İçeriğe Yönlendir

Bisikletim ve Motosikletim

Ahmet Kiriş
Çözüme git Yurdaer Elay tarafından,

Recommended Posts

İlkay Başaran
Ahmet Kiriş yazdı:

Not: 300 km’de 1 zincir yağlanacak, arazi koşullarında 150 km de 1 kez. 

Her sürüş sonrası kask vizör temizlenecek, İnterkom şarj edilecek, motosiklete orta sehpa şart, yoksa yaplama zulüm, araziye girerken orta sehpayı plastik kelepçe ile sabitliyoruz, yoksa yayı mutlaka ya esner, ya düşer. 😁

Giyinip soyunmayı da düşününce, sen bunları okurken yoruldun emmi, benim gibi tembel bir adamın bunları üşenmeden nasıl yaptığını da merak ediyorsun muhtemel 😂

Emekli olunca yanınızdayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bilmeyen, yaşamayan için zor. Bilen için de yani yeni öğrenirkende zor gelebiliyor. Ama verdiği hissi alınca, o zehir damarlara karışınca, biran evvel giyinip, hazırlanıp, yola çıkıp gazı açasın geliyor, işte o heves/heyecan ile hiç bir şey zor gelmiyor. En azından bende böyle çalıştı :)

Ama Ahmet abi de bkunu çıkardı o ayrı :kutlama:

Emekli olsam bende farklı olmazdım gerçi :tongue2:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kaç metre rakımdasınız?

3700 civarı

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Police amcalara dikkat et ense de bitiveriyorlar. Ayrıca yol tek şerit ve düz çizgi ise özellikle şehirlerarası ise kesin pususa bekleyen vardır. Tecrübe edilmiştir. :hahahoho: küçük yerleşim yerlerine yaklaşırken dikkat ediver. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Mehmet Yeter yazdı:

Police amcalara dikkat et ense de bitiveriyorlar. Ayrıca yol tek şerit ve düz çizgi ise özellikle şehirlerarası ise kesin pususa bekleyen vardır. Tecrübe edilmiştir. :hahahoho: küçük yerleşim yerlerine yaklaşırken dikkat ediver. 

Bende sorun yok, arkadaşa söyledim düz çizgide geçme diye, sinyal mutlaka ver diye, Batum’a inerken yakalandılar, çizgi ihlali 50 GEL, Sinyalsiz geçiş 15 GEL, kamera sordu, var deyince bana yazamadı. 😂

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

@Çağlar Bayur abi, lobiyi çekemedim ama oda bu. 😁

IMG_6155.jpeg

Bugün mestia dan Batum’a yaklaşık 280 km ushguli üzeri sürüş yaptık, yolun yaklaşık 230 km si gidiş geliş yol, muhteşem virajlar kahkaha attıran görüntülerle geçti.

İmkanı ve vakti olan mutlaka çıkıp görsün. 😁

IMG_2578.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Orman yoğunluğunun en fazla olduğu bölgeye gitmişsiniz. Biraz güneye doğru Kutaisi şehri var. Şehir ormanların içinde. Yanlış bilmiyorsam Kutaiside dinazor ayak izi gibi bir şey olmalı. Kobuleti batum arası da yemyeşildir. Kobuletide sahil de var. Batuma girmeden botanik bahçesi var.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Mehmet Yeter yazdı:

Orman yoğunluğunun en fazla olduğu bölgeye gitmişsiniz. Biraz güneye doğru Kutaisi şehri var. Şehir ormanların içinde. Yanlış bilmiyorsam Kutaiside dinazor ayak izi gibi bir şey olmalı. Kobuleti batum arası da yemyeşildir. Kobuletide sahil de var. Batuma girmeden botanik bahçesi var.

Borjomi, Omalo, Dartlo,  Tusheti, Kutaisi, Mestia, Ushguli, Batum. 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

vamtilator şahane

Süs olsun diye yapmışlar.. Orada neye lazım oalcak ki. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Çalışıyor. 😁

Batum akşamları farklı diyorlar. 😁

IMG_2682.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

ısıtır

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Çağlar Bayur yazdı:

ısıtır

Tecrübe önünde saygıyla. İşi bilenin hali başka tabi. 😎

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...