Remzi Karaca 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Koltuk Isıtma + Direksiyon Isıtma + Ön Cam Isıtma olan bildiğiniz uygun araç var mı?Resmen donuyoruz, yarın sabah direksiyonu tutmak için eldivenle çıkmayı düşünüyorum.Çok uçuk fiyatlı olanlar hariç. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 İlk aklıma gelen Hyundai Tucson. Ön camı bilemedim ama direksiyon ve koltuk ısıtma mevcut. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Direksiyon ısıtma benim en çok istediğim kış donanımı, astarı yüzünü geçmeden yapmak mümkün müdür acaba? 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Opel Astra’ların bazı versiyonlarında da varmış. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 İlk aklıma gelen Hyundai Tucson. Ön camı bilemedim ama direksiyon ve koltuk ısıtma mevcut.3ü bir arada olmazsa olmaz. Ben de Hyundai ve Kia jeeplerinde direksiyon görmüştüm gibi hatırlıyorum. Ford da öncam olan model vardı galiba.Bir araya getiren lazım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Ev ile araç arasında mesafe ne kadar Yada uzaktan çalıştırma yaptır arabaya. Binmeden önce araba çalışır ve ısınır sen gelene kadar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 İstanbul 2-3 derecelerde, ben şimdi bile eldivenle kullanıyorum. -14 derecede hayli hayli eldiven lazım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Alman araclarina yonelmeniz gerekecek.. Donanim seviyesi yuksek arac lazim. Opel de hatirladigim direksiyon isitmali paket yoktu.. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 Ev ile araç arasında mesafe ne kadar Yada uzaktan çalıştırma yaptır arabaya. Binmeden önce araba çalışır ve ısınır sen gelene kadar Kumandayla kapıları açabilecek yakınlıkta İstanbul 2-3 derecelerde, ben şimdi bile eldivenle kullanıyorum. -14 derecede hayli hayli eldiven lazım [emoji4] 30 yaşıma kadar İstanbul da yaşadım. Ankara derece düşük olsa da o kadar üşütmüyor. Yada dereceyle doğru orantılı üşütmüyor. İstanbul'da bu derece olsa direk hayat durur. Alman araclarina yonelmeniz gerekecek.. Donanim seviyesi yuksek arac lazim. Opel de hatirladigim direksiyon isitmali paket yoktu.. BMW de ön cam ısıtma hiç görmedim. Koltuk hepsinde var, Direksiyon arada denk geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Remzi, landa monte ettirdim. Eller cepte giriş ve çalıştırma, araçtan uzaklaşınca otomatik kapıları kilitleme ve uzaktan start stop. Yaptımanı tavsiye ederim. Ankara da vardır adamın ekibi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Benim arabada eldiven sürekli durur. Yazın bagajda, kışın ön koltuğun arkasında. Arabada olmazsa bile cam falan temizlerken büyük kolaylık. Aracın ısınması için de kuru sistem webasto olabilir. RF kumanda, programlama ve mobil kumanda gibi seçenekleri de var. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Çukurova bölgesinde yaşadığıma dua ettim şu karlı buzlu havalardaki problemleri görünce. Arabalar da buraya alışkın, oralara gitsem çalışmaz herhalde [emoji1]Aksaray vilayetinde başıma geldi bi kez, nerden bilek dizelde cold start nedir nasıl yapılır [emoji1] iş başa düşünce öğrendik. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 32 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: İstanbul 2-3 derecelerde, ben şimdi bile eldivenle kullanıyorum. -14 derecede hayli hayli eldiven lazım 13 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Benim arabada eldiven sürekli durur. Yazın bagajda, kışın ön koltuğun arkasında. Arabada olmazsa bile cam falan temizlerken büyük kolaylık. Aracın ısınması için de kuru sistem webasto olabilir. RF kumanda, programlama ve mobil kumanda gibi seçenekleri de var. Eldivenle direksiyonu tutarken simitte kayma olmuyor mu? Bildiğimiz yün eldiven mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Eldivenle direksiyonu tutarken simitte kayma olmuyor mu? Bildiğimiz yün eldiven mi? Eldiven yün değil, kırmızı-siyah renkli kayak eldiveni. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Eldivenle direksiyonu tutarken simitte kayma olmuyor mu? Bildiğimiz yün eldiven mi?Benimki bildigimiz yun ama avuc icinin bir kismi deri. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Yeni Ford Focus Titanium’da koltuk ısıtma+direksiyon ısıtma+ön cam ısıtma var. Ptc’de vardır muhakkak. Detaylı bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 onların hepsi benim araçta var yav :d koltuk ısıtma direksiyon ısıtma ön cam ısıtma ptc heater ek ısıtıcı 8 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 araca uzaktan çalıştırma özelliği eklense biraz yardımcı olabilir gibi. 48 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Remzi, landa monte ettirdim. Eller cepte giriş ve çalıştırma, araçtan uzaklaşınca otomatik kapıları kilitleme ve uzaktan start stop. Yaptımanı tavsiye ederim. Ankara da vardır adamın ekibi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Opel mokka x de koltuk ve direksiyon ısıtma var. Ama ön cam ısıtma yok. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 onların hepsi benim araçta var yav koltuk ısıtma direksiyon ısıtma ön cam ısıtma ptc heater ek ısıtıcı Helal Focus’a [emoji1][emoji1360] hepsi bi arada. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 6 dakika önce, Celal Aydın yazdı: Helal Focus’a hepsi bi arada. eyvallah hastası olarak ben daha donanımlı bir focus görmedim zaten trde 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 onların hepsi benim araçta var yav koltuk ısıtma direksiyon ısıtma ön cam ısıtma ptc heater ek ısıtıcı Model ne? Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 Şimdi, Remzi Karaca yazdı: 12 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: onların hepsi benim araçta var yav koltuk ısıtma direksiyon ısıtma ön cam ısıtma ptc heater ek ısıtıcı Model ne? 2015 model 1.6 tdci 115hp 270nm tork manuel titanyum+tekno paket +bixenon far+sunroof +navigasyon +geri görüş kamerası +anahtarsız giriş vs.vs. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts