklı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
2 saat önce, Selçuk Keleş yazdı:

Mercekli farın (halojen) ilk kullanıldığı araç ...

"elipsoid" lütfen.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Bir saat önce, Ali Gök yazdı:

Motor çalışırmı bunların 30 sene sonra

İlk marşa basmadan önce belli bakımların yapılması, en azından yağının boşaltılıp yeni yağ doldurulması gerekli diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bunun trigeri kopmuyor ise biz boşuna triger değiştiriyoruz. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
13 dakika önce, Evren Erakçora yazdı:

Bunun trigeri kopmuyor ise biz boşuna triger değiştiriyoruz. 

Triger yok bunda, zincir var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Demir

Geçen gün konuşmuştuk uzun süreli yatan araçları tekrar çalıştırmada yapılacaklar diye :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
5 saat önce, Kemal Korkmaz yazdı:

Böyle neden araç saklayıp çıkarıyorlar hiç anlamış değilim...

Unutuyorlar :)

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Paranın çokluğundan o zaman . Geçenlerde para eşortmanın cebinde para buldum bu arabadan çok sevinmişimdir..

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...