Çağlar Bayur Cumartesi 21:22 Paylaş Cumartesi 21:22 Ahmet Kiriş yazdı: Herşey @Lokman Ceritlioğlunu kınamakla başladı. Sonrası dikiş tutmadı. 😁 Dipnot: Evdeyim, Ortalık sakinleşebilir ama şimdilik 😎 röntgen kapısındaki dallamayı dövmesen iyi olurdu ama hak etmişti yani Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:48 Paylaş Cumartesi 21:48 Fatih Uzun yazdı: Abi hatırlarmısın biz bu Ahmet i Adana dan Erciyese güç bela ikna etmiştik,buna ne oldu gençlik aşısını buldu nedir motor üstünde 150 saat yol. Değil. 1 ay evli kaldı boşandı hâlâ onun mutluluğu var 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cumartesi 22:11 Yazar Paylaş Cumartesi 22:11 Çağlar Bayur yazdı: röntgen kapısındaki dallamayı dövmesen iyi olurdu ama hak etmişti yani Bunlar tamamen medyanın uydurması, temamız sağlık. 😂 Servet Aydın yazdı: Değil. 1 ay evli kaldı boşandı hâlâ onun mutluluğu var Damdan düşeni getirin bana 😁 4 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Değil. 1 ay evli kaldı boşandı hâlâ onun mutluluğu var Boşananlar pek bir mutlu,biz hata mı yapıyoruz nedir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bekarlar daha uzun yaşıyormuş. inanmayan olursa Ali Darbaz istatistik verilerini koyar ortaya. 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Fatih Uzun yazdı: Boşananlar pek bir mutlu,biz hata mı yapıyoruz nedir Günaydın 😁 Mehmet Ozyurek yazdı: Bekarlar daha uzun yaşıyormuş. inanmayan olursa Ali Darbaz istatistik verilerini koyar ortaya. Saçım çıktı cildim tazelendi. Her gün günümü kutlasanızda ölmüycem🍆 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Uzun yazdı: Boşananlar pek bir mutlu,biz hata mı yapıyoruz nedir Bir erkeğin başına gelebilecek en güzel felaket. Servet Aydın yazdı: Saçım çıktı cildim tazelendi. Her gün günümü kutlasanızda ölmüycem🍆 Ölme lan niye ölüyon bize diri lazımsın. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) yaşasın özgürlük ve emeklilik, Serveeeet 8 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yaşasın özgürlük ve emeklilik, Serveeeet bunun benzin deposuna 1:50 yağ mı katılıyordu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bunun benzin deposuna 1:50 yağ mı katılıyordu yok bu 4 zaman 4 zilindir karburatörlü, direk fullüyorsun.... 1:50 benim zimzonda, ne kadar duman o kadar randuman senin dediğin 2T zuzuki GT750 bunda yağa karıştırıyorsun ama otomatik karıştırıcılı, MZ ler gibi.. 01:46 sese bak, bol dumanlı kokulu.... 5 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts