Mehmet Ozyurek Pazar 20:26 Paylaş Pazar 20:26 Oo Ahmet link koymuş. resim paylaşmış.. forumu 30 saat daha geri götüreyim ben.. Kıskanıyorum galiba 1 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Abano pass/Gürcistan 😎 Gürcistan/Rusya dostluk anıt alanı. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Bu hep instagramda gördüğümüz yol değil mi ya.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Abano gürcüce banyo, hamam gibi anlamlara geliyor. Manzara harika. 22 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu hep instagramda gördüğümüz yol değil mi ya.. O İtalya'da olan galiba Stelvio 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: https://www.instagram.com/stories/akiris78/3711249934231071745?igsh=a2N6b2VpZXJweGZj Video nasıl yüklenir bilmem, ufak bişey deneyeyim dedim. 😁 Önce youtube'a yükleyip sonra buraya yapıştırabilirsin. Ahmet Kiriş yazdı: Abano pass/Gürcistan 😎 Gürcistan/Rusya dostluk anıt alanı. Burası enfesmiş 😍 Yorum bağlantısı
Recommended Posts