ibrahim Ortaavcı 1 Mart 2018 Paylaş 1 Mart 2018 İyi günler arkadaşlar aracım 1.25 Trend Fiesta (2013 model) sizlere sormak istediğim aracın varsa hangi özelliklerini sonradan aktifleştirebiliyoruz. Örneğin sis farı tesisatı hazır muhtemelen açılacak başka neler olabilir mesala aracı kilitleyince otomatik cam kaldırma var mı? Ya da otomatik kilitlenme vesaire.. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 1 Mart 2018 Paylaş 1 Mart 2018 Cam kaldırma Hız sabitleme Titanium ambiyans aydınlatması sis farı vites değiştirme ışığı benim bildiklerim bunlar @Ahmet Aybeyaz üstadını etiketliyeyim ? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 1 Mart 2018 Paylaş 1 Mart 2018 2013 trendde açılabilecek tüm özellikler: -Sis farı -Hız sabitleyici -Ambiyans aydınlatma -Otomatik kapı kilit -Kumandadan cam açma kapama -Katlanır ayna Bunlar açılabilir 2 Yorum bağlantısı
ibrahim Ortaavcı 1 Mart 2018 Yazar Paylaş 1 Mart 2018 1 saat önce, Ahmet Aybeyaz yazdı: 2013 trendde açılabilecek tüm özellikler: -Sis farı -Hız sabitleyici -Ambiyans aydınlatma -Otomatik kapı kilit -Kumandadan cam açma kapama -Katlanır ayna Bunlar açılabilir Teşekkürler Ahmet Bey cevabınız için. Peki katlanır ayna alındğında soket direkt olarak uyuyor mu yoksa modül mü almak lazım araya. Ankara 'da bu özellikleri nerede açtırabilrim maliyetli bir işlemmidir acaba... Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 15 saat önce, ibrahim Ortaavcı yazdı: Teşekkürler Ahmet Bey cevabınız için. Peki katlanır ayna alındğında soket direkt olarak uyuyor mu yoksa modül mü almak lazım araya. Ankara 'da bu özellikleri nerede açtırabilrim maliyetli bir işlemmidir acaba... Soket direk oturuyor ayna için modüle gerek yok. Ankara'da bilemiyorum ne yazık ki, ben istanbulda tüm bu özellikleri 50 TL ye açıyorum, orda ne kadar alırlar bilemem 1 Yorum bağlantısı
Kaşif Dedecan 18 Mart 2018 Paylaş 18 Mart 2018 @Ahmet Aybeyaz bey İstanbul'un neresindesiniz? size özellikleri açtırmak istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Büyüktuna 23 Mart 2018 Paylaş 23 Mart 2018 Merhabalar. 2013 trend ile ben de araniza katıldım. Bu işlemleri Ankara'da yapabilecek bir yer biliyor musunuz? Yorum bağlantısı
ibrahim Ortaavcı 15 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2018 On 23.03.2018 at 14:39, Emrah Büyüktuna yazdı: Merhabalar. 2013 trend ile ben de araniza katıldım. Bu işlemleri Ankara'da yapabilecek bir yer biliyor musunuz? Ben de Ankara’dayım hocam dün itibariyle tüm gizli özellikleri açtırdım sağlam bir arkadaş yaptı hala ilgileniyorsanız numarasını veriyim bi görüşün isterseniz... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 On 18.03.2018 at 17:38, Kaşif Dedecan yazdı: @Ahmet Aybeyaz bey İstanbul'un neresindesiniz? size özellikleri açtırmak istiyorum. Gaziosmanpaşadayım Yorum bağlantısı
Emrah Büyüktuna 9 Haziran 2018 Paylaş 9 Haziran 2018 On 16.05.2018 at 02:11, ibrahim Ortaavcı yazdı: Ben de Ankara’dayım hocam dün itibariyle tüm gizli özellikleri açtırdım sağlam bir arkadaş yaptı hala ilgileniyorsanız numarasını veriyim bi görüşün isterseniz... Çok sevinirim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Uğur Acun 21 Haziran 2018 Paylaş 21 Haziran 2018 bende de trendx 2014 var istanbuldayim. Gizli özellikleri nasıl açtırabilirim. - Kumanda dan cam açma kapama - Ambiyans aydınlatma istiyorum. Yardımcı olurmusunuz. 1 Yorum bağlantısı
Tuncer Yıldız 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Merhabalar Bu özellikleri herhangi bir yerde açtırmak aracın garantisini bozar mı? Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 24 Aralık 2018 Paylaş 24 Aralık 2018 On 14.12.2018 at 15:44, Tuncer Yıldız yazdı: Merhabalar Bu özellikleri herhangi bir yerde açtırmak aracın garantisini bozar mı? Garantiyi etkileyen bir durum yok. On 14.12.2018 at 15:51, Metin Taşcı yazdı: Cam kaldırma işlemi modül olmadan olmuyor diyorlardı kesin olarak açılıyor mu? 2013 sonrası mk7,5 Kasada kesinlikle oluyor. Yüzlerce araca yaptım, yapıyorum Yorum bağlantısı
Haldun Tunc 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 On 02.03.2018 at 08:57, Ahmet Aybeyaz yazdı: Soket direk oturuyor ayna için modüle gerek yok. Ankara'da bilemiyorum ne yazık ki, ben istanbulda tüm bu özellikleri 50 TL ye açıyorum, orda ne kadar alırlar bilemem Merhaba ahmet bey iletisim icin numaranizi alabilirmiyim 1 Yorum bağlantısı
Kemal Kollu 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 Trendx de açılan tüm özellikler nelerdir Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 -Sis farı -Hız sabitleyici -Ambiyans aydınlatma -Otomatik kapı kilit -Kumandadan cam açma kapama -Katlanır ayna Forumda konusu vardı. Yorum bağlantısı
Kemal Kollu 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, Yusuf Berke yazdı: -Sis farı -Hız sabitleyici -Ambiyans aydınlatma -Otomatik kapı kilit -Kumandadan cam açma kapama -Katlanır ayna Forumda konusu vardı. Katlanabilir ayna ve kumandadan cam açma kapama özelliği nasıl çalışıyor bilgi verirmisiniz? Fiesta 2017 trendx modeli. 23 Şubat 2019 tarihinde Kemal Kollu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 13 dakika önce, Kemal Kollu yazdı: Katlanabilir ayna ve kumandadan cam açma kapama özelliği nasıl çalışıyor bilgi verirmisiniz? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 17 dakika önce, Kemal Kollu yazdı: Katlanabilir ayna ve kumandadan cam açma kapama özelliği nasıl çalışıyor bilgi verirmisiniz? Kumandadan cam açma - kapama sistemi şu şekilde işler: Özellik aktivasyonundan sonra kapıları kilitleme tuşuna 2-3 saniye basılı tuttuğunuzda camlar kapanacak, aynı şekilde 2-3 saniye kapıları açma tuşuna basılı tuttuğunuzda camlar açılacaktır. Katlanır ayna için elektrikli ayna gerekiyor. Var ise kodlama ile açarak kumanda ile kilitleri açıp kapattığınızda açılıp kapanıyor. Yorum bağlantısı
Kemal Kollu 24 Şubat 2019 Paylaş 24 Şubat 2019 2017 Trendx modelinde aynalar elektrikli mi bilginiz var mı Genelde park sonrası elle katlama yapmaktayım Böyle bir seçenek varsa sevinirim İlginize teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 24 Şubat 2019 Paylaş 24 Şubat 2019 56 dakika önce, Kemal Kollu yazdı: 2017 Trendx modelinde aynalar elektrikli mi bilginiz var mı Genelde park sonrası elle katlama yapmaktayım Böyle bir seçenek varsa sevinirim İlginize teşekkür ederim Katlanır ayna değil maalesef sizinki. Aynaları katlanır yapabilirsiniz ama fiyat tuzlu olabilir. Yapan kişiler var. Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 (düzenlendi) 2013 titanium fiesta'da katlanır ayna yapılabiliyor mu..?? üzerindeki ayna elektirkli mi..?? teşekkürler.. 25 Şubat 2019 tarihinde Erhan Odabaşı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 (düzenlendi) 5 dakika önce, Erhan Odabaşı yazdı: 2013 titanium fiesta'da katlanır ayna yapılabiliyor mu..?? üzerindeki ayna elektirkli mi..?? teşekkürler.. Ayna kumandasıyla içeriden elektrikli olarak açılıp kapanıyor mu aynalarınız? Yoksa elle mi kapatıyorsunuz? Eğer kapanıyorsa kodlama veya aracın radyo menüsünden araç ayarlarına girip katlanır aynayı aktif ederek anahtardan da açıp kapatabilirsiniz. Tekno pakette vardı katlanır aynalar. 25 Şubat 2019 tarihinde Yusuf Berke tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Bir saat önce, Yusuf Berke yazdı: Ayna kumandasıyla içeriden elektrikli olarak açılıp kapanıyor mu aynalarınız? Yoksa elle mi kapatıyorsunuz? Eğer kapanıyorsa kodlama veya aracın radyo menüsünden araç ayarlarına girip katlanır aynayı aktif ederek anahtardan da açıp kapatabilirsiniz. Tekno pakette vardı katlanır aynalar. içeride ayna kumandası var mı bilmiyorum, akşam eve gidince bi bakayım.. teşekkürler sayın hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Kollu 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Özellik aktivasyonunu açılması İle 2017 Trendx 1.6 Tİ-VCT modelin Çalışır özelliklerini yazarsanız memnun olurum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts