Mehmet Göktürk 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Yüksek fiyat çekildiği doğru. Ancak fabrikasyon olmayan el üretimi bir iş için de adamların ticaret karını benimsemeleri doğru olmaz. O nedenle %400 kar koyuyor demek anlamlı değil çok. Burda işçilik bazlı bir mesele var. Ne yaptığı çok önemli. Adam düz keresteyi alır sanat eseri heykel yapar 100 bin liraya satar. yüzde kaç kar etti şimdi? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Buda 2 ay önce yaptım Not: Mobilyacı değilim . eski hali yeni hali 3 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 (düzenlendi) 4 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Yüksek fiyat çekildiği doğru. Ancak fabrikasyon olmayan el üretimi bir iş için de adamların ticaret karını benimsemeleri doğru olmaz. O nedenle %400 kar koyuyor demek anlamlı değil çok. Burda işçilik bazlı bir mesele var. Ne yaptığı çok önemli. Adam düz keresteyi alır sanat eseri heykel yapar 100 bin liraya satar. yüzde kaç kar etti şimdi? Bu konuda haklısın Abi el emeğine lafım yok lakin tamamen hazır olarak alınan ürün sadece montaj ettiği için 2500 TL makinalar dahil maliyeti olan bir üretimi kalkıp 21000 TL demek norma lmi .Tabiki esnaftır vergisi var ,Elektiri var ,işçisi ve resmi kurum ödemeler var ama herşeyin de bir hakkı ve karşılı var.demi 2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: yerlere de el at. Seneye abi 8 Ocak 2019 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 genelde bu tür işlerde üçle çarpmak evladır. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 On 08.01.2019 at 14:15, Metin Uzunoğlu yazdı: Mutfak tezgahında Çimstone tezgah, franke evye tezgah arkasında ise kendim tasarladığım 8 mm temperli cam arkasında istanbul boğazı bulunan led ışıklandırmalı bir mutfağa sahibim. 5 yıldır kullanıyorum tasarladığım zaman 2,85 m uzunluğunda cama dijital baskı yaptıramadım şimdilerde cama istediğiniz baskıyı yaptırabiliyorsunuz. Basamaklara ise ısıl işlem görmüş ahşap tavsiye ederim. Hocam daha nice 5 yıllara olsun. Güzel bir kombin yapmışsınız, "kendi tasarladığım" bence anahtar kelimeler. İsterdim ki her bir taşında emeğim imzam olsun ama aile bireyleriyle ortak karar alarak hareket ediyoruz. Ya benim işçiliğime güvenemiyorlar ya da süreci uzatmak istemiyorlar Aşaba aşığım, evin en alt katını ahşap atölyesi olarak tasarladım, merdivenleri ve mutfak tezgahını ahşaptan yapıp epoksi uygulamayı çok isterdim ama aması var işte On 08.01.2019 at 14:25, Okan Tansel yazdı: Ben Tüm mutfakçılara kızarak %400 kazanma arzuları nedeniyle tüm mutfağımı kendim yeniledim .Tezgah olarak Masif çam acı 30 cm olanlardan kullandım üstüne yat verniği attım .1 sene oldu maşallahı var gayet sağlıklı kullanıyorum yetmedi iki ay önce kayın valdemin mutfanı komle yeniledim mutfak işiyle uğran kişiler 13000 ile 19000 TL arası fiyat verdiler ben ankestra set dahil 5000 TL yaptım . E bizim faal halde atölyemiz yok ki Okan'cım Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 On 08.01.2019 at 07:34, Arda Bülent Güzel yazdı: En iyisi üstten montajlı alttan montajda çok su kaçıran gördüm. Belli bir zaman sonra içine koyduğumuz tencere düdüklü tencereler in ağırlığı ile esneme yapıyor. Çünkü herkes evyenin bunları taşıyabilir diye düşünüyor . Kısaca üstten iki gözlü ve hasır desenli dediğimiz evye öneririm. Granit evyelerin yanlış kullanılma sonucunda kırılma meydana geldiğini duydum. Kendi evinde bu şekilde İkinci resimdeki sarı bez biliyorsunuz Türk adeti. Olmazsa olmazımız. 3. resim hasır desen keten desen denilen evye. Düz sade evyeler belli bir zaman sonra temizlikten dolayı çizilme oluyor. Şimdi bu mutfağı eşime göstersem sahibi de müteahhit desem, kendi evinde bile ucuza kaçmış der Takık durumdalar granit evyeye. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 On 08.01.2019 at 14:35, Mehmet Göktürk yazdı: Yüksek fiyat çekildiği doğru. Ancak fabrikasyon olmayan el üretimi bir iş için de adamların ticaret karını benimsemeleri doğru olmaz. O nedenle %400 kar koyuyor demek anlamlı değil çok. Burda işçilik bazlı bir mesele var. Ne yaptığı çok önemli. Adam düz keresteyi alır sanat eseri heykel yapar 100 bin liraya satar. yüzde kaç kar etti şimdi? Hocam katılmamak elde değil,el emeğinin sanatkarlığın kıymeti çok verilmiyor, ünvan makam olan meslekler (doktorluk, mühendislik, avukatlık vs.) hariç. Hangi meslek daha öncelikli daha yaşamsal iş kolunda diye düşünerek değil de saygı duyarak kategorize etmeye başladığımızda mutlu olucam Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 İlla Granit alınacaksa siyah öneririm. Beyaz ve siyah ikisini de kullanıyoruz iki yılı geçkin bir süredir. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 10 dakika önce, Remzi Karaca yazdı: İlla Granit alınacaksa siyah öneririm. Beyaz ve siyah ikisini de kullanıyoruz iki yılı geçkin bir süredir. Aynı fikirdeyiz, c.tesi günü çözücez sanırım evye işini. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Şimdi bu mutfağı eşime göstersem sahibi de müteahhit desem, kendi evinde bile ucuza kaçmış der [emoji4] Takık durumdalar granit evyeye.Karar sizin. Amaç fiyat fayda bizim görüşümüz. Görüntü değil kullanımdır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Metal bakteri tutmaz. Taş allah bilir.... Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 48 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Karar sizin. Amaç fiyat fayda bizim görüşümüz. Görüntü değil kullanımdır. 45 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Metal bakteri tutmaz. Taş allah bilir.... Evet an itibariyle granitten vazgeçtik Tezgahın üzerinde gelecek olan inox evye kaliteliyse kalacak değilse fark verip yine inox evye ile değiştirme kararı verdik. Görseller, kullanıp tavsiyede bulunanlar ve bu inşaatla uğraşanların önerileri etkili oldu, konu tavsiye almaktan ikna çabasına dönse de mutlu son benim için, teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 19 dakika önce, Tuncay Arslan yazdı: Evet an itibariyle granitten vazgeçtik Tezgahın üzerinde gelecek olan inox evye kaliteliyse kalacak değilse fark verip yine inox evye ile değiştirme kararı verdik. Görseller, kullanıp tavsiyede bulunanlar ve bu inşaatla uğraşanların önerileri etkili oldu, konu tavsiye almaktan ikna çabasına dönse de mutlu son benim için, teşekkürler Tırtırlı olmasına dikkat edin. Arda Bey'in dediğinden hasır yani. Diğerleri çizilir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 15 saat önce, Tuncay Arslan yazdı: Hocam daha nice 5 yıllara olsun. Güzel bir kombin yapmışsınız, "kendi tasarladığım" bence anahtar kelimeler. İsterdim ki her bir taşında emeğim imzam olsun ama aile bireyleriyle ortak karar alarak hareket ediyoruz. Ya benim işçiliğime güvenemiyorlar ya da süreci uzatmak istemiyorlar Aşaba aşığım, evin en alt katını ahşap atölyesi olarak tasarladım, merdivenleri ve mutfak tezgahını ahşaptan yapıp epoksi uygulamayı çok isterdim ama aması var işte E bizim faal halde atölyemiz yok ki Okan'cım Katiyen atölyem yokki evde salonda yaptım ben mutfa yahuuu. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 10 Ocak 2019 Yazar Paylaş 10 Ocak 2019 Okan maşallah diyorum 🛠️ Masaya yumruğu vursam yapcam ben de seni gibi Yorum bağlantısı
Bayram Ali DÜĞÜ 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Okan Tansel yazdı: Buda 2 ay önce yaptım Not: Mobilyacı değilim . eski hali yeni hali Değişimden sonra gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize ve emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Ama sarı bezi göremedim tezgahın üstünde Yorum bağlantısı
Recommended Posts