İçeriğe Yönlendir

Bisikletim ve Motosikletim

Ahmet Kiriş
Çözüme git Yurdaer Elay tarafından,

Recommended Posts

Emre Şimşek
Azad Mirzade yazdı:

vardır bunda da bi hayr,belki başına kötü bir şey gelecekti onu atlattın bu ufak cilve neticesinde, ben baya zorlandım aslında ama bir şekilde geçiverdik :D bugün de evden işe ilk yol tecrübemi yaptım, köprüyü de geçtim her şey on numara beş yıldız şimdilik. Hayatıma heyecan kattı iyi oldu ya :D şu mt-07 çok ilgimi çekiyor, bi müddet skuter kullanayım da sonra A ehliyeti de alacam. 

Ben trafikte motosiklet kullanmak istemiyorum korkuyorum.

mt-07 dehşetül vahşet bir şey, hiç girme:)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
Emre Şimşek yazdı:

Ben trafikte motosiklet kullanmak istemiyorum korkuyorum.

mt-07 dehşetül vahşet bir şey, hiç girme:)

valla 3 gündür kullanıyorum istanbul trafiğindeyim, gerçekten ürkütücü :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Azad Mirzade yazdı:

valla 3 gündür kullanıyorum istanbul trafiğindeyim, gerçekten ürkütücü :D

Sınavı geçtim şükür bu sabah. A sınıfı ehliyeti almaya hak kazandım.

Sondaki U epey dardı beni endişelendiriyordu. Bu sabah erken gidip 1 kere daha çalışma fırsatım oldu. O esnada fark ettim ki dar dönerken motorun ağırlık merkezi ön tekere binerse içe doğru yatma eğilimi oluyor. Ben de arkama yaslanarak döndüm ve sonuç: mükemmel :)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
Emre Şimşek yazdı:

Sınavı geçtim şükür bu sabah. A sınıfı ehliyeti almaya hak kazandım.

Sondaki U epey dardı beni endişelendiriyordu. Bu sabah erken gidip 1 kere daha çalışma fırsatım oldu. O esnada fark ettim ki dar dönerken motorun ağırlık merkezi ön tekere binerse içe doğru yatma eğilimi oluyor. Ben de arkama yaslanarak döndüm ve sonuç: mükemmel :)

dün aklımdan geçiyordun :D hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip olsun. Valla tebrik ederim ben cesaret edemezdim ama senin evvelden tecrüben vardı sanırım skuter vs. ben şimdi daha yeni skuter binmeye başladım, hiç acelem yok iyice ustalaşayım ondan sonra el yükseltip motoru da yükseltirim diyorum. 

çok dikkatli ol 7 günde 3 kaza atlattım, trafik canavarı çok. :( (bu arada hiç aralara girmiyorum normal araba gibi seyrediyorum, arabacılar tınlamıyor seni üstüne sürüyor)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sağolasın. Benim planet 3 vardı 78 model rus motoru. Ondan başka tecrübem yok sayılır. Mobiletleri bisiklet kategorisine koyuyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...