İçeriğe Yönlendir

Granit Tavsiyesi

Tuncay Arslan

Recommended Posts

Mert Yeldan

Yıkanmam ama ben evyede. Öyle bir beklenti olmasın da [emoji3]

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla 13 erkeğiz ofiste. Cesaret edebilen varsa, bekleriz :hahahoho:

154220_168288286543174_161886497183353_3

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

154220_168288286543174_161886497183353_3

Damacana bile korkar o ortamda :D

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Geri kalmışsın  Remzi, ışık hızında pişiyor yemekler. 10 gps  de hızı var yalnız pahalı aylık  7.500 Tl

Kesin pişirir pişirmez fotosunu çekip bilimum sosyal medyada paylaşımda da bulunuyordur bu tezgah

Cehalet kötü birşey [emoji19]

Yorum bağlantısı
Cem Işık
7 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Ben gittim hem de kaç kere. Pişman değilim, gene olsa gene giderim

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Damacana bile korkar o ortamda :D

Çok sıkıntıydı, filtre suya geçtik en sonunda :D

2 dakika önce, Cem Işık yazdı:

Ben gittim hem de kaç kere. Pişman değilim, gene olsa gene giderim

Mutlu müşteri, mutlu çalışan :crazy: 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Sani o resimde görünenden başka dolap var mı? Bana çok pahalı geldi, eğer öyleyse İstanbul'u uzaktan sevmek lazım :)

Bir de mutfağınızda çay kahveden başka bir şey göremedim, herkesin zulası mı var? :)

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
28 dakika önce, Tuncay Arslan yazdı:

Sani o resimde görünenden başka dolap var mı? Bana çok pahalı geldi, eğer öyleyse İstanbul'u uzaktan sevmek lazım :)

Hepsi oysa, zengin şirket deye öpmüşlerdir.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Haşmet Abi, elektrik işleri, korniş, montaj işleri elimden gelir, çevrende iş yaptırmak isteyen olursa haberin olsun :)

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
25 dakika önce, Tuncay Arslan yazdı:

Haşmet Abi, elektrik işleri, korniş, montaj işleri elimden gelir, çevrende iş yaptırmak isteyen olursa haberin olsun :)

Tamam Tuncay,  da konu tehlikeli Servet den  kimseye iş kalmıyor, hemde avroyla yapıyor. Yanına takıl istersen.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
10 saat önce, Remzi Karaca yazdı:

Fiber derken nasıl bir malzeme merak ettim.
Akrilik tezgah duydum Epoksi kaplama tezgah duydum ama Fiber hiç duymadım

Kim uyduruyor fiber diye ha kim!  Sabahtan beri akrilik diyor hanım, yok ben fiber demişim yok akrilikmiş bi şeyi de aklımda tutamıyormuşum filan 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Kim uyduruyor fiber diye ha kim!  Sabahtan beri akrilik diyor hanım, yok ben fiber demişim yok akrilikmiş bi şeyi de aklımda tutamıyormuşum filan 
[emoji106]
Corian yada LG
Evye de kendinden mi?
3mt üzeri veya L falansa özellikle tavsiye olunur. Ek belli olmuyor, ileride tamiratı mümkün.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çift havuzlu, L şeklinde. Bir tek çay demi leke yapıyor uzun süre bekler ise. Çamaşır suyu ile hemen temizliyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Çift havuzlu, L şeklinde. Bir tek çay demi leke yapıyor uzun süre bekler ise. Çamaşır suyu ile hemen temizliyorum. 
Çay leke bırakma seviyesi tezgahın kalitesi ile ters oranıdır [emoji4]
Benim çay tabağı altı olarak kullandığım numune var. İlk gelince az çay döküp bir gece bekletmiştim...
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Leke çok kalite yok mu diyoruz bu durumda :)

Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Leke çok kalite yok mu diyoruz bu durumda [emoji4]
Aynen...
Dandiriklerde 2 dakika çay bardağı bıraksan oluşan izi çıkarman 5 dakika sürer.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Az işim var. Mütahiti dövüp geliyorum 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Eviniz müstakil ise iki gözlü evye alın ve küçük göz çıkışını ayrı bağlayıp bahçeye çiçeklere verin. Orada suyla durulama vs yaparken kullandığınız su bahçeye gidebiliyor. Kendime ait müstakil evim olursa öyle yapacağım. 

Alttan montajda damlalık olmaz. ben üstten montaj taraftarıyım. Arda bey bilir bu konuları.

En iyisi üstten montajlı alttan montajda çok su kaçıran gördüm. Belli bir zaman sonra içine koyduğumuz tencere düdüklü tencereler in ağırlığı ile esneme yapıyor. Çünkü herkes evyenin bunları taşıyabilir diye düşünüyor . Kısaca üstten iki gözlü ve hasır desenli dediğimiz evye öneririm. Granit evyelerin yanlış kullanılma sonucunda kırılma meydana geldiğini duydum.

Kendi evinde bu şekilde

2d6e8cefd03920373139fbdf6a218782.jpg9fa357ca30af168dd60f1f410eb30d6f.jpg545c120127b9dfe90c281dd11f2f8d24.jpg

İkinci resimdeki sarı bez biliyorsunuz Türk adeti. Olmazsa olmazımız.

3. resim hasır desen keten desen denilen evye. Düz sade evyeler belli bir zaman sonra temizlikten dolayı çizilme oluyor.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Az işim var. Mütahiti dövüp geliyorum 

Şimdi müteahhit i dövüp geliyorum deyince korktum. Senin evi yapanımı yoksa formun müteahhit inimi. Onuda belirtte bizde ona göre önlem alalım. Kıbrıs yakın orayamı kaçsam [emoji23]
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
14 saat önce, Tuncay Arslan yazdı:

Bir de mutfağınızda çay kahveden başka bir şey göremedim, herkesin zulası mı var? :)

Buzdolabının üstünde de iki gözlü bir dolabımız daha var. Bunun haricinde bi iki ufak montaj işi daha yaptırdık, o kadar.

Burası pahalı olmasına rağmen bulduğum en ucuz ve fiyat / performans mobilyasıydı bunlar. Bi de unutmadan, her şey "custom made".

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
12 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Çamaşır suyu ile hemen temizliyorum. 

Gençlere kötü örnek olunuyor cık cık cık.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
On 06.01.2019 at 22:20, Tuncay Arslan yazdı:

İnşaata devam, az kaldı yakında taşınmayı umuyorum. Mutfak için çimstone tezgah, akrilik dolapta karar kıldık ama evye konusunda karar veremedik. Granit evye düşünüyoruz ama fiyatlar yüksek, Özellikle İzmir'de yakın zamanda yaptıran var mıdır, ne tavsiye edersiniz?

Banyo için mermeriti yeterli gördük, bir de iç merdivenler için basamak açık renk alın koyu renk olarak mermer düşündük. Aslında merdiven için ince bir düzeltme şapı atıp çimento tozuyla pürüzsüzleştirip sonraya bırakmak istiyorum. Ekonomik bir çözüm önerisi olan var mıdır?

Mutfak tezgahında Çimstone tezgah, franke evye tezgah arkasında ise kendim tasarladığım 8 mm temperli cam arkasında istanbul boğazı bulunan led ışıklandırmalı bir mutfağa sahibim. 5 yıldır kullanıyorum tasarladığım zaman 2,85 m uzunluğunda cama dijital baskı yaptıramadım şimdilerde cama istediğiniz baskıyı yaptırabiliyorsunuz. Basamaklara ise ısıl işlem görmüş ahşap tavsiye ederim.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Ben Tüm mutfakçılara kızarak %400 kazanma arzuları nedeniyle tüm mutfağımı kendim yeniledim .Tezgah olarak Masif çam acı 30 cm olanlardan kullandım üstüne yat verniği attım .1 sene oldu maşallahı var gayet sağlıklı kullanıyorum yetmedi iki ay önce kayın valdemin mutfanı komle yeniledim mutfak işiyle uğran kişiler 13000 ile 19000 TL arası fiyat verdiler ben ankestra set dahil 5000 TL yaptım .

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

kendi evim 2017 8 ayda yaptım .toplam 2500 TL harcadım bunun içine dekopaj-daire destere-ve freze makinası dahil 

bu halden

36oVGA.jpg

bu hale geldi

WqYP3Y.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...