Ahmet Kiriş Pazar 22:38 Yazar Paylaş Pazar 22:38 Evettt gün geldi çattı, hazırlıklar başlasın. Yaklaşık 5000 km 12 gün, 25 Ağustos teker döner. Motosiklet; Tenere 700 Yükleme kapasitesi; 2 yan soft çanta 74 lt, 1 pvc çanta 40 lt, koruma demir çantaları 12 lt, gidon çantası 1 lt. Lastikler; Pirelli Scorpion STR Rally yeni takım takılacak. Off road önlemleri; lastik tamir kiti, şarjlı hava pompası, lastik ayırma levyesi 3 adet, x-grip 4 mm iç lastikler 1.gün Adana-Erzincan 735 km 2.gün Erzincan-Ardahan 420 km 3.gün Ardahan-Abano pass-Omalo 450 km 4.gün Omalo-Dartlo 15 km (Dinlenme) 5.gün Dartlo-Mestia 610 km 6.gün Mestia-Usghuli 50 km (Dinlenme) 7.gün Usghuli-Kutaisi 300 km 8.gün Kutaisi-Stepatsminde 320 km 9.gün Stepsimanda-Batum 450 km 10.gün Batum-Kemaliye 530 km 11.gün Kemaliye-Kayseri 385 km 12.gün Kayseri-Adana 300 km 9 Yorum bağlantısı
Necat Ertan Dün saat 05:04 Paylaş Dün saat 05:04 Çok güzel, keyifli sürüşler. Paylaşımlarını dört gözle bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:09 Paylaş Dün saat 06:09 Ahmet Kiriş yazdı: Evettt gün geldi çattı, hazırlıklar başlasın. Yaklaşık 5000 km 12 gün, 25 Ağustos teker döner. Motosiklet; Tenere 700 Yükleme kapasitesi; 2 yan soft çanta 74 lt, 1 pvc çanta 40 lt, koruma demir çantaları 12 lt, gidon çantası 1 lt. Lastikler; Pirelli Scorpion STR Rally yeni takım takılacak. Off road önlemleri; lastik tamir kiti, şarjlı hava pompası, lastik ayırma levyesi 3 adet, x-grip 4 mm iç lastikler 1.gün Adana-Erzincan 735 km 2.gün Erzincan-Ardahan 420 km 3.gün Ardahan-Abano pass-Omalo 450 km 4.gün Omalo-Dartlo 15 km (Dinlenme) 5.gün Dartlo-Mestia 610 km 6.gün Mestia-Usghuli 50 km (Dinlenme) 7.gün Usghuli-Kutaisi 300 km 8.gün Kutaisi-Stepatsminde 320 km 9.gün Stepsimanda-Batum 450 km 10.gün Batum-Kemaliye 530 km 11.gün Kemaliye-Kayseri 385 km 12.gün Kayseri-Adana 300 km Ömrün yollarda geçiyor be abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 10:30 Yazar Paylaş Dün saat 10:30 Emin Önal yazdı: Ömrün yollarda geçiyor be abi Dırdır dinlemekten iyidir. 😎 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ahmet bu kadar güzel manzaraları bizlerede aktarsan,aksiyon kamera ile youtube dan izlesek bakarsın çok takipçili gezgin olmuşsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: stepnatsminda nerede ya hu Bildiğim kadarıyla Tiflis olmalı. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: stepnatsminda nerede ya hu Stepantsminda olacaktı abi yanlış yazmışım 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Stepantsminda olacaktı abi yanlış yazmışım 😂 Kutsal Dağ. Televizyon anteninin orası olması lazım. Başkanlık sarayı da orada. Üzerindeki kurşun izlerini kapatmadıysalar hala oaradadır. Oradan Tiflise bakmak güzeldir. Kür nehrini geniş açıdan görüyorsunuz. 1 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Fatih Uzun yazdı: Ahmet bu kadar güzel manzaraları bizlerede aktarsan,aksiyon kamera ile youtube dan izlesek bakarsın çok takipçili gezgin olmuşsun. Abi ben gezmeyi seviyorum, en fazla 3-5 fotoğraf, 2 amatör basit video. Video çek, düzenle, ses müzik koy, o kadar video için habire şarj et, bak çekiyor mu anlat vs. beni bozar, keyfim kaçar, bunları yazarken bile usandım video kayıttan 😁 Hem ben çok söverim, video banlanır 😂 Çağlar Bayur yazdı: stepnatsminda nerede ya hu Rusya sınırı sayılır abi. 1 saat önce tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts