Ahmet Kiriş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: Motor yan ayak kapalı iken nasıl düz durabiliyor üstünde kimse yokken Adam hem king, hem 1300 cc sahibi, o duramayacak da ben mi duracağım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Efendim artık 1300 cc motosikleti olmayan sıradan fani olarak 😁; 2200 km f 900 Gs adv sürüşü neticesinde, oyuncağımı buldum diyebilirim. Doğru tercih yapmışım çok mutluyum. Hypermile test sonucu 115-120 hızlarda 1 depo ile 500 km yi geçmek mümkün, eğer sabrınız yeterse. Benim yetmez, yetmedi, benim gibi sürerseniz direk 1/2 oranında düşüyor. 😂 Gelelim son 3 günün özetine; Telefonum çaldı arayan Servet Abi, sohbet muhabbet Dr motosiklete izin verdi motosiklet alacağım dedi, hoşbeş ettik, dedim kesin niyetli misin? Evet deyince ezberden iban paylaştım biraz para yolla dedim, telefon kapanmadan para geldi, yarın oradayım dedi kapattık, sabah uçağı kaçırdı, 2 saat sonra Hatay havaalanından arabayla aldım. Gittik üst baş kıyafet işlerini hallettik, HJC Rpha 12 kask, Alpinstar 4 mevsim mont, Alpinstar eldiven, Denim korumalı pantolon, forma motosiklet botu, kulak tıkacı vs alıp çıktık. Bizim evde üzerini değişti, akşam karanlıkta 2 motosiklet çıktık, Gidiş geliş 2 yönlü yolda Adana-Karaisalı 50 km tatlı virajlı dar yolda test sürüşü yaptık 2 motosiklet. Net söyledim, süremeseydi satmayacaktım, hem de ertesi gün kendisi binip Gebze ye sürebilecek mi görmek istedim. Pazar günü 900 km yol sürdük, sürüş hatası yapmadı, bir tehlike atlatmadık, panik yapmadı, hataları var mıydı, çok vardı, araç sollamalarında araçlara yakın geçiyor, sinyal bir var bir yok, destek gazı vermeyip şerit içinde gezdiriyor virajda vs vs. Genel olarak profesyonel eğitimsiz bir sürücünün yapacağı hataları ve algı kapalılığını yaşıyor. Eğitim almasını şart koştum, eğitim almadan motosikleti dışarı çıkarmasın diye dükkana milimetrik soktum. 😁 Yanından ayrılırken de abi eğitim almadan trafiğe çıkma, beni pişman etme dedim. Yoldayken, motosikletsiz geçen ömrüne bişeyler bişeyler söylüyordu, yaklaşınca sinkaflı konuşuyormuş uzaklaştım.😂 Eğitimini al, kazasız belasız keyifle bin abi, hayrını gör, yabancıya gitmediğine mutluyum.👍🏼 Yıl olmuş 2038 hala 1300cc altı motörü olanlar yazmasın konu şeritte duramıyor Ahmet; bende cidden senden olumsuz en ufak geri bildirim alsaydım dönerdim geri bu net. Ancak hile hurda ile motörüMü rain moda alıp 185km/h'ı geçemeyişini gebzede söylemen hiç hoş olmadı! Bir dahaki sefere içinden geçicem akıllı ol adamı hasta etme! Uçak konusunu açma söverim! Emin Önal yazdı: Olur öyle şeyler. Düşmeyen motorcu mu olur Kaşınma Çağlar Bayur yazdı: bence duramıyordur Sende kaşınma 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Adam hem king, hem 1300 cc sahibi, o duramayacak da ben mi duracağım. Beton yetmez ! 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Motosikleti ben de çok sevdim. Arabayı da çok severdim ama motosiklet başka bir dünyaymış resmen. Bir şeyler öğrenmenin getirdiği heyecan ile her fırsatta sakin yerlerde sürüyorum epey alıştım ama eğitim almadan sürmenin delilik olduğunu şimdi yavaş yavaş anlamaya başladım. Tekrar tekrar hayırlı olsun at gibi bir motor aldın abi artık mesafeler sana kısaldı.. Güle güle gez toz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre, sağlam eğitim almadan bir metre kullanmam. F1 aracı şu anda dükkanda duran Düşün, sürüş deneyimim 950km+ 500km (duke 250) Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: onu bi anlatsana Bişey mi olmuş, ben bilmiyorum abi. Dün Adana diye yola çıktım, boluya varamadım. 😂 Sabah 09:00 da çıktım 11:00 de Ankara’ya vardım, saat 15:00 gibi çıktım yola, 2 saat önce varabildim, Oturma organım bağımsızlığını ilan etti 3 günde 2200 km 😂 Servet Aydın yazdı: Emre, sağlam eğitim almadan bir metre kullanmam. F1 aracı şu anda dükkanda duran Düşün, sürüş deneyimim 950km+ 500km (duke 250) Duke ü artık cv den sil ne olur 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Sende kaşınma pudra sürdüm iyi geldi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Ancak hile hurda ile motörüMü rain moda alıp 185km/h'ı geçemeyişini gebzede söylemen hiç hoş olmadı! Biz de ilk deneyimi Rain modda yaptık, bu abes bir durum değil, hani erkeklik yapıp Spor mod falan aman ha tepene geçer 250 kg motor 🤭 Tekrar hayırlı olsun; aslında benim de yavaş sürüş,dar dönüş gidon kilit falan eğitimi almam lazım motor ağır dönüşler biraz zor . Bir hafta sonu etkinliği şart Darlık,Teke, Şile, Ağva güzel olur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: pudra sürdüm iyi geldi Komşunda kahve içsene Adnan Çakır yazdı: Biz de ilk deneyimi Rain modda yaptık, bu abes bir durum değil, hani erkeklik yapıp Spor mod falan aman ha tepene geçer 250 kg motor 🤭 Tekrar hayırlı olsun; aslında benim de yavaş sürüş,dar dönüş gidon kilit falan eğitimi almam lazım motor ağır dönüşler biraz zor . Bir hafta sonu etkinliği şart Darlık,Teke, Şile, Ağva güzel olur. Eğitim almam için isim lazım bana abi buralarda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Komşunda kahve içsene Eğitim almam için isim lazım bana abi buralarda jacobs favorim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Eğitim almam için isim lazım bana abi buralarda Ben de istiyorum. Eğer kabul edersen düzgün eğitim alacak biryer bulup beraber eğitim almak isterim abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: jacobs favorim Sen kalk 24 yıl besle büyüt elin adamı kendi kızı yapsın. Vasiyetine ilave etsene kızıNı da💶💶💶💶💶 Oğuzhan Çakır yazdı: Ben de istiyorum. Eğer kabul edersen düzgün eğitim alacak biryer bulup beraber eğitim almak isterim abi Ayarla acilen. Kış gelmeden kuduralım biraz 2 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce En hızlı ulaşabileceğiniz Aydın Korkmaz olur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Adnan Çakır yazdı: En hızlı ulaşabileceğiniz Aydın Korkmaz olur. Nerde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts