İçeriğe Yönlendir

Mondeo 1.6 TDCI Selective Nasıldır?

Tuncay Küçük

Recommended Posts

Tuncay Küçük

Nelere dikkat edelim çok yakarım vs..

Yorum bağlantısı
Efe Özer

Benim konum olacaktı orda baya bir şey yazmıştım inceleyebilirsiniz.Merak ettiklerinizide sorabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük

Passat da 1.6 dizel var millet ona koşuyor Mondeo daha iyi bence 2.0 lar daha iyi ama genelde s.ici kullanılacak. Varmı kullanan

Benim konum olacaktı orda baya bir şey yazmıştım inceleyebilirsiniz.Merak ettiklerinizide sorabilirsiniz.
Nasıl bulabilirim
Yorum bağlantısı
Efe Özer
18 dakika önce, Tuncay Küçük yazdı:

Passat da 1.6 dizel var millet ona koşuyor Mondeo daha iyi bence 2.0 lar daha iyi ama genelde s.ici kullanılacak. Varmı kullanan

Nasıl bulabilirim

Dizel otomatik olduğu ve peynir ekmek gibi satıldığı için.

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Duyumum 1.6 bu kasaya uymuyor 2,0 daha iyi demeleri. Şahsen denemedim ama çok hoşuma giden bir araç. Hele son kasalarına hastayım. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Beklentiye ve park edilecek yere bağlı.

Verdiğiniz paranın fazlası fayda almış olursunuz, performans olarak da muadillerden iyidir. Konforlu gerçek D segmente en az mtv ile binersiniz. Mesela bizim evin otoparkına sığamadığım için alamadığım bir modeldir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Çok yakmaz bir üst kasayla aynı motor uzun dönem karışık ortalamam 5.5lt.

Performans beklentisi kişiden kişiye değişir tabiki. Ona yanlama buna tokat sevdası yoksa yeterli gelir. Yüksek torku ile istenen yerde performansı alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu
5 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

Verdiğiniz paranın fazlası fayda almış olursunuz, performans olarak da muadillerden iyidir. Konforlu gerçek D segmente en az mtv ile binersiniz. Mesela bizim evin otoparkına sığamadığım için alamadığım bir modeldir. 

+Pioneer tesisat tadından yenmez (var ise)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Otopark verelim abime.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük

Kronik bir sorunu varmı veya titanium mu alsam çok fark varmı bilemedim Juke dizel var fakat 2 çocukla sigmiyoruz

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

motor muadillerine göre az daha iyi gibi ama o arabaya az bana göre, onun dışında gayet güzledir....

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
8 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

Otopark verelim abime.

çaylar benden, şekersiz ama

1 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

motor muadillerine göre az daha iyi gibi ama o arabaya az bana göre, onun dışında gayet güzledir....

1.4 tdci a göre, sadece 200 cc artış yok, yoğun teknoloci de var.... siesta x2 diyelim o derece güzel

2 saat önce, Tuncay Küçük yazdı:

Kronik bir sorunu varmı veya titanium mu alsam çok fark varmı bilemedim Juke dizel var fakat 2 çocukla sigmiyoruz

selective en dolusu ancak az vardır tahminim, fabrikasyon pionneer takviyeli ve karartılmış camlı. çok makbul bir seçenektir.

motoru 1.6 psa, focusta, 3008 de 308 te bilumum rakamlu pejo ve citroende kullanıldı. parçası sebil, ustası heryerde bol

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

çaylar benden, şekersiz ama

1.4 tdci a göre, sadece 200 cc artış yok, yoğun teknoloci de var.... siesta x2 diyelim o derece güzel

bariz farklı canım lafım yok,  2.0 dizeli apayrı bir dünya ama, 1.6 motor sanki bu arabaya 1.6 taunus-2.0 taunus gibi durmuş gibi, 2.0  mondi elzem bence...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
bariz farklı canım lafım yok,  2.0 dizeli apayrı bir dünya ama, 1.6 motor sanki bu arabaya 1.6 taunus-2.0 taunus gibi durmuş gibi, 2.0  mondi elzem bence...

Ali abi görsel şov resmen şu makineler;
Varını yoğunu yatır al diyor bana bakınca şu görsellere;

ac3c0678ce20721d3b635993d0912306.jpg

fea0b45f741f6a742d31a3b940e32a8b.jpg
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

şekil şemal süper, 1.6 motorda güzel aslında, ben 2.0 görünce burun kıvırıyorum, yoksa 1,6 da kötü değil, tatmin eder, imkan varsa bu aracıda deneyimle derim ben :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Genel olarak arabayı çok sakin kullanan biri değilim, çok süratli veya agresif de kullanmam.
O yüzden 1.6 dizel bana gelmez bu araçta. Çünkü oldukça ağır bir kasaya sahip, Volvo ayarında bir araç.
Bu arabanın hakkı 2.0 TDCI Powershift, Fiesta gibi kıvrak ve atik olması için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bu olaylar hep şu vergiler yüzünden,  orta sınıf arabaya üst sınıf muamelesi yapılıyor bunu almaya çalışan orta sınıfta almak için uğraşıyor, hale bak,  hep derim, yazık bu Vatana (topraklara sadece)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu

Arkadaşimda 1.6tdci selective mondeo var. Tanidigim en hor arac kullananlardan biri kendisi. Arac 400bin kmye yaklasti bildigim kadariyla. Ona dayaniyorsa herkese dayanir bence. Tabi bakimlari aksatilmazsa.. ki arkadasim yetkili servis harici baska servise goturmez aracini.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
bu olaylar hep şu vergiler yüzünden,  orta sınıf arabaya üst sınıf muamelesi yapılıyor bunu almaya çalışan orta sınıfta almak için uğraşıyor, hale bak,  hep derim, yazık bu Vatana (topraklara sadece)

Abi D segmenti 2.0 motorlu araçlar, sağolsun vergiler ve yakıt fiyatları yüzünden hayal artık ülkemizde. Harbiden yazık.
7-8 yıl önce Passatın 1.6 Dizelini ve 1.4 tsi motorunu duyunca çok garipsemiştim. O araca o motor ne alaka gibisinden.

Arkadaşimda 1.6tdci selective mondeo var. Tanidigim en hor arac kullananlardan biri kendisi. Arac 400bin kmye yaklasti bildigim kadariyla. Ona dayaniyorsa herkese dayanir bence. Tabi bakimlari aksatilmazsa.. ki arkadasim yetkili servis harici baska servise goturmez aracini.

Ford’lar genel anlamda dayanıklı araçlar, birçok markaya göre.
Zamanında yağ ve filtre grubu değişimi aracın ömrünü gerçek manada uzatıyor.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...