Serdar Göktaş 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Harem kuruyorsun motorlardan herhalde Ahmet abi, bu da hayırlı olsun. Kazasız belasız 🧿 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Maşallah F900 hayırlı olsun. Hakkını binerek de veriyorsun sen Ahmet abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Eylül Yazar Paylaş 13 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Sat birazını.. https://shbd.io/s/Advnblad Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Teslimat zamanı 😎 Quality is loading… 😎 10 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kaç m2 bu showroom? 700 m2 civarı bmw, 400 m2 jaguar, 400 m2 Land Rover, 400 Mini Cooper, servisler, idari bina vs. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ahmet Kiriş yazdı: https://shbd.io/s/Advnblad Amuda kalkmış 1290larınız öldüm parasına değerlendirilir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ahmet Kiriş yazdı: Teslimat zamanı 😎 Quality is loading… 😎 Öz müşterim hanifi mi o.. Selamlar olsun. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Emin Önal yazdı: Amuda kalkmış 1290larınız öldüm parasına değerlendirilir Allah elinize, ocağınıza düşürmesin. 😂😂😂 Mehmet Ozyurek yazdı: Öz müşterim hanifi mi o.. Selamlar olsun. Evet abi, (motosikletlere kasko kesmeyince üvey olduk iyi mi 😁😁😁) Bu işleri başıma hep Hanifi açıyor zaten 😂 Aleykümselam abi. ✌️ Hayvan garajda 5 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Perşembe 11:56 Paylaş Perşembe 11:56 viraj seven arkadaşları buraya davet ediyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Perşembe 18:16 Yazar Paylaş Perşembe 18:16 Selçuk Keleş yazdı: viraj seven arkadaşları buraya davet ediyorum Konum bilgisi alalım, Route loading… 😎 KTM de ilana girmiştir. 😎 https://shbd.io/s/aO9iMiRh 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 19:48 Paylaş Perşembe 19:48 Hayırlısı olsun maşallah 😅 3 farklı foto 3 farklı lastik 2 farklı plakalık kafam karıştı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:34 Paylaş Perşembe 20:34 şovrumdakiler temsilidir, asıl olan evdekidir Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cuma 07:20 Yazar Paylaş Cuma 07:20 Adnan Çakır yazdı: Hayırlısı olsun maşallah 😅 3 farklı foto 3 farklı lastik 2 farklı plakalık kafam karıştı Bugün fotoğraf çekip atacağım ilana. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 07:44 Paylaş Dün saat 07:44 Öğğğk yaramaz Çantaları güzelmiş çalsana 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Efendim artık 1300 cc motosikleti olmayan sıradan fani olarak 😁; 2200 km f 900 Gs adv sürüşü neticesinde, oyuncağımı buldum diyebilirim. Doğru tercih yapmışım çok mutluyum. Hypermile test sonucu 115-120 hızlarda 1 depo ile 500 km yi geçmek mümkün, eğer sabrınız yeterse. Benim yetmez, yetmedi, benim gibi sürerseniz direk 1/2 oranında düşüyor. 😂 Gelelim son 3 günün özetine; Telefonum çaldı arayan Servet Abi, sohbet muhabbet Dr motosiklete izin verdi motosiklet alacağım dedi, hoşbeş ettik, dedim kesin niyetli misin? Evet deyince ezberden iban paylaştım biraz para yolla dedim, telefon kapanmadan para geldi, yarın oradayım dedi kapattık, sabah uçağı kaçırdı, 2 saat sonra Hatay havaalanından arabayla aldım. Gittik üst baş kıyafet işlerini hallettik, HJC Rpha 12 kask, Alpinstar 4 mevsim mont, Alpinstar eldiven, Denim korumalı pantolon, forma motosiklet botu, kulak tıkacı vs alıp çıktık. Bizim evde üzerini değişti, akşam karanlıkta 2 motosiklet çıktık, Gidiş geliş 2 yönlü yolda Adana-Karaisalı 50 km tatlı virajlı dar yolda test sürüşü yaptık 2 motosiklet. Net söyledim, süremeseydi satmayacaktım, hem de ertesi gün kendisi binip Gebze ye sürebilecek mi görmek istedim. Pazar günü 900 km yol sürdük, sürüş hatası yapmadı, bir tehlike atlatmadık, panik yapmadı, hataları var mıydı, çok vardı, araç sollamalarında araçlara yakın geçiyor, sinyal bir var bir yok, destek gazı vermeyip şerit içinde gezdiriyor virajda vs vs. Genel olarak profesyonel eğitimsiz bir sürücünün yapacağı hataları ve algı kapalılığını yaşıyor. Eğitim almasını şart koştum, eğitim almadan motosikleti dışarı çıkarmasın diye dükkana milimetrik soktum. 😁 Yanından ayrılırken de abi eğitim almadan trafiğe çıkma, beni pişman etme dedim. Yoldayken, motosikletsiz geçen ömrüne bişeyler bişeyler söylüyordu, yaklaşınca sinkaflı konuşuyormuş uzaklaştım.😂 Eğitimini al, kazasız belasız keyifle bin abi, hayrını gör, yabancıya gitmediğine mutluyum.👍🏼 5 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ha bir de neymiş gelip geçerken önden arkaya videosunu çekecekmişim, ben bütün yol boyu önüm yerine arkama bakmışım elim yüreğimde, bir de video çekecekmişim, motosikletin üstünü doldurabiliyormuymuş ona bakacakmış. 😂 Bu gövdeyle ben küçük kaldım 1290 üzerinde, kendisi dolduracakmış motoru. 3 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: sabah uçağı kaçırdı, onu bi anlatsana 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Ha bir de neymiş gelip geçerken önden arkaya videosunu çekecekmişim, ben bütün yol boyu önüm yerine arkama bakmışım elim yüreğimde, bir de video çekecekmişim, motosikletin üstünü doldurabiliyormuymuş ona bakacakmış. 😂 Bu gövdeyle ben küçük kaldım 1290 üzerinde, kendisi dolduracakmış motoru. Motor yan ayak kapalı iken nasıl düz durabiliyor üstünde kimse yokken 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emin Önal yazdı: Motor yan ayak kapalı iken nasıl düz durabiliyor üstünde kimse yokken bence duramıyordur Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bence duramıyordur Olur öyle şeyler. Düşmeyen motorcu mu olur 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: onu bi anlatsana Anlatmıycak! Emin Önal yazdı: Motor yan ayak kapalı iken nasıl düz durabiliyor üstünde kimse yokken Kapa çeneni! 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts